מכוון שזה אתר DON´T

SaberTooth

New member
מכוון שזה אתר DON´T

מצאתי תיליון מושלם להגנה, אך מכוון שאני יודע איך להפוך תיליון לתיליון הגנה רק לפי האתר MAGICK שעליו רוב חברי הפורום העידו שהוא פשוט אתר Don´t, אני אשמח לקבל מכל אחד דרך להפוך תיליון רגיל לתיליון הגנה...

Justin Angel

New member
המממ...

הממ.... הממ.... עמדתי להסביר לך למה אתה טיפש, אבל מסתבר שאתה לא. מעצבן... כבר היה לי עלבונות מוכנים... בכל מקרה, איך נראה התליון שלך? אם תשים תמונה שלו (או סקיצה) אני אשמח לעזור.

SaberTooth

New member
אוקיי

אז מצלמת המחשב שלי לא מותקנת ברגע זה וכישרון הציור שלי לא משהו, אז אני אתאר אותו: אז ככה זה תיליון שהיה לי מאז שאני זוכר את עצמי ואין לי מושג מאיפה השגתי אותו (וגם ההורים שלי לא יודעים, מוזר
), בחרתי בו מכוון שמצאתי קטע על תיליוני הגנה באתר באנגלית, היה כתוב שם ליבחור בתיליון יקר לליבך (חוץ מזה לא היה כתוב כלום חוץ מ"טען אותו באנרגיות חיוביות וטהר אותו"), התיליון עצמו דיי קטן ויש בו ציור של מגן דוד מעוות (מן הקסגרם מוזר), מוקף במה שנראה מקרוב כעלי דפנה או ריחן (בזיליקום), במרכז של המגן דוד יש כיתוב קטן מאוד באנגלית שהזמן הפעיל עליו את קסמיו וכולו נמחק חוץ מאות אחת, האות T. זה כל מה שאני יכול להגיד על התיליון, תוכל לעזור לי

Justin Angel

New member
momy...

אין לי כוח... יש לי בראש את הoutline של טקס שלם בשביל מה שבישת... אבל אין לי כוח... תטריד אותי מחר אחה"צ באיי.סי.קיו שאני אתחבר ואני אשב לכתוב את זה, אם לא 90% סיכוי שאני אשכח.

למעלה