מכוני בדיקה

augustushill

New member
מכוני בדיקה

לאחר שרכבתי על CBR וZX6, הבנתי שעדיין מוקדם בשבילי לעלות על כלים חסרי רחמים אלו והחלטתי להוריד מהאגו וללכת על ה- GS לעת עתה. לקראת הבדיקה, רציתי להעלות לבעלי הניסיון שאלה בדבר אמינותם של מכוני הבדיקה השונים. את אופנועיי הקודמים בדקתי במוטוטסט, ובשיחה עם אופנוען ותיק, הוא גרם לי להבין כי גם הם כבר "לא נקיים", כדבריו. האם יש מישהו שיכול להמליץ על מקום אמין, יסודי וישר? הבדיקה מתוכננת למחר בבוקר. פרסים לחמשת העונים הראשונים. כדאי..

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

royboy1

New member
אופנועי השרון

זה המוסך בו אני מטפל ועד היום-אין טענות. נחמדים, סבלניים ואמינים. תתחדש ו

Pumi

New member
אישימוטו

טיפלתי אצלהם. נהנתי מהטיפול והיחס, וגם ראיתי חלק מהבדיקות שהם עושים, והם עושים אותם בצורה רצינית ביותר, אפילו לאופנועים שטופלו על ידם. צריך אבל להגיד להם מראש שאתה מביא אופנוע לבדיקה.

Great Blue

New member
../images/Emo45.gifמצטרף בלב שלם.

שי בחור זהב, יעזור לך גם טלפונית.

augustushill

New member

royboy1

New member
סטפן אינו מכונאי

סטפן הוא מנהל מוסך ולא מכונאי...

Pumi

New member
גם מכונאי

עושה בדיקות לאופנועים, מטפל כשצריך ולוקח אופנועים לנסיעות בדיקה במוסך לא פעם אחת.

OMERTLLF

New member
הבנאדם אינו מכונאי!

מעולם לא נטען על ידו או על ידי בעלי העסק (ואני לא אומר ענף J) כי הוא מכונאי. הוא רוכב מוכשר, עם נסיון וידע רבים ברכיבה , יכולת "להרגיש" את המכונה ולזהות דברים רבים עפ"י שמיעה ורגש ברגע שאתה רושם פה "הוא מכונאי" אתה יוצר מצב שאנשים שאינם מכירים את השוק (שוב, לא ענף) חושבים כי זה נכון ולכן גם מצפים לדברים שמעבר ליכולתו, לתפקידו , לרצונו וסיימתי להיות סנגור

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

Pumi

New member
אם זה מה שאתה אומר

אז למה כשמגיע אופנוע לבדיקה באישימוטו הוא בין הראשונים שמגיעים לאופנוע עם המסמך של הבדיקה, עושה עליו נסיעת מבחן, מתחיל לפרק חלקים מהאופנוע, בודק מתלים ועוד ועוד. וגם ראיתי אותו יושב עם אחד המכונאים על מנוע מפורק כשהם בודקים ביחד משהו. אני סתם תוהה. אני יודע שהוא המנהל, ועושה הרבה, אבל עד עכשיו היתה לי התרשמות שיש לו גם ידע טכני באופנועים ושהוא מטפל בהם. אם היתה התרשמות שגויה, אני מתנצל. שמיח?

../images/Emo45.gif

המצב הבטחוני, אתה יודע ... עומדים על המשמר ... אולי אני אקבל קידום בשנה הבאה, נתחיל לשמור על איזה בית ספר יסודי

למעלה