מכונת קפה

ערפכשד10

New member
מכונת קפה

שלום, אני מעוניין לקנות מכונת קפה לבית ואני דיי חדש בעניין. התחלתי לחפש באתרים השונים, אבל יש כלכך הרבה שהלכתי לאיבוד. אני מחפש מכונה דיי פשוטה, עדיף לא יקרה מדי (אני עדיין סטודנט, אז אין לי תקציב מטורף). מצד אחד אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כי אני לא "מומחה" לקפה וחבל לי על הכסף אז אני לא צריך מכונה מטורפת. מצד שני, אני גם לא מהאנשים שחושבים שהקפה אבקה שכלכך אוהבים פה בארץ הוא אחלה קפה (אם אפשר לקרוא לזה קפה) ולא בא לי להתקמצן, לקנות מכונה זולה ואז להצטער על זה. אני אודה לכם אם תמליצו לי על מכונה טובה ואמינה, שמתאימה לקפה טחון, עדיף גם מקציפה ברמה סבירה, וכמובן במחיר כמה שיותר אטרקטיבי. המון תודה.

jalvan

New member
אל תלך לאיבוד

אתה חייב להיות יותר ספציפי: מה אתה שותה בעיקר ? קפוצינו\אספרסו התקציב כולל מטחנה וציוד נלווה או לא? כמה כוסות אתה מכין ביום? תקציב בשקלים

ערפכשד10

New member
משתדל שלא :)

אין לי תקציב ספציפי, אם יש מכונה טובה בפחות מ-1000 זה יהיה מצויין, אבל אם המחיר המינימלי הוא 2000, אז אני אשקיע 2000. אני בעיקר שותה קפוצ'ינו, בגלל זה ציינתי שאני רוצה הקצפה בינונית פלוס במכונה, בערך 2-3 כוסות ביום. איזה ציוד נוסף נלווה יש חוץ ממטחנה? תודה

jalvan

New member
2000 למכונה כולל מטחנה?

פחות מאלף חדשה לא נראה לי בין אלף לאלפיים יש בעיקר את הגאגגיה פיור והאסקסו בייסיק אם כי המחיר הרשמי יכול להיות קצת גבוה יותר כדאי לך להתמקח תוכל להוריד הרבה מהמחיר הרשמי או לסגור דיל עם מטחנה מטחנה אפשר לקנות גם יד שניה בלי לחשוש יותר מדי בפחות מאלף העיקר שתקנה מטחנה שמתאימה לאספרסו כלומר עם דיסקיות (קוניות או שטוחות) אופציה נוספת מאחר ואתה שותה בעיקר קפוצינו זה רנציליו סילביה מיד שניה שיש לה הקצפה הכי חזקה בקטגוריה (מעבר לזה זה רק מחליף חום) ציוד נוסף: מרכך מים, טמפר, נוקבוקס, כוסות, כד הקצפה מנירוסטה

arnonsn

New member
ביד 2 יש נמוקס לוקס ב 450 ש"ח, אין הרבה כאלה

בכלל, קשה למצוא מטחנות ביד 2, שווה לבדוק.

ערפכשד10

New member
בנוסף

מישהו יכול להמליץ על חנות אמינה וטובה (עדיף עם אתר טוב, כי אני מב"ש וכאן אין לנו חנויות שמתמחות בדברים האלו...) חנות עם מחירים הוגנים וצוות שמבין עניין? תודה.

milch

New member
gaggia pure

יש מבצע אצל "אמיגו". קניתי לפני כחודשיים במבצע עוד יותר זול. אנ י מאד מרוצה מרמת הקפה וההקצפה. יותר מאשר מה-NEMOX שנפטרה. הוצאתי ממנה את המטחנה ואני מסודר.

ערפכשד10

New member
סליחה על השאלה החצופה

אבל מה רע נגיד במכונה של דה-לונגי - es700 או Manual Espresso Focus של סאקו?

oferlev9

New member
אני קניתי מהם פעם מוצר ולא הייתה בעיה

זה היה לפני כמה שנים

milch

New member
קפוץ פוקס ומהר!!!

זה האתר ממנו קניתי. המחיר שקניתי מעט זול ממה שאתה מציין אך ממה שאני רואה כרגע זה זול עוד בהרבה - 889 ש"ח בלבד!!!

ערפכשד10

New member
קניתי

טוב, קניתי את ה-gaggia pure ב-889. (בהנחה שלא תהיה בעיה עם המלאי). תודה לכל מי שעזר. אם יש לכם המלצות לסוג קפה טוב - אני אוהב אותו בעל ארומה חזקה אבל שלא יהיה מר מדי. תודה.

למעלה