מכבי- פילזן

יו45

New member
מכבי- פילזן

בצל הבלאגן סביב התפטרותו של עודד קטש יש משחק מאוד חשוב ומסקרן הערב. הסיכויים לא גבוהים במיוחד לאור התוצאות במשחקי החוץ הקודמים נגד קבוצות בכירות ופילזן בשבועות האחרונים עושה את דרכה לשם, מצד השני יש גם את הפציעות בפילזן(ניקולאס וארדוגאן) וגם את התקווה שהשחקנים יבואו עם מוטיבציה מיוחדת. המשחק יערך הערב ב20.15 בפילזן.

Necromancer1

New member
נצל"ש

הקבוצות שעולות לטופ 16, עולות עם אותו מאזן ניצחונות- הפסדים (נק'), או שהניקוד מתחיל מחדש?

Puskas

New member
פילזן לוקחת

ולא רק כי אני לא סובל את מכבי..גם כי לדעתי ייקח לשרף לפחות שבועיים לסדר ת'בלאגן שם..אם בכלל יצליח..

SHITBREAK3

New member
יהיה מעניין זה בטוח

לפי דעתי זה או שפילזן תפרק את מכבי ב15+ או שמכבי תנצח... קשה לי לראות פה משחק צמוד שיסתיים בניצחון של הטורקים אגב יש התרעות חמות על כוונות לפיגוע במהלך המשחק...נקווה שהכל יעבור בשלום

יו45

New member
ההפרש חשוב

ניצחון היום והמקום השלישי הוא סוג של באנקר. הפסד, וההפרש הופך לחשוב... פחות מ-6 ויש סיכוי טוב למקום השלישי, יותר והמקום השלישי די אבוד.

לגבי ההתרעות

ב"ישראל היום" היה כתוב שההתרעות פורסמו ע"י ערוץ 10 בהתבסס על "גורמים בירושלים", בעוד שבמשרד החוץ לא ידעו כלום על התרעות. לא אתפלא אם ערוץ 10 נקט בשיטה חדשה כדי לקדם את העניין במשחקי מכבי בעונה האפורה הזו. זו לא תהיה הפעם הראשונה שערוץ 10 עושה בילד אפ באמצעות גימיק זניח למשחקי מכבי (ראה הקשקושים על מלחמות המכבים ביוונים בחנוכה לפני המשחק מול אריס).

יו45

New member
הרייטינג בשבועות האחרונים סביר

אם אני לא טועה מדובר על 14.5 בממוצע בשלושת השבועות האחרונים שזה לגמרי סביר וזה גם יותר מהמשחק המרכזי בכדורגל בשלושת השבועות האלו ככה שהם התחילו חלש אבל משתפרים בהתאם לשיפור ביכולת בכל מה שקשור ליורוליג. הערב הם בוודאי לא צריכים ספינים במשחק מול בלאט פלוס הבלאגן שהיה השבוע.

אידי32

New member
לדעתי יהיה צמוד...

אני מקוה שמכבי תנצח אבל אני בספק גדול אם זה יקרה..

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא מוכן לנסות ולנחש מה יהיה

מצד אחד בהרבה מקרים כשמתחלף מאמן שחקנים מגיעים עם עודף מוטיבציה ופתאום רואים מהם דברים שלא ראו מהם עונה שלמה. מצד שני, אין ספק ששרף אמו להכניס בשחקנים אנרגיות חדשות ורוח לחימה שלא ממש איפיינה את הקבוצה עד עכשיו אבל קשה להאמין שהוא הספיק לעשות את זה ביום וחצי. בכל מקרה קצת קשה לצפות מהם לגדולות במשחק הזה אבל גם אי אפשר לפסול את האפשרות שהשחקנים יתפוצצו על המגרש וינצחו. יהיה מעניין, זה בטוח

מכבי לוקחת

את המזוודות בבושת פנים,אמת שמכבי תיתן את הכל,אמת הדבר ששרף הרבה יותר מתאים מקטש,אולם האמת האחרונה עולה על כולנה,אמת שפילזן טובה בהרבה מהכבשה הצהובה. מכבי תיראה הרבה יותר טוב מהשבועות האחרונים,הגנה יציבה יותר,לחימה בלתי מתפשרת על כל כדור,ולמרות כל זאת האיכותיות והתלכיד הקבוצתי שדיוויד יצר גדולה על מכבי במצבה הנוכחי,אפשר לומר שאוהדי מכבי יהיו די מרוצים מהשינויים שיראו היום במשחק. שיר לכבוד המשחק:כבשה לי כבשה לי כבשה לי צהובה,הערב את מושפלת הערב את נרמסת, כבשה לי כבשה לי כבשה לי צהובה. כבשה לי כבשה לי כבשה לי צהובה,בשרך ענוג ורך,ושחקני פילזן כזאבים הם לך,אבוי לכבשה הרכה והענוגה כשנופלת היא לשיניהם המשוננות של שחקניו האכזריים של בלאט,כבשה לי כבשה לי כבשה לי כבשה לי אומללה.

../images/Emo6.gif שחקניו האכזריים של בלאט חח

לפחות במפגש הקודם בנוקיה שחקניו של בלאט דמו לעדר חתולי רחוב מסכנים החולפים מבוישים בסמוך לנבלת תאו מצחינה ומתבוננים בצבוע המכרסם אותה (לאחר מאבק מתיש ולא פשוט עם עצמו).

מתניתין נמי דיקא

מדוע כבודו זורה חול לעיניהם של המתבוננים? הרי בפירוש נכתב :האיכותיות והתלכיד הקבוצתי שדיוויד יצר",יצר ,זאת אומרת שממצב של אין תלכיד קבוצתי נוצר תלכיד,והיה אם ישאל השואל מי יצר תלכיד זה,נענהו ללא מורא וללא משוא פנים שדיוויד בלאט יצר זאת,נמצאנו למדים שפילזן של נוקיה איננה עוד,קבלו נא את פילזן מלוכדת וקבוצתית,אשריך דיוויד,הכבשה דחתה אותך בעבר בבושת פנים,היכן אתה היום והיכן נמצאת לה הכבשה.....
לכן אל לו לקורא לקפוץ מבין ההמון לפני שעיין היטב ויסיק את המסקנה המתבקשת,ומהי המסקנה? פשוט,פילזן טובה בהרבה = פילזן תנגס בבשרה הרך והדשן של הכבשה הצהובה.

השיניים קהות, הניבים כרותים, החניכיים דלקתיים

האכזריות מפילזן והלאה. וגם התלכיד. להקת זאבים ללא רועה. ימי החושך של פילזן הגיעו והשנה היא הופכת מקבוצת יורוליג בינונית פלוס לקבוצת יורוליג בינונית.

דברי תוכחה וזעם.

כל הענף הזה של השירשור גדול. הפורום הזה יוצא מכלל שליטה, אבל לפעמים זה לטובה.

למעלה