מכוניות

מכוניות

אתם זוכרים את המכוניות של אז? היתה מכונית בשם לארק. גדולה כזו וכבדה. ההילוכים היו בהגה.זוכרים? והיתה מכונית קטנה - הארלד טריומף. וה NSU פרינס? שלא לדבר על הפיאט 500 ופיאט 600.והיתה מכונית של רנו - אם זכרוני הדל אינו מתעתע בי - שקראו לה דופין. והיו מוניות שחורות כאלה מטיפוס צ'קאר. זוכרים או לא?

אוהו..אם זוכרים אנחנו?! ../images/Emo62.gif

את מצעד המכוניות מאותה תקופה ניתן לראות בדפים מוקדמים יותר של הפורום (אם רק מדפדפים - יש גם תמונות). באותה הזדמנות גם נזכרתי ב"פורצי" שלי, כינוי שנתנו ל"פורד אנגליה" משנת 64, המכונית הראשונה שלנו(שהייתה כמעט בת גילי). נו...אנחנו זוכרים????????

זה העיניין - די קשה ל...

להחיות את שנות השישים יותר מפעם אחת
,כאן בפורום. לא קל למצוא נושאים הקשורים לשנות השישים ול"דסקס" אותם, מאחר והפורום אינו חדש. בעייה. אולי זו תהייה הגזמה מצידי לומר ש...מיצינו את שנות השישים, אבל........

גלי®

New member
שלווה'לה, מאחר ובכל פעם מצטרפים

אנשים חדשים, אנחנו מקבלים זויות ראיה חדשות וחומר חדש למחשבה... למצות את השישים ? לא נראה לי שנצליח אי פעם... :))))

למצות את שנות ה 60 ? הגזמת........

שלווה יקירה. אין דבר כזה למצות את שנות ה -60. כל כך הרבה ארועים קרו באותן שנים: בזירה העולמית : רצח קנדי, משבר הטילים בקובה. נסוי פצצה אטומית סינית.הפלת מטוס ביון אמריקאי על ידי רוסיה.מותו של דה גול.אדם על הירח ( צעד קטן........... צעד גדול..........) בזירה המקומית : מלחמת ששת הימים.מרדפי הבקעה, מלחמת ההתשה. פרישת בן גוריון ויצירת מפלגה חדשה ( זכרוני החמקמק והבוגדני שוב מתעתע בי ואינני זוכר את שמה.......... נו, מה תגידו?)המאבק על מקורות הירדן. אייבי נתן טס למצרים. אלי כהן נתלה בדמשק. בתרבות: החיפושיות. ושוב החיפושיות. וודסטוק. החיפושיות כבר אמרתי?סגנונות שירה שעד היום מנסים לחקותם. זמרים וזמריות בלתי נשכחים. סרטים? בקשה: חמים וטעים,הטוב הרע והמכוער,ד"ר ז'יואגו. שבעת המופלאים. הבריחה הגדולה. מה את מדברת? כל כך הרבה נושאים ולכל אדם - זכרונותיו וזווית הראיה שלו. ואת - או שאולי עולת ימים הנך ובאותן שנים מבורכות עוד צעדת קוממיות מתחת לשולחן. או שמא(רחמנא ליצלן. וכמעט שאיני מעז להעלות בדך מחשבה זה בדעתי) זכרונך מתעתע בך יותר מזכרוני. ומה אם כבר נכתבו דברים. הלא כל מה שנכתוב- כבר כתבו לפנינו. הזו סיבה לא לענות ולעסוק בזכרונותינו שוב ושוב? הנושא מוצה? - הצחקתיני.

ברק 188

New member
בש..שנותי 60 בשוסונים כאלו נסעתי..

לכיתה א',
ולא בששון ושמחה .

גלגלי ספּר וסולמות באוטובוסים

זוכרים
התמונות מפורום תחבורה ציבורית, את התמונה הזו אני חושבת שצילם הדרומי

ברק 188

New member
ועל לייל נד לא ידעתי לספר

האוטובוסים שלהם החזירו אותי לילדותי... המשאית (קבינה בריבוע) לטיול השנתי בביה"ס היסודי... בהמשך המשא'ית (קבינה עגולה) מחופשה רגילה בשירות צבא... וכש...יגיע יומי,תובלני בדרכי האחרונה לא את'פלא אם זו משאית בצורה חז
ית, ליל.. מנוחה ומחשבות טובות "גלשתי" קצת מהנושא.
ב-
לילה טוב.

אכן... מילים כדורבנות....אך ....

קצת, בלשון המעטה, קשה לי להתייחס לשנות השישים כאילו זה היה אתמול
את יחסי לשנות השישים כבר תיארתי
בעבר. ניסיתי למצוא הסבר ל...שתיקה בפורום ולחילופי ה...ברכות שהשתלטו עליו(כדברי הפרחי). וכעת....אעבור למצב התבוננות ואלמד עוד דבר או שניים שפספסתי על שנות השישים (טוב...טוב...עוד מיליונים של דברים
וזוויות ראייה)בכייף, עם
ו
בברכת ערב טוב חמים ונעים לכוווולם, ממני.

../images/Emo2.gif אוי אל נא תזכיר...

עוזב...יש כבר שעזבו את הפורום או מציצים רק מידי פ'ם ואני מתגעגעת... מה לעשות שעם עובדות קשה להתווכייח

למזלנו הרב ...אנו ../images/Emo13.gif...

מתברכים גם בחברים חדשים...שמעוררים את הפורום לתחייה.

ברק 188

New member
מכני../images/Emo73.gif להיות בשישים קמ"ש...

היי...לשכני היה את ז'ותי הלארק (כשהתבגרתי בערך בגיל "16 מלאו לנער" גם עישני אותם (כן היו גם סגריות בשם לארק 100 ) "טריוף הרלד" היה לי משלי פרטי מכונית שנייה שלי אחרי הראשונה סימקה 1000 לטריופית שהיתה יפה בטירוף אדומה ,לוח שעונים,ידית והגה מעץ, מכסה מנוע שנפתח לצדדים (אוי ה
נצבט מהאזכורים היו היו פעם מכניות אמתיות ולא סתמיות מנו'אלה אתם זוכרים אבל כאלו הרבה ...הרבה לפני השישים.

למעלה