מכונת קפה

arnonsn

New member
בלי לפרט יותר מדי אני חושב שהרוב יסכים שזאת

מכונה מצויינת וגם עיצובית אין ממש דומה לה בשוק.

arnonsn

New member
פירוט נוסף

קודם כל מיפרט טכני תוכל לראות כאן http://www.ascaso.com/2010/cafe/eng/dream.html - מבט מלמעלה בו ניתן לראות את השסתום OPV התלת כיווני החשוב. http://www.ascaso.com/2010/cafe/eng/dream.html - מפרט מלא. - יש פירוט על הדוד ונפחו. אז מדובר במכונה מצויינת עם דוד פליז בגודל 225 סמ"ק, בפשטות זה חומר מצויין ונפח מספק. יציבות הטמפרטורה של המכונה מניסיוני היא טובה וזה אומר שחליטת האספרסו טובה. השסתום התלת כיווני מבטיח פריקת לחץ במכונה ולא צבירה של הלחץ שעלול להתסתיים בדרך כלל בהרבה קפה על כל המטבח לאחר פתיחת ראש הקפה שם מיצטבר הלחץ אם אין שסתום. פרט פחות טוב במכונה זה מגש צבירת הנוזלים שהוא קטן וברגע שהוא מתמלא זה פרוייקט להוציא אותו לכיור בלי לשפוך מים בדרך אבל את זה פותרים בקלות על ידי ריקון לקופסת פלסטיק קטנה או שימת לב שלא יתמלא. לחץ ההקצפה הוא טוב מאוד ואפשר להקציף כמו בבית קפה (לכל מי שיודע וזה נכון לגבי כל מכונה) ושוב כמובן בעיצוב ובצבעים אין יותר טוב לדעתי, אפילו האישה תאשר
אם אתה מוכן לשלם את ה 3000 ומעלה אז זו בחירה מצויינת. כמובן שהמתחרה שלה היא הסילביה של רנצ'יליו שהיא מכונה מצויינת בפני עצמה שיש הרבה שיגידו לך שהיא עדיפה, יש הרבה השוואות ברשת. אני חושב שלאדם שמתחיל יותר כדאי לקחת את האסקסו ואני אישית ביגלל העיצוב גם ניראה לי שהייתי הולך עליה אם הייתי צריך לבחור.

OmerNeu

New member
עוררת את סקרנותי...

איך האסקסו לעומת הגאג'יה קלאסית הוותיקה? כי לפי הלך הרוח כאן הקלאסיק היא המכונה לטווח מחיר הנ"ל

arnonsn

New member
טוב אני בעל קלאסיק 9 שנים והיא מכונה נהדרת גם

כן, היא עולה כ 1000 ש"ח פחות ואם אתה שואל על ביצועים ומפרט, היא בהחלט מתחרה מצויינת כמו גם ה NEW BABY של גאג'יה שהיא בעלת אותו מפרט. שאלו אותי לגבי האסקסו אז היתייחסתי אליה אבל היא בטווח מחירים של הרנצ'יליו ואין ספק שאתה משלם במקרה שלה על העיצוב ושעון הלחץ שמופיע על גבי המכונה. שוב בעיני העיצוב הזה מדליק ומגוון הצבעים מדהים, חבל ששאר המכונות לא מושקעות כלכך העיצוב למרות שהקלאסיק היא בעלת גוף מנירוסטה והיא בהחלט פריט יפה על השיש. אפשר להגיד שמבחינת מחיר היא קצת מתפספסת כי מצד אחד אפשר לקנות גאג'יה בעלת ביצועים דומים בהרבה פחות ומצד שני יש את הרנצ'יליו סילביה שהיא בעלת הבכורה במחיר של 3,500 ש"ח. אם משיגים את הדרים ב 3,000 מה שאפשרי אז היא בהחלט שווה את זה בהינתן העיצוב שלה.

למעלה