מכונת צילום במעונות? חוץ מהמכונה של הנכים? אני מניח שבמכונה של הנכים אני לא אמור להשתמש...
L lirlurim New member 12/12/08 #1 מכונת צילום במעונות? חוץ מהמכונה של הנכים? אני מניח שבמכונה של הנכים אני לא אמור להשתמש...
א איגואנה מצויה New member 12/12/08 #2 איזה מכונת נכים? פדרמן, במעלית תלחץ על הקומה הכי למעלה (נראה לי 7) שם יש 2 מכונות צילום
L lirlurim New member 12/12/08 #3 בכניסה למועדון של טליה יש מכונת צילום נמוכה המיועדת לנכים. אה, עכשיו אני קורא בחוברת שקיבלנו שהמכונת ממוקמות בפדרמן קומה 11. תודה.
בכניסה למועדון של טליה יש מכונת צילום נמוכה המיועדת לנכים. אה, עכשיו אני קורא בחוברת שקיבלנו שהמכונת ממוקמות בפדרמן קומה 11. תודה.
S stkachov New member 13/12/08 #4 אכן בקומה 11 ולא נראה לי שהמכונה ההיא מיועדת רק לנכים... זה לא מקום חנייה שאם אתה תופס אותו זהו הלך על הנכים שלא יוכלו להשתמש בו.
אכן בקומה 11 ולא נראה לי שהמכונה ההיא מיועדת רק לנכים... זה לא מקום חנייה שאם אתה תופס אותו זהו הלך על הנכים שלא יוכלו להשתמש בו.
L lirlurim New member 13/12/08 #5 אני לא חושב שצריכים להגביל אתה לנכים בלבד אבל בחוברת "מורה נבוכים" שקיבלנו היה כתוב שזו מכונה לנכים. אולי גם לנכים ולא רק.
אני לא חושב שצריכים להגביל אתה לנכים בלבד אבל בחוברת "מורה נבוכים" שקיבלנו היה כתוב שזו מכונה לנכים. אולי גם לנכים ולא רק.