מכונת קפה KENWOOD ES-500

mosheeshel

New member
מכונת קפה KENWOOD ES-500

מישהו יכול לתת קצת אינפורמציה על המכונה הזו? אני מודע שהיא לא הכי איכותית אבל המחיר הוא באיזור שאני יכול להרשות לעצמי (500 ש"ח). והייתי רוצה לדעת איך היא מול מכונות אחרות בקטגוריה. תודה

mosheeshel

New member
עוד משהו

אני רוצה גם קצת יותר אינפורמציה על המכונה (תכונות וכאלה) כי אין לי את כולה. תודה

דניאל34

New member
לא בטוח שכולם מסכימים איתי

אני הייתי מוותר על קניית מכונה כזאת וקונה מקינטה טובה הקפה שתקבל לא פחות טוב וכך תחסוך 400 ש"ח בכסף שתחסוך קנה לך מטחנת קפה והרי לך קפה טוב בהרבה ממה שתכננת. המטחנה תשמש אותך שנים לקפה טרי וטוב

אור ז

New member
מכונת קפה קנווד

אין מה להשוות בין הרמה של הקפה שתשיג בקנווד אל מול המקינטה. כל מכונה בעלת משאבת לחץ + קפה שנטחן רגע לפניי ההכנה + דיוק בהכנה = קפה ט"מ ולבטח טוב יותר מקפה שהוכן בשיטה שונה לגמריי שלא ממצה הקפה וזו שיטת המקינטה (מנסיון של 7 שנים בהכנת קפה במס' רב של מכונות ומקינטות). בברכה

evgi ram

New member
על דבר אחד ממש אין ויכוח!

הדרך הנכונה והמשתלמת לצריכה של קפה איכותי וראוי, מתחילה במטחנה. שכן אין שום עליית מדרגה, גם במכונה של 5000 ש"ח ללא מטחנה, לעומת קפה מקינטה או אפילו מבושל פשוט שנטחן זה עתה.

דניאל34

New member
וזה בדיוק מה שאמרתי

לאור התקציב המצומצם של הבחור, אין ספק שעדיף להשקיע במטחנה צנועה , ולא במכונת אספרסו זולה. מכונת אספרסו ב 500 ש"ח בלי מטחנה תתן קפה בינוני ומטה מקינטה ומטחנה בסיסית תתן קפה בינוני ומעלה

carmonle

New member
מקינטה לא נותנת תוצר של מכונת

אספרסו שכן מדובר בשתי שיטות חליטה שונות. אני מסכים שהשילוב הנכון הוא מכונת אספרסו + מטחנה אך מקינטה היא לא בהכרח הפיתרון המתאים לכל אחד. אני מצרף קישור לשירשור העוסק ביתר פירוט בנושא. ערן

למעלה