מכון לטאקוונדו

שיעור נסיון?!

בד"כ, אנשים הולכים לשיעור נסיון כדי לדעת אם המקום והמורה מתאימים להם (אחרת, למה לבזבז זמן?)

Kkiippoodd

New member
כדי לדעת אם השיטה מתאימה, מן הסתם.

זמן הוא משאב מוגבל. לא אעבור בין כל מורה ומורה, רק כדי לבדוק אם הרעיון הכללי סביר ומתאים.

כמובן!

שיעורי נסיון הם המסננת האחרונה (או לפני אחרונה) בתהליך קבלת ההחלטה מה ללמוד.

Pyongwon

New member
אני מאמנת בתל אביב - בדיזנגוף סנטר.

ימי האימונים הם ימי ראשון ורביעי, משעה 3-5 (בשלב זה), קבוצה של לבנות וצהובות. כמו כן יש מועדון עם שחורות ברעננה. תיצור קשר, 053-559-878

Dragon Roar

New member
אוף...

דווקא בא לי ללמוד יש גם איפה שאני גר (מודיעין) אבל לא חושב שאבא שלי מסכים הוא גם מורה ככה שלמה לו לשלם

Pyongwon

New member
במילא עכשיו הם בפגרה.

המורה הוא ארז אהרוני, מותק של בחור. בסופו של דבר, אתה צריך להחליט מה אתה עושה - למרות שזה די קשה...:)

Dragon Roar

New member
יודעת מה...

מילא אבא שלי פותח מכון בתל-אביב אז אני כבר גם ילמד שם (לא שאני לא מתאמן בית) כבר שחכתי איך זה לבעוט בשק ^_^

KOMGAN

New member
טאקוונדו באזור ת"א

בת"א עצמה יש באוניברםיטה. יש גם בפ"ת בת ים וכפר סבא. הכי פשוט לברר בהתאחדות 026780157.

Hellbeast666

New member
Drgon Roar כנס

שמע אני מתאמן אצל ארז כבר 4 וחצי שנים הוא אחלה בנאדם אומנם קשוח שצריך אבל יש מלא צחוקים ואימונים ובטח קראת במודיעין news ושאר העיתונים כתבות על המועדון אין צורך לנסוע עד לת"א בשביל טאקוונדו איכותי שיש לך אחד 10 דקות מהבית... צור קשר באייסיקיו אם אתה מעוניין בעוד פרטים אגב מי אבא שלך שמו?

Hellbeast666

New member
יאפ!

יש דבר ראשון את טייגרס טאקוונדו איפה שאני מתאמן שהמועדון נמצע במודיעין (ממילץ עליו בחום רב!) יש את מכבי רעננה של ג'סיקה שגם הוא מועדון מצוין וכפר סבא ובערך בכל עיר מרכזית יש אחד או שניים

למעלה