מכה באשכים הורגת?

ושימו לב לקישור שיש שם בתחתית

ואו, ואנשים עוד מדברים על לחתוך את האף בשביל לעצבן את הפרצוף...

לא הגיוני

כי בכתבה האחרת, של הבחור שחתך את אשכיו, לא קרה לו כלום. כנראה שהבעל (הנרצח) סבל מבעיה אחרת שגרמה למותו (או שהכאב גם לו בצורה עקיפה לבעיה לבבית שהרגה אותו).

מיתוס

אמנם רגישות היא דבר אינבידואלי, אך לא הנזק שעלול להיגרם בצורה ישירה מהכאב. כלומר, אם תיתן אגרוף בבטן לילד קטן, אתה עלול להרוג אותו, אך לא בגלל שכואב לו יותר מבחור שרירי אלא בגלל שעלול להיגרם לו נזק ממשי (דום לב, שבר של הצלעות/סטרנום שיגרום לקרע לאיברים הפנימים, דימום תוך בטני שיגרום להלם תת-נפחי בלתי מפוצה).

Dragon Roar

New member
הא שכחתי....

בהפקידו ולה טודו מביאים לכם מכות בביצים בגלל שהיא חזקה ויעילה..

אתה חושב שהקרטה דו אידו שלך יעיל?

יבוא אלייך מישהו ברחוב תעשה לו קידה חצי שעה. אתם עם כל העמידות והחליפות שלכם וכל הקאטות היפות זה נראה יפה אבל זה ממש לא יעיל!!!

בטח יעיל. גם עכזרי

למה מה? אתה חושב שלהוריד אותו לריצפה בומבה לפנים שתי נגחות, ראסיה ולהוציא לו תעיין עם כפית יותר יעיל? אז ני יגיד לך - זה לא. למה שאתה בא למישו ברחוב, וישר איך שהוא מתכוונן לבעיה לביצים אתה מוריד לו בקידה נגחה לברך, גומר לו על הברך עם האף שלך, זה עכזרי. בנאדם רואה דבר כזה ישר בורח. וזה עוד לא לדבר על הפיג'מה שאתה לובש באמצע היום. זה מה זה דפוק. איך שרואים אותך ישר בטוחים ברחת מאברבנל ובורחים. זה עכזרי. הרבה הרבה יותר מולה טודו. אין, אין כמו צ,י. וזה גם ריחני מאוד בשירותים, אחרי שאתה מתרגל אמנות לחימה מלאה, יענו פול עם ביצה.

zappon

New member
מצטער לומר לכם זכרים בולעי רוק ,מכה

באשכים יכולה להרוג אותנו. יש שם ריכוז עצבים גבוה במיוחד ומכות חזקות יכולות לגרום לנו לאבד את ההכרה וגם למוות-היו דברים מעולם.

אם כך

כיצד אותו בחור שחתכיו את אשכיך לא מת??? חוץ מזה, שאני מכיר מעט מאוד איברים בגוף האדם שחוסר הימצאותם, לא מאפשר חיים (למעט כמובן, מומים מולדים).

זהו בדיוק ההבדל

הפגיעה לא הייתה באיבר, שאינו חיוני כשלעצמו לשרידות הגוף. כשנותנים מכה לאשכים (או מוחצים) הפגיעה באיבר. כשחותכים את האיבר הפגיעה אינה באיבר. דוגמא אחרת: מכה חזקה לראש יכולה לגרום זעזוע מוח, ובמקרה קיצוני אף מוות. זה כשהמח מוגן בגולגולת - מהעצמות החזקות בגוף. ניתוחים במוח ניתן לבצע ללא הרדמה, ובמקרים של ניתוח אקספלורטורי לעיתים מחויב - הפציינט בהכרה מלאה בזמן שמחטטים במוחו. ככה עובד גופנו.

Hwoarang

New member
נכון

מתי שפוגעים באיבר עצמו(שבו מרוכזים העצבים) ולא בעור והורידים שמחברים אותו יש יותר סיכוי לכאב ולמוות(לא לערבים אל תדאגו) אני גם רוצה לתת לך את הכבוד לשים קישור להודעה שלי..

למה לי? אתה מסכים איתי.

חוצמקה, ההודעה ההיא נמחקה. אני יכול לשים קישור אליה אבל רק מקבלים הודעה של תפוז על תגובה מחוקה.

למעלה