מכונת אפרסו - מה כדאי?

einatk

New member
מכונת אפרסו - מה כדאי?

שלום חברים אני מחפשת מכונה במחיר סביר ככל האפשר, מה שחשוב זה: א. אמינות ב. שתעבוד עם קפה טחון ולא עם קפסולות. מראיתי פרסומות לשתי חברות: 1. דלונגי bar8 2. מרפי ריצארדס 47780 מה דעתכם? תודה!!!!

carmonle

New member
אני לא מכיר את שתי המכונות הללו.

בעקרון לדעתי השילוב הנכון הוא מכונה ומטחנה כאשר את טוחנת את פולי הקפה בעצמך, המטחנה מותאמת למכונה שברשותך. מהכרותי את השוק בארץ התקציב למכונה סבירה + מטחנה כ-1500 עד 2000 ש"ח. חשוב לקנות ממקום אמין שמדגים ומדריך ולא ממכרז שם לא יכירו אותך למעט באם קיבלת הדגמה למכונה אצל חבר ואת מרוצה מהתוצאות. ממליץ שתבקרי באתרי בו מידע רב בנושא וקישורים לאתרים בהם מידע רב בשפה האנגלית "קפה וויז" ותלמדי הנושא. ממליץ לא לבצע קניה בלחץ שכן יש בשוק המון מכונות "זבל" ב-300 ו-400 ש"ח. באם אין תקציב עדיף להמתין ולרכוש אולי כשלב ביניים מקינטה מסוג בריקה הנותנת קפה בטעם ואיכות הקרובים לזה המתקבל ממכונת אספרסו. ערן כרמון

einatk

New member
תודה, ושאלה

את שתי המכונות ראיתי בחוברת של "ויזה", והן עלו כ500-600 ש"ח + המון נקודות ויזה. מה זה אומר? האם לפיחות על החברות האלו שמעתם?

carmonle

New member
אני מכיר את החברות, אני מכיר אנשים

עם מרפי ריצרדס שמרוצים לא זוכר דגם למעט אחד עם מכונה חצי אוטומאטית שעולה באיזור 800/1000 ש"ח, לשניהם מטחנה לטחינה עצמית. לגבי הדלונגי אני מכיר המותג, לא מוכר לי כמוביל בתחום ואיני מכיר אנשים עם מכונה זו. ערן

yossi_gu

New member
לפני שמזמינים מויזה

מומלץ לבדוק מחירים כאן ולא לשכוח לקחת בחשבון את מחיר ההובלה

oren_b

New member
פרט קטן ושמו rebranding ...

במקרה לגמרי יש לי מכונת אספרסו של מרפי ריצארדס ומטחנה של דלונגי
אבל בין המותגים האלה לבין החברות האמיתיות שמייצרות את הציוד אין הרבה קשר: המכונה היא ה-Morphy Richards 47968 - והיא מיוצרת ע"י Jura וידועה גם בשמות הבאים: Dualit Espresso 968, Capresso Ultima, Jura Subito. המטחנה היא ה-Delonghi KG100 - מיוצרת ע"י Solis וגם היא נמכרת תחת שמם של מספר יצרנים אחרים: -Solis 166, Dualit EL60, Dualit 75002, Starbucks Barista Burr Grinder. אני מרוצה מאוד משני המוצרים, אבל כפי שאת בוודאי כבר מבינה, אין כל אפשרות להקיש מכך על איכות המכונות עליהן שאלת - פשוט מכיוון שלמותג עצמו אין היום כל משמעות. מקווה שזה עוזר, אורן

אילן די

New member
נכון, לי יש קפרסו פרו

וראיתי את אותה מכונה באירופה תחת השם יורה.

לגבי ה bar8

יש לי אותה, מכונה פשוטה מאד אך מתאימה לצרכיי אמינה, קלה לניקוי ויש לה מערכת אוטומטית להקצפת חלב... לגבי המחיר... עלתה לי בערך 300 ש"ח (קצת פחות) בנטאקשן בלי תוספת של אף נקודה שזה מחירה ...

למעלה