מכונת קפה+ מטחנה

פיצהyan

New member
מכונת קפה+ מטחנה

אני מעונינת לקנות מתנה לזוגי היקר חולה הקפה בסכום 2000- 3000 ש"ח. קראתי קצת את סקירות העבר ולא מצאתי מענה בסכומים הנ"ל. מה דעתכם על כרומקס 180? מה בקשר למטחנה? אשמח לעזרה.

פיצהyan

New member
ושכחתי לציין

בעל השמחה מעדיף אספרסן כך שמקציפי חלב למיניהם לא לגמרי רלוונטים. כלומר נחמד אם יהיה אחד פשוט אך טיב המכונה יקבע ע"י התוצר החום מלא הארומה וללא החלב.

תמיר 8

New member
כלב ומכונת קפה לא נותנים כמתנת הפתעה

הצהירי על כוונת המתנה,תתיעצו ביחד בסיוע הפורום ולכו אל השקיעה לקנות את המכונה ביחד.

פיצהyan

New member
מממ.. דווקא את כלבתי האהובה קיבלתי ממנו כמתנת

הפתעה לפני 7 שנים ואנו חיים באושר ובעושר עד העצם
דיברתי איתו, הוא מעדיף מקינטה. הצעות?

תמיר 8

New member
הרווחתי את היומית../images/Emo140.gif

חסכתי לך הרבה כסף...קני לו מקינטה "בריקה"של ביאלטי.יש שני גדלים:2 כוסות בערך 230 שקלים או 4 כוסות 270 שקלים.אם הוא שותה לבד לכי על 2 כוסות.צפי נפשית להרבה גילויי אהבה מצידו בעקבות המתנה.

shoki222

New member
כמו בריקה, אני נהנה ממוצר נוסף של ביאלטי בשם

Mukka Express . הוא ממלא את הפונקציה של בריקה ביחד עם האופציה להכנת קפוצ'ינו טעים. המחיר בחו"ל 50-100 דולר. המחיר בארץ דומה. ממליץ בחום.

hosq

New member
רק שימי לב...

שהמקינטה מכינה כל פעם כמות קבועה של קפה, כלומר מקינטה ל 4 כוסות תייצר תמיד 4 מנות, ולא 1-4 , וזה אומר שהדגם של 2 כוסות הרבה יותר שימושי לרוב האנשים. תוסיפי לענין מטחנת נמוקס לוקס, ואז תוכלו לצעוד אל השקיעה עם ניחוחות של קפה טרי

פיצהyan

New member
תודה על התשובות המהירות והמידע המפורט

הרעיון של בריקה ל- 2 כוסות נראה לי מעולה. לגבי המטחנה- יש לו גישה לטחינה יומיומית (ליד הבית) בכמויות קטנות, לדבריו זה בהחלט מתאים לו. תודה ושוב תודה לכולם!

knappertsbusch

New member
מצטרף - מתנה מושלמת

וחשוב לציין - להתעקש על "בריקה" ולא לבחור במקינטה רגילה.

shoki222

New member
בעיה חמורה שאני רואה!!! החבר לדבריה חולה קפה

כלומר שתה אספרסו טוב אחד או שניים בימי חייו...ולדעתי מי ששתה אספרסו טוב בימי חייו לא יכול "לחזור" לבריקה. הטעם מהבריקה לא מספק...כי כבר טעמת מהמר ההוא..האספרסו הטוב

scoti5

New member
לא מסכים...

מקינטה מפיקה קפה שאינו אספרסו (מוקה), שהוא בעל טעמים אחרים מאשר אספרסו. שתיתי כבר כמה כוסות אספרסו טובות בחיי ובבית אני משתמש בבריקה... ככה שאחד לא מחליף את השני, אלא מוסיף גיוון
ליאור

פיצהyan

New member
בהחלט בהחלט

גם מכור לאספרסו וגם משתמש במקינטה הרבה, גם בבית וגם בעבודה. מקינטה משובחת תהיה בהחלט שדרוג עבורו כך שאין סתירה בין השניים. הצצתי ברשימת הציוד שלכם וראיתי שחלק נכבד ביניכם מחזיק בכבוד בבריקה. כבר רכשתי אחת בוואלה ב- 250 ש"ח והיא בדרך אלינו.

למעלה