מכונת קפה לעסק קטן

gilguliti

New member
מכונת קפה לעסק קטן

לא כל כך מוצאת את ידי ורגלי בים המידע ברשת, אולי תוכלו להושיעני?
ודוקא ניסיתי להיות ילדה טובה ולחפש כבר מידע קיים כאן בפורום או במאמרים אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי.... או שלא חיפשתי טוב...

אני מחפשת מכונת קפה בינונית, כלומר גדולה יותר מהביתיות אבל לא גדולה כל כך כמו של מסעדות ובתי קפה.
זה מיועד לעסק קטן, לרוב כמה כוסות ביום, אבל צריכה להיות מסוגלת גם להגיע לנניח מקסימום 40 כוסות בערב (בערך פעם או פעמיים בשבוע, לא כל יום)
אם הבנתי נכון מה שאני צריכה זה חצי אוטומטי עם מקציף ידני (כלומר פומית כזאת לחלב, לא שהוא יוצא כבר יחד עם הקפה) שני ראשים (הכוונה שאפשר להכין שתי כוסות במקביל?)
אז מחפשת המלצה לסוג אמין וטוב, ראיתי ברשת כל כך הרבה סוגים.. וכמובן שאני מחפשת משהו לא יקר, כי נראה לי שהשמים הם הגבול, ומצד שני ראיתי גם ב-3000 או 4000 השאלה אם הן שוות משהו?

אז לסיכום, אלה נקודות חשובות:
- אפשרות להכין כמה עשרות (40?) כוסות
- אפשרות להכין שתי כוסות אספרסו במקביל.
- שתהיה מהירה יחסית
- וכמובן אמינה ולא יקרה.

יש חיה כזאת??

gilguliti

New member
וגם

עכשיו אחרי שקראתי עוד קצת, חשוב שהיא תוכל להפיק קפה ולהקציף חלב בו זמנית!
זה בטח מייקר.

dudi4321

Active member
בקשר להקצפה

אם מחממים את החלב יש מקציף ידני בעקרון של "מברג חשמלי" שמנוע מסובב רשת עגולה. הוא יוצר קצף מעולה. מחיר פחות מ100 ש"ח.

Yehuda Badihi

New member
קודם כל, לשימוש צנוע כזה, את צריכה ראש בודד.

עם ידית כפולה את יכולה להכין שני אספרסו במקביל או אספרסו כפול אחד. המינימום שאת צריכה לעסק זו מכונה הידועה בשם אוסקר. היא כמעט מקצועית והיא גם תאפשר לך לחלוט את הקפה ולהקציף בו זמנית. לא הייתי ממליץ על פחות מזה לעסק אפילו עם דרישות צנועות כמו שלך. את כן יכולה להסתפק במטחנה ביתית טובה. כזו שטוחנת ישירות לידית. העיקר לא להתפשר על איכות הקפה.

במחיר שביקשת ובאפיון השימוש...

יש המון מכונותחדשות ומשומשות, ואני מכיר כמה אנשים שמוכרים דברים מצויינים ביד שניה .
כבעל עסק בתחום פונים אלי המון אנשים שמעוניינים למכור יד שניה, אני בדרך כלל לא קונה מהם את המכונה ומוכר אותה הלאה, אני מעדיף לקשור את בעלי המכונות לקונים פוטנציאלים.

שלחי מסר ונמשיך משם.

gilguliti

New member
סליחה על הבורות

אתה יכול להזכיר לי איך שולחים מסר? לא מאד מתמצאת כאן.
אתמול הבנתי שהתקציב שלי אפילו נמוך יותר, לכן האופציה של יד שניה יכולה להיות מצוינת.

dudi4321

Active member
תקליקי על השם: דובי דבש שבכותרת

ושם בקטן יש: שלחי מסר. מקליקים שוב ונפתח חלונית להודעה.
מומלץ לפנות ל דובי דבש.

shoki222

New member
אצלנו בעבודה למחלקה של 15 אנשים רכשו

מכונת קפה פיליפס סאקו אקספלריה. מכונה אוטומטית לגמרי המכילה בתוכה מטחנה. העלות כ 5000. למרות שכפו עלי לקנות את המכונה, כי כחובב לא הייתי מסוגל להכיל שימוש במכונה אוטומטית לגמרי, המכונה נהדרת, הופתעתי לגמרי לטובה מטיב הקפה, ההקצפה, והעיצוב.

אין לי שום אינטרס בנושא. זה נסיון אישי טוב שקרה לי.

dts

New member
אולי אני היחיד שלא הבין איזה עסק

עסק שמוכר קפה ללקוחות (ומה עוד?)
או משרד שצריך מכונת קפה פנימה לעובדים ולקוחות מבקרים.
זה ישליך על התשובה לדעתי ובאופן מהותי
אגב
בשתי האפשרויות לא קונים מכונה ברוב המקרים.

gilguliti

New member
זה מקום למופעים/הרצאות וכד'

ענין מכירת הקפה הוא שולי ונלווה.
יש בצד מן מזנון קטן שמוכר שתיה חמה/קרה וכד', משהו מאד בסיסי, שעכשיו רוצים לשדרג קצת.

למה זה ישליך על התשובה?
לא הבנתי מה הכוונה 'בשתי האפשרויות לא קונים מכונה ברוב המקרים' - אז מה כן עושים? ולמה לא קונים מכונה?

dts

New member
כי סוג של בית קפה, חנות מאפים לדוגמה שרוצה

לצמוח לקפה לא יחזיק מכונת קפה אוטמטית - זה לא רציני ולא תדמיתי והתוצאה נחותה בכל מקרה.
מיזנון קטן באולם זה מעט אחרת.
בכל מקרה רוב השוק עובדבצורה של קבלת מכונה מתאימה בתמורה להתחייבות קניה של 10 - 20 ק"ג קפה בחודש.
במקרה שלך מדובר באופציה הזולה יותר כי לא תזדקק למכונה יקרה.

מכונה בתמורה ל...

זה דבר שבתווך הארוך, יכול להיות יותר יקר מאשר רכישה של מכונה חדשה לחלוטין...הדיל יכול להיות השכרת מכונה במחיר מסויים או או התנית רכישה של X ק"ג בחודש. לפי מה שתיארת לא בטוח שהדילים הללו יהיו מאוד משתלמים מבחינתך....

gilguliti

New member
אתה יכול להמליץ אולי על מקומות

שאליהם אני יכולה לפנות שבהם מקבלים מכונה בתמורה להתחייבות לקניית כמות מסוימת של קפה?
נשמע דוקא רעיון לא רע...

תודה!

למעלה