מכוני בדיקה

theshark

New member
על כל מוסך אפשר למצוא עשרה

לקוחות לא מרוצים. ואפשר גם למצוא עשרה לקוחות מרוצים. כל עוד תתדעג שהבדיקה תהיה במוסך שאתה רוצה ולא המוכר לא צריכה להיות בעיה.

augustushill

New member
כן, אני יודע...אבל

פשוט נמאס לי מהדבוקה הדרום תל אביבית, קרי - מוטוטסט והמוסך המרכזי של סוזוקי - בכל פעם שאני שם - אני רואה איך מכניסים למישהו בהפוכה והם מנצלים את הקטע הזה של "מוסך מורשה" ושהם היבואנים...ושיש כ"כ הרבה אנשים שמתגאים בקטע של: "האופנוע מטופל במוסך המרכזי"...אני, האמת - לא מתקרב לשם יותר. ולדבריך - האמת היא שהמוכר הציע לי לבדוק את האופנוע אצל המוסכניק שלו...איזה נחמד, אה? אין עוד הרבה אנשים כאלה בארץ שלנו...ואני, לעומת זאת - עשיתי שמיניות באוויר על מנת להגיע אליו לנתניה כי לא הסכמתי שהוא יבוא אלי לתל אביב בלי ביטוח...מצפון, U KNOW....

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

marco polo 1

New member
מוטוטסט

יש לי שאלה אליך...אתה טוען שטיפלת במוטוטס ורק בגלל שחבר ותיק שלך אמר לך משהו עליהם אתה עובר? האם בבדיקות שהם עשו לך יצאת מרוצה או שיצאת מאוכזב והם טעו? לא תמיד מה שחבר אומר הוא אומר בלב שלם ולך תדע מה היה לו דבר אחד אני יודע אני אישית מטפל במוטוטסט ואתה יכול ליצור קשר איתי דרך האתר וזה לא רק אני אנחנו קבוצת אנשים שמטפלים שם ובין השאר כמה רוכבים ידועים.זכותך לעשות ככל העולה על רוחך הרי בסופו של דבר הכסף יוצא מכיסך ולא מכיסו של מישהו אחר אך דעה אישית החברה שם מקצוענים ועדיין מוטוטסט ידועים כמוסך האמין ביותר למרות מה שאומר חברך.

augustushill

New member
FAIR ENOUGH

אך תקרא עוד פעם את דבריי ותבין כי התייחסתי בעיקר למוסך המרכזי של סוזוקי...ועוד משהו - אתה חייב להבין כי אם אתה לא חלק מ"קבוצת אנשים" או "רוכב ידוע", כדבריך - אזי - היחס והטיפול (והחשבון) שתקבל, פוליטיקלי קורקט - ייראו קצת אחרת...

למעלה