מכוון פסנתרים.

מולוקו

New member
מכוון פסנתרים.

אם אני כועס זה רק בגלל שאני אוהב. כשאני לא רוצה לדבר איתך אנו משוחחים ללא מילים. ובכל זאת חש אותך מתחת למעטה העור שלך. נוגע בך ברכות מכוון פעימות לבך כמו מכוון פסנתרים זקן וקפדן. את יודעת כזה עם זקן לבן משקפיים עגולים ומבט של שפן בעיניים. לפעמים את מחסירה פעימה ואני מתקן מעת לעת את מוסיפה פעימה ואני מכוון. עד שידי מנגנות על מיתרי ליבך בהרמוניה שלמה תוך חדוות היצירה. להגיד אוהב זה בנאלי להגיד מאוהב זה סכריני את האמת מפנים ולפנים אומר לך לפרקים ולפעמים בחרוזים.

am3aa1

New member
מולוקו שיר ענק..

אהבתי מאוד תיאורים מיוחדים ונהדרים.

טאKילה

New member
צליל לבך...../images/Emo79.gif

אתה שהסערת חיי על מיתר לבי ניגנת צליל לבך. , במילים קסומות יצקת רוך וערגה נוגע ומטלטל תשוקתי. , אתה מאיר לי זוהר בניצוץ כוכבך שובה אותי בארץ אהבתך. מולקו ברוך השב

מולוקו

New member
וואוו, זה בדיוק זה. טאקילה. ../images/Emo24.gif

זה בשבילך, שלם שבור. אני נושם אותך לפעמים אולי בעצם כל הזמן. רק שלפעמים אני מרגיש שאת בתוכי נושמת יחד איתי. אם הייתי יכול לחלק את העולם לשניים. הייתי מעדיף לחיות בחלק השני כדי שאוכל לאחדו מחדש. אני יודע שאת יודעת את מה שאני יודע אני חושב. אני חושב או יודע אולי יודע או חושב שאת יודעת מה אני רוצה אני חושב.

מולוקו

New member
אילו היו לי מילים.

אילו היו לי מילים לשורר הייתי עושה כהצעתך. אילו הייתה לי מנגינה להלחין הייתי שר לך שיר. קטונתי יפתי מלשורר אין לי מילים להחלפה רק כמה מתוך החליפה אינני יודע אם זה יתאים ואולי אני יודע שלא. אבל בכל זאת אנסה להחליפם אבל מה שווה ערכם מול המילים של גדעון היחידי אין ערכם בזהב ולא בכסף לכן כתבתי כמה מילים שמצאתי אצלי על השולחן. אז סליחה בבקשה, אזביניצי פזלוסטה עוד מילה ודי כי מצאתי כמה להחלפה עוד לא אהבתי די ולא שמחתי די אני מקווה שאוהב כל חיי ואשמח עד בלי די.

למעלה