מכונות קפה ביתיות

uritb007

New member
מכונות קפה ביתיות

אבקש המלצה למכונות קפה / אספרסו ביתיות ברמה גבוהה. מכונה ללא קפסולות, לחץ גבוה מעל 15 , אפשרות לטחינת פולי קפה וחימום כוסות.

carmonle

New member
שלום, ראשית אני רוצה להמליץ להכנס

לאתר בקישור החום ולקרוא את המידע שיש שם, הלחץ המבוקש הוא חסר כל חשיבות, חשוב הלחץ בעת המיצוי בידית. כדי שחברי הפורום יוכלו לסייע תגדירי בבקשה תקציב. האם כוונתך למכונה ידנית + מטחנה נפרדת או שכוונתך למכונה אוטומאטית. כמו כן הנני ממליץ להסתכל בלוחות הפורום יש שם גם מודעות של יבואנים וגם ציוד יד שניה. בהצלחה ערן

לוחות הפורום

מדובר במכונות אוטומאטיות באיכות הגבוהה ביותר שקיימים בשוק היום

nuritb007

New member
המלצות למכונת קפה

ראשית, אני מודה לערן על תגובתו המהירה בפורום ובמייל לתיבת הדאר שלי. אני מתכוונת לרכוש מכוהנת קפה אוטומטית בתקציב בין 2000 ש"ח ל- 4500 ש"ח. כרגע, אני מתלבטת בין 2 מכונות של חב' SEACO: דגם נובה או דגם וינה. אשמח לקבל המלצה

תוםגון

New member
אני ממליץ על PRINCESS 2151

ברשותי כמעט שנה מיוצרת ע"י GAGGIA וזהה לדגם שלהם שלא נמצא בארץ GAGGIA SYNCHRONY COMPACT. אוטומאטית טוחנת (ניתן להשתמש בפולי קפה או קפה טחון) ניתן לכוון עובי טחינה מקציפה חלב מצוין בעלת תוכנית לניקוי אבנית מעוצבת נחמד(לא גדולה מידי) והכי חשוב הקפה יוצא מעולה. חסרונות: בעלת דוד אחד (צריך לחכות כדקה מרגע המזיגה עד שניתן להקציף) אין מתקן לחימום כוסות. מצ"ב קובץ וקישור בהצלחה

amigoltd

New member
הדגם האמור מיוצר במפעלי saeco

תחת השם stratos , כפי שצוין החיסרון העיקרי הוא הדוד היחיד, הזמן שלוקח לעבור מהקצפה לאספרסו 5 דקות! ולכן כדי לקצר זמנים יש צורך להוציא מים בכמות של כ-200 cc. מכאן שמומלצת מכונה אוטומטית עם שני דודים. שאול רובין.

הדגם המומלץ של מכונת סאיקו

הדגם המומלץ הוא המגיק פלוס - אין צורך בכמה דודים, אין צורך בהמתנה בין הקצפה להקצפה מעולה שוש

e-magine

New member
גילוי נאות

מההודעות שלך בפורום, אני מסיק את המסקנה שאת עוסקת במכירת מכונות. תקני אותי אם אני טועה.

גילוי נאות

לא אני לא עוסקת במכירת מכונות קפה אבל כן אני עובדת בחברה אשר בבעלותה גם חברה נוספת אשר מייבאת ארצה את מכונות הקפה של סאיקו ישירות מחברת סאיקו כחובבת מושבעת של קפה - אני מכורה למכונת הקפה של סאיקו המג'יק קומפורט פלוס וזהו אם אשמע על מכונת קפה טובה יותר, אהיה הראשונה לנסות אותה בלי כל קשר. תודה שוש

Yuvaloh

New member
מכונת קפה ביתית

"אוסקר" של נובה סימונלי זו מכונה ביתית העונה להגדרה "ברמה גבוהה" זו למעשה מכונה מקצועית לכל דבר עם דוד נחושת בן 2 ליטר ומחליף חום המאפשר הקצפה בעלת עוצמה תוך כדי הכנת הקפה. זו מכונה שנמצאת גם בבתי קפה עם אפשרות לחיבור ישיר של מים או מיכל מים בן 2.5 ליטר לאלה שלא רוצים לחרר את ארון המטבח בעת ההתקנה.

למעלה