מכבי ת"א נראית רע

צביקה5311

Well-known member
אין חכם כבעל ניסיון ואת זה שמעון אמסלם חזה כפי שניתן לראות בקישור שהבאת ואין כמו להתאושש באמצעות היריבה העירונית מהדרבי בניצחון חלומי של מכבי 90:103 כאשר ג'וני ווקר הראה סופסוף את גדולתו וגם דק' מעולות של דאוטין עם 3 שלשות רצופות בזו אחר זו ועוד נק' ובסה"כ 13 נק' ברבע, מה שהוביל את הבריחה של מכבי שגרמה לאיבוד עשתונות של הפועל.
אני רואה את הפוע לבדה בפסגת היורוליג
ברכות. אני מצפה מאוהדי מכבי להחזיר מיד את המינויים מי שרכש. בעלי המועדון לא ראויים לאמון.
הם רמסו את המותג מכבי תל אביב. הם דרכו על הסמל.
כמו כל מותג שמאבד גובה בגלל ניהול רשלני, הלקוחות צריכים להצביע ברגליים.
לא יכול להיות מצב שפדרמנים שמים זיין על האוהדים, לא שמים כסף, ומנורה בתחילת דצמבר בעזרת השם יהיה מפוצץ? זה לא סביר. הרסו לנו את הקבוצה.
החרות לא הפנימו שמשהו מהותי השתנה.
יש תחרות ביורוליג עם יריבה עירונית.
הפועל, 10 רמות מעל מכבי. למה? כי ינאי שם כסף
הגביע הקדוש בסוכוי לא מבוטל יגיע לתל אביב, והוא לא יהיה של מכבי. תמכרו את הקבוצה אם אתם תפרנים.
לא הזכרתי את קטש ולו במילה. בעינו כולם אשמים חוץ ממנו

דיברגנט חדש

Well-known member
אני רואה את הפוע לבדה בפסגת היורוליג
ברכות. אני מצפה מאוהדי מכבי להחזיר מיד את המינויים מי שרכש. בעלי המועדון לא ראויים לאמון.
הם רמסו את המותג מכבי תל אביב. הם דרכו על הסמל.
כמו כל מותג שמאבד גובה בגלל ניהול רשלני, הלקוחות צריכים להצביע ברגליים.
לא יכול להיות מצב שפדרמנים שמים זיין על האוהדים, לא שמים כסף, ומנורה בתחילת דצמבר בעזרת השם יהיה מפוצץ? זה לא סביר. הרסו לנו את הקבוצה.
החרות לא הפנימו שמשהו מהותי השתנה.
משפחת פדרמן סיכמה על מכירת אחזקותיה במכבי ת"א למשפחת ווילף, כך שתם עידן :)
יש תחרות ביורוליג עם יריבה עירונית.
הפועל, 10 רמות מעל מכבי. למה? כי ינאי שם כסף
ההפסד היחידי שלה הוא בדרבי למכבי והיא ממוקמת במקום הראשון :)
הגביע הקדוש בסוכוי לא מבוטל יגיע לתל אביב, והוא לא יהיה של מכבי. תמכרו את הקבוצה אם אתם תפרנים.
לא הזכרתי את קטש ולו במילה. בעינו כולם אשמים חוץ ממנו
אין לי מושג, למה אתה מוציא את קטש "זכאי" עם כל טעויותיו של טירון, כפי שפירטתי בהרחבה בתגובה #2 שלי בשרשור עליו?

למעלה