מכונת הצילום ואני .

מכונת הצילום ואני .

הרומן שלי עם מכונות הצילום לא החל אתמול , ונראה שהוא לא יסתיים לעולם . ישנן כמה תקלות רבות ב " מכונות הפלא " שמתרחשות תמיד כאשר אני ניצב מולן עם ערימת דפים לצילום . מהרגע שבו אני מכניס את כרטיס האשראי למכשיר , הוא מתחיל לזוז ב-טראנס לא מובן של נכנס-יוצא-נכנס-יוצא-נכנס , ותמיד בסדר הזה , וגם אחרי שאני מגלה שהכנסתי אותו הפוך , לוקח לו כמה שניות להקלט . שבע רצון מהפלא הטכנולוגי , אני מניח את הדפים לצילום בהרצה ... לא עוברות להן כמה שניות עד שהדף השלישי מחליט לו להתקע אי שם בתוך הגלגלים המכניים.... בשלב הזה , אני מפעיל את כל חושיי הטכניים המועטים לוחץ על כל כפתור אפשרי ,ומבצע מעין ניתוח מעקפים למכונות צילום . לאחר שהוציאתי את הדף הסורר , אני מחליט שאני והרצה לא נועדנו זה לזה . בשלב השני , אני מחליט לצלם לפי הגישה הפשוטה והקלאסית של לצלם דף אחר דף.... יותר פשוט מיזה ? אלא שגם השיטה הזו כשלה , ותמיד לפני הדף האחרון , המכונה שובקת חיים , המסך שלה הופך להיות לבן שבמרכזו סימן של שורש ריבועי מהבהב ובד"כ מתלווה אליו רעש של הרס מוחלט . לאחר שכל ניסיונות ההחייאה כשלו , אני לוקח את כל הדפים והולך לעבר המכונה הבאה שבטח כבר מחכה לפגוש אותי .......

למעלה