מכונת קפה קפסולות ?

Mושקין

New member
מכונת קפה קפסולות ?

מחפש מכונת קפה איכותית שעובדת עם קפסולות עם מקציף חלב . התקציב עד 1500 שקלים.

כמו לשאול במסעדה יהודית...

... אם יש להם גפילטע מצנצנת של דלידג....

מצטער איש, אנחנו לא פורום צרכנות ולא נוכללהמליץ לך על רכישה של מכונת קפסולות, בעיקר בגלל שלתפיסת עולמם של רוב חברי הפורום שקפה קפסולות לקפה שאנחנו רגילים אליו זה כמו להשוות מרק עוף של סבתא למרק של קנור. קפסולות מזיקות לאיכות הסביבה! קפסולות עולות המון כסף! קפסולות של נספרסו מפרנסות את תאגיד המזון הכי דורסני שיש, חישוב קל יגלה לך שאם בבית האב שלך ישתמשו ב4 קפסולות ומעלה ליום, שוה יותר לקנות מכונה אוטומטית בתקציב של 4500 ש"ח זה יתאזן אחרי שנה וחצי בהשוואה לקפסולות ולאחר מכן הרווח הנקי שלך. אנחנו פורום של אנשים שהתחביב שלהם הוא קפה. בענינו להגיד מכונת קפסולות זה כמו להגיד שינקע בבית כנסת.

dudi4321

Active member

בפורום הרוב משתמש בקפה. קפה הכוונה שקונים פולי קפה לפי זן טרי. קולים אותו לפי הטעם האישי. מערבבים לרוב כמה זנים. טוחנים לפי עובי אבקה או גרגרים ומכניסים למכונת הקפה לעשות קפה.
כלומר זה קפה טרי לגמרי. התכונות של הטריות לא משתוות למה שארוז מראש בתוך הקפסולות ולפי דעתי יתכן שנוסף לו קפה נמס או טעמים אחרים.
מנת קפה מכילה 7 גרם. בקפסולה יש פחות משקל.
חבל לזרוק עוד 1500 ש"ח ולהתחייב לקנות קפסולות יקרות.

dudi4321

Active member
מה עם עניין של תחזוקה?

זה מוסף לגבי 2 המוצרים. כמו ניקוי אבנית.

Lechoke Lames

New member
מה שכתבתי בנושא באותו דיון לא השתנה

ציטוט:

"לגבי עלויות תחזוקה, אני מסכים, אבל לא מכיר דרך לבדוק אותן. הן מאוד תלויות באופי השימוש, ביצרן, באיכות התחזוקה ובאיכות המים. אם יש לך רעיון לאלגוריתם כלשהו שיכול לייצג את עלויות התחזוקה אשמח לנסות לשלב אותו בטבלה.

המכונה העכשווית שלי (אלקטרה מנוף) אצלי 3 שנים ולא דרשה שום טיפול. המטחנה שלי (איבריטל) אצלי כ-8 שנים ולא דרשה טיפול. הקולה שלי (ג'ין) אצלי כ-4 שנים ולא דרש טיפול.

אני חושב שהסכומים שאתה מתאר אולי רלוונטיים לעלות החזקה של ציוד לאורך 10 שנים, ובהחלט סביר לצפות לאפס תקלות במהלך ה-3 שנים הראשונות."

dudi4321

Active member
היתרון היחידי הוא שאין בלגן בהכנה.

שמים קפסולה. מקווים שיש מים במיכל.
לוחצים על איזה כפתור ויוצא משקה
שהחליטו על תכולתו במפעל שהכין.

למעלה