מכבי- פילזן

otk

New member
לדמות את מכבי לכבשה

אשר נשחטת ע"י הזאב מטורקיה. ברכותי, נראה לי שזה הרגע בו השנאה שלך עברה את המטמורפוזה מלגיטימית, לסתם חולנית.

יו45

New member
נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo6.gif

Puskas

New member
שאלה..

עדיין לדעתך לא היה מקום להחליף את עודד? כי ניראה לי שבכל הנוגע לאמון בו די טעית..וניראה לי גם שזלזלת קצת בכוחו של שינוי וזעזוע... מה אתה אומר?

אידי32

New member
זה יכול להתפתח לכמה כיוונים...

את המשחק הזה באמת מכבי ניצחו בגלל השינוי. אבל בהמשך אי אפשר לדעת איך זה ישפיע. בחלק גדול מהפעמים זה ניהיה רק יותר גרוע. תראה את שיקגו כרגע הם מנצחים בגלל שינוי של המאמן אבל את זה צריך לבדוק לאורך זמן. שוב אני לא פוסל שזה שעודד התפוטר זה טוב למכבי אבל באמת שאי אפשר לדעת...

יו45

New member
זה נכון אבל לא רק זה

1. יכול להיות שטעיתי ויכול להיות שלא... בשביל זה נצטרך לחכות כמה שבועות 2. מכבי הקריבה במובן מסויים את העונה הזאת כדי שקטש יוביל את המועדון כמה שנים וההתפטרות הרסה את זה. 3. בהקשר של השחקנים שעל זה נסובו בעצם רוב הוויכוחים הוכח שהסגל הזה כן יכול להצליח. ואם כבר נגענו בסגל אני רואה את באטיסטה גארסיה ומוריס עוד הרבה שנים במכבי ככה שכן נבנה פה סוג של בסיס שהוא אומנם יותר משלים אבל עדיין זה טוב שיש לך באנקר בעמדות מסויימות, שנה הבאה יצטרכו להביא רק רכז ושחקן בעמדה 3 או שכספי יכנס לעמדה הזאת ורק רכז יביאו.

שעון מראה שש,מתי מתי כבר עשר....

ב"ה,לאחר צפייה מענגת במיוחד,לשבת על כוס בירה ולשמוע ברקע את הנימוקים ושלל הטיעונים של "הצוות המקצועי" למה הפסדנו לפילזן,אח....אח...איזה שבוע נפלא.

STEVE NASH

New member
וואו! איזה פוקס של ביינום...

מכבי הצליחה להוריד מ-9 ל1 ב40 שניות כולל סל משוגע של ביינום מחצי מגרש על הבאזר..

Kurayami

New member
אחרי כל ניצחון של מכבי ביורוליג אמרו את זה

השנה. אבל הפעם באמת אני רואה מכבי אחרת, מכבי של שרף ואני אוהב את מה שאני רואה, זה מתחיל להחזיר אותי לימים היפים של אלי סהר וחברים בערוץ 1, של משחק איכותי חכם ועם כל הלב. עם משחק כזה מכבי הולכת לקחת וגם אם לא אז פשוט משחק ענק והם יגיעו בגדול ליורוליג.

אידי32

New member
ראיתם את השלשה של ביינום?

זה היה די נחמד. מכבי די מפוקסת. ביינום טוב יחסית אבל הוא היה חייב לקחת שני זריקות לא טובות מבחינת מומנטום. בכלל בסך הכל שחקנים מאוד מתאמצים...

Puskas

New member
זהו נגמר

ניצחון למכבי. האמת? כל הכבוד להם כי פילזן באמת שיחקה כמו מכבי של לפני 3 ימים..אין התקפה,אין רב'..אין כלום! אבל ביום שבו פייזר ומוריס תופרים שלשות אז כנראה שזה יום שאי אפשר לנצח בו את מכבי. כל הכבוד להם אבל זה לא פעם ראשונה שהם טובים ביורוליג,ניראה מה יהיה בהמשך, דבר אחד בטוח זה ששרף מכניס דרך חדשה,יש הגנה וההתקפה זורמת ויש תרגילים. ההמשכיות היתה הבעיה של מכבי,ניראה מה יהיה עכשיו,בכל מקרה כל הכבוד על הניצחון.

Puskas

New member
דרך אגב..

איזה משחק של מוריס י'אלוהים!! 17 רב'! התחפש לקמבי ליום אחד :) דרך אגב..מישהו יודע כמה חס' יש לו אם בכלל?

the mnm factor

New member
המשחק של מכבי פשוט ומצוין, השחקנים של מכבי

פשוט מגעילים אותי. פתאום הם מתאמצים? פתאום ריבאונד התקפה? פתאום הגנה לוחצת? מה קרה? החרב מונפת על הצוואר, מטפטף קצת דם אז מתחילים לעבוד? שחקנים עם אופי מגעיל. אבל כל הכבוד לצביקה שהצליח לבנות כמה מהלכים פשוטים ולהכניס קצת רוח הגנתית.

ronko

New member
1 מכבי, 0 פילזן!! ../images/Emo13.gif

83-68 למכבי במשחק ענק!!! עכשיו נשאלת השאלה: האם זה צביקה שרף שהביא את השינוי? או שהשחקנים מצאו את עצמם? מה שלא יהיה, היה משחק ענק היום!!!! יאללה מכבי!
רונקו

ThEgReEnKiNg

New member
זה צביקה

מכבי הייתה במצב של בלאגן , קטש לא התאים להתעסק עם פרובמלטים הוא פשוט לא מתאים לזה , אני רוצה לראות מישהו שמתעצל באימונים שצביקה הוא המאמן , הבעיה תיהיה בשבלבי ההכרעה.

יו45

New member
קודם שנגיע לשם

השנה למדתי להנות מהרגע, כי מי יודע מה יהיה מחר... היה היום משחק טוב עם המון לחימה וגם קצת הנעת כדור שפינתה שחקנים לשלשות פנויות .

למעלה