כמו שזה נראההיה והפועל ת"א תנצח בדרבי היורוליג הישראלי הראשון בהיסטוריה, מי צריך להחליף את קטש?
אם לא יפסיקו את השתתפותם השנה, בשנה הבאה לא רק שנראה אותם, גם נראה אותם בת"אכמו שזה נראה
זאת השנה האחרונה להשתתפות ישראלים במסגרות אירופאיות.
אחרי יותר משנתיים - זה קורה:אם לא יפסיקו את השתתפותם השנה, בשנה הבאה לא רק שנראה אותם, גם נראה אותם בת"א![]()
אפילו הטורקים והספרדים התרצו: כך החזירו את משחקי היורוליג והיורוקאפ לישראלאחרי יותר משנתיים - זה קורה:משחקי הנציגות הישראליות ביורוליג יחזרו רשמית לישראל החל מה-1 בדצמבר. מכבי ת"א והפועל ת"א יארחו שוב את יריבותיהן בהיכל מנורה מבטחים, לעיני הקהל המקומי, במה שמסמן צעד חשוב ומשמעותי בדרך לחזרה מלאה לשגרה בספורט הישראלי.
פיב"א הבהירו שלא ישעו את הקבוצות. מצד שני, הכל יכול להיות.כמו שזה נראה
לא בכדורסל, מזרחי, עופר ינאי ופדרמנים מקושרים מדי להבדיל מכדורגלכמו שזה נראה
מועדון כמו מכבי עם שישה גביעי אירופה, יש לו המון השפעהלא בכדורסל, מזרחי, עופר ינאי ופדרמנים מקושרים מדי להבדיל מכדורגל
קטש לא אשם, הוא לא זה שהביא את השחקנים.היה והפועל ת"א תנצח בדרבי היורוליג הישראלי הראשון בהיסטוריה, מי צריך להחליף את קטש?
הם לא בני אדם?קטש לא אשם, הוא לא זה שהביא את השחקנים.
כולם חושבים ששחקן NBA טוב יותר, אולם זאת טעות, כי סגנון המשחק שם שונה, לכן שחקני מכבי לא מחוברים בכלל למשחק.
קטש חושב שהפעם יהיה אחרת והם ינצחו את הפועל גם בדרבי הזה
מגוחך שדרבי ישראלי משוחק בסופיה שבבולגריה ולא בארץ:
כמה אטימות יכול להיות לאירופאים? הרי רק השופטים "מסתכנים" אם המשחק היה בארץ.![]()
מכבי ת"א המריאה לסופיה: "השחקנים החדשים מבינים את חשיבות הדרבי"
הצהובים טסו לבולגריה, שם יתקיים המפגש ההיסטורי עם הפועל ת"א ביורוליג (רביעי, 21:05). הקפטן, ג'ון דיברתולומיאו: "אני מאמין שכולם מוכנים לקראת האתגר". קטש דווקא לא מתרגש: "זה יותר יום היסטורי להפועל מאשר לנו"www.ynet.co.il
המצב בת"א כפי שהיה בשנים עברו כשהמשחקים היו בת"א, אין כל סכנה לשופטים, במיוחד שהם בסה"כ 3 אנשים והרחבתי על כך בתגובה #17 שלי.הם לא בני אדם?
חשב וצדקקטש לא אשם, הוא לא זה שהביא את השחקנים.
כולם חושבים ששחקן NBA טוב יותר, אולם זאת טעות, כי סגנון המשחק שם שונה, לכן שחקני מכבי לא מחוברים בכלל למשחק.
קטש חושב שהפעם יהיה אחרת והם ינצחו את הפועל גם בדרבי הזה![]()
אכן, אטימות, המצב בת"א כפי שהיה בשנים עברו כשהמשחקים היו בת"א, אין כל סכנה לשופטים, במיוחד שהם בסה"כ 3 אנשים.מגוחך שדרבי ישראלי משוחק בסופיה שבבולגריה ולא בארץ:
כמה אטימות יכול להיות לאירופאים? הרי רק השופטים "מסתכנים" אם המשחק היה בארץ.![]()
מכבי ת"א המריאה לסופיה: "השחקנים החדשים מבינים את חשיבות הדרבי"
הצהובים טסו לבולגריה, שם יתקיים המפגש ההיסטורי עם הפועל ת"א ביורוליג (רביעי, 21:05). הקפטן, ג'ון דיברתולומיאו: "אני מאמין שכולם מוכנים לקראת האתגר". קטש דווקא לא מתרגש: "זה יותר יום היסטורי להפועל מאשר לנו"www.ynet.co.il
חוץ מקטש והשחקנים, את כולםהיה והפועל ת"א תנצח בדרבי היורוליג הישראלי הראשון בהיסטוריה, מי צריך להחליף את קטש?
מסכים איתך שצריך להחליף את ההנהלה. בטווח המיידי, נראה שצריך מישהו אחר על הקויים. גם לצוות המקצועי יש אחריות למצב הקבוצה.חוץ מקטש והשחקנים, את כולם
מזרחי, ההנהלה, כולם הביתה.
קטש לא קוסם, הוא מאמן
בוא תמתין לדרבי היוםמסכים איתך שצריך להחליף את ההנהלה. בטווח המיידי, נראה שצריך מישהו אחר על הקויים. גם לצוות המקצועי יש אחריות למצב הקבוצה.
מי אמר שצריך להעיף את קטש?בוא תמתין לדרבי היום:
![]()
אמסלם: "אנחנו לא פייבוריטים מול מכבי, ולא מול אף קבוצת יורוליג"
ב-40 השנים מאז נחת בהפועל ת"א, ראה מנהל קשרי הקהל של הקבוצה והקפטן לשעבר אינספור דרבים תל אביביים כשחקן וכאוהד. אל החזית העירונית ההיסטורית הערב (21:05), במסגרת היורוליג, מגיע אמסלם עם הרבה כבוד לחבורה של עודד קטש ("מגיעה כחיה פצועה"), עם תקווה שהמומנטום יפתור את הנתק עם הקהל ("מצפים להם בכיליון...www.ynet.co.il
לא, הגדולים ביותר היו בסדר הזה- גרשון, קליין, בלאט ושרף.שלושת הראשונים זכו באליפות אירופה ושרף הגיע כמה פעמים לגמר. וכן, אני שמח מהניצחון מאוד (בעיקר כי זאת הפועל). אבל צריך המשכיות- אחרת מה זה שווה?מי אמר שצריך להעיף את קטש?
יש לך כובע לאכול אותו? גדול המאמנים שהיו אי פעם למכבי. צריך להעיף את ההנהלה, קטש גאון כדורסל.
זכות גדולה למכבי שהוא המאמן שלה
תודה לך עודד
סבלנות, אני סומך על קטשלא, הגדולים ביותר היו בסדר הזה- גרשון, קליין, בלאט ושרף.שלושת הראשונים זכו באליפות אירופה ושרף הגיע כמה פעמים לגמר. וכן, אני שמח מהניצחון מאוד (בעיקר כי זאת הפועל). אבל צריך המשכיות- אחרת מה זה שווה?
In Oded we trust?סבלנות, אני סומך על קטש
אין חכם כבעל ניסיון ואת זה שמעון אמסלם חזה כפי שניתן לראות בקישור שהבאת ואין כמו להתאושש באמצעות היריבה העירונית מהדרבי בניצחון חלומי של מכבי 90:103 כאשר ג'וני ווקר הראה סופסוף את גדולתו וגם דק' מעולות של דאוטין עם 3 שלשות רצופות בזו אחר זו ועוד נק' ובסה"כ 13 נק' ברבע, מה שהוביל את הבריחה של מכבי שגרמה לאיבוד עשתונות של הפועל.בוא תמתין לדרבי היום:
![]()
אמסלם: "אנחנו לא פייבוריטים מול מכבי, ולא מול אף קבוצת יורוליג"
ב-40 השנים מאז נחת בהפועל ת"א, ראה מנהל קשרי הקהל של הקבוצה והקפטן לשעבר אינספור דרבים תל אביביים כשחקן וכאוהד. אל החזית העירונית ההיסטורית הערב (21:05), במסגרת היורוליג, מגיע אמסלם עם הרבה כבוד לחבורה של עודד קטש ("מגיעה כחיה פצועה"), עם תקווה שהמומנטום יפתור את הנתק עם הקהל ("מצפים להם בכיליון...www.ynet.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.