מכונת קפה של לוואצה

MOVEREP24

New member
מכונת קפה של לוואצה

שלום, יש לי את המכונה הבהירה הזו של לווצה שמשמשת לאספרסו וקפוצינו. לאחרונה פתאום נסתמה הפיה שם ובאמצע היא הפסיקה להקציף. רק אחרי שזה קרה העברנו סיכה בחור של הפומית שם אבל השאלה היא אם הנזק כבר נגרם ומה שעשינו לא שווה ושצריך לערב פה טכנאי או שזה בסדר? מה אתה אומר? תודה

carmonle

New member
שלום, איני מכיר המכונה ללא ציון שם

מדויק. כל מכונה צריכה טיפול תקופתי נגד אבנית ועליך לפעול על פי הוראות היצרן. את גאג'יה מיבאים אונליין ואני ממליץ שתתיעץ עמם לגבי התהליך והחומרים (מסירי אבנית) המותרים בשימוש. בהצלחה ערן

MOVEREP24

New member
זו מכונה של לוואצה

מכונת אספרסו קפוצינו המכולה בצבע אופ וויט. תודה

carmonle

New member
טעות שלי, האם מדובר במכונת קפסולות?

מקובל לנקות מכונה מידי מספר חודשים (טיפול נגד אבנית) בידקו בהוראות שקיבלתם. יש יצרנים האומרים באיזה חומר להשתמש ועדיף לבדוק עמם. צרפתי קישור לאתר יבואן מכונות לוואצה בקפסולות, באתר הסבר לתחזוקת ותפעול המכונה. ערן

MOVEREP24

New member
ערן, בהמשך לתגובתך

הקטע הוא שאף פעם לא הכנסתי סיכה באותה פומית של המכונה. וכן, זוהי מכונת קפסולות. הייתי ממש מקפיד על ניקיון המכונה הייתי מפרק את אותו מוט הקצפה והכל אולם בפומית לא הייתי מכניס סיכה עד שפתאום נהייתה לי מעין סתימה. בכל אופן שחררתי את זה עם סיכה. השאלה היא אם אני צריך לפנות לטכנאי שיבדוק בכל זאת או לא? מה אתה אומר?

carmonle

New member
לדעתי אין צורך לפנות לטכנאי ../images/Emo96.gif

תמשיך להנות מהקפה. ערן

MOVEREP24

New member
ובכל זאת,,,,,,,

מקווה שלא גרמתי איזה נזק או משהו כי לא הכנסתי שם סיכה, פשוט שכחתי מזה לחלוטין. עשיתי את כל הפעולות הנחוצות לתחזוק המכונה חוץ מזה. וחבל. אני יעשה נסיון נוסף לראות אם זה יקציף כמו שזה הקציף תמיד. אם לא, עליי לפנות לטכנאי אמת?

sstern

New member
ניקוי פיית ההקצפה

שלום, כדי לפתור את הבעיה בלי סיכה אפשר להכנס את הפיה לתוך מים וסבון, להחזיק את זה כך כמה דקות ואז לפתוח את הקיטור ללא הפעלת כפתור ההרתחה (כלומר לא להרתיח את המים, אלא להשאיר במצב של קפה). מים יצאו מהפיה וינקו אותה. ניקוי בסיכה לא הורס כלל, אבל לא מנקה כראוי. וכפי שכתב ערן, כל פעם שגמרת להקציף, שחרר קצת קיטור שינקה את הפיה. בהצלחה - שלמה

MOVEREP24

New member
תודה אבל

להכניס סבון? אתה בטוח? לא נראה לי שזה לפי הוראות היצרן. בוא נראה אם הבנתי אותך. פשוט להכניס את הפיה למעין כוס עם מים ובמקום ללחוץ על החלק של ההקצפה ללחוץ על החלק של הקפה? אם אעשה זאת יצא קפה מהמכונה כי תמיד יש במכונה קפסולה שנשארת בפנים. ?

carmonle

New member
צינור ההקצפה וצינור יציאת הקפה הם

צינורות שונים. כוונתו לצינור ההקצפה בלבד. ערן

MOVEREP24

New member
כלומר.........

בוא רק נראה אם הבנתי. לאחר שהמכונה דלקה 10 דקות להכניס את פיית ההקצפה לכוס שיש בה מים קרים ובמקום ללחוץ על הפונקציה של הקצפה ללחוץ על הפונקציה של קפה. פעולה זו למעשה תביא ליציאת קפה שנשאר מהקפסולה האחרונה שנשארה בתוך מכונת האספרסו. מה אני בעצם משיג בפעולה זו? תודה ערן!

game boy

New member
מה שעשיתם זה בסדר גמור

באם שוב יוצאים אדים מהפיה-הבעייה נפתרה... עד לפעם הבאה

carmonle

New member
בהנחיות הקישור כתוב שיש להשתמש

בסיכה, מצרוף הציטוט "הערה חשובה- לאחר סיום ההקצפה יש לשחרר אדים באוויר על מנת להימנע מסתימות, במקרה של סתימה יש להעביר סיכה בחור ולהפעיל אדים לתוך כוס מים." ערן

למעלה