מכבי ניצחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קשתונה

New member
מכבי ניצחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מזמינה אותכם לשרשור העליה לגמר של מכבי....שאמן יהפוך בשבת לשרשור אליפות!!!!!!! צהובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב עולההההההההההההההההההההה צהובבבבב עולהההההה עולההההההההההההההההההההההההההההההה צהוב עולההההההההההההההה צהוב עולההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מי שלא קופץ אדום מי שלא קופץ אדום (רוי)!!!!! הו הא מה קרה צסק"א אחלה אותההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מכבי שלנו מכבי תל אביב בקיץ בחורף בסתיו ובאביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

go golan go

New member
מ כ ב י ! ! ! ../images/Emo94.gif../images/Emo165.gif../images/Emo78.gif../images/Emo127.gif

(תודו שהכוונה יפה...) אמממ... רק רציתי להגיד ש מ כ ב י ר ו ל ז
אה, כן... עוד משהו..... שמעון מזרחי הוא המלך בכדורסל אין הפועל (אהם... רועי...)

טוב תראו...

אני רואה שמתחילה פה קנוניה נגדי ונגד קומו... קומו אני מוכן להתקשר לסרגיי המחסל ולדחות את החיסול שלך כדי שנוכל לאחד כוחות ולנצח את הגולנצ'יקיות האלה, מה הם חושבות לעצמם? הא?! ואלה... אם את יכולה בבקשה להכנס לכאן ולקרוא זה יעזור לך להבין...

קשתונה

New member
משחק של פעם בשנה....אחחחח

מה זה פעם בשנה לעומת שנים שלמות?!?!?! אתה כזה תמים רוי...

go golan go

New member
אני עם קשת! ועוד משו....

רועי, זה לא פייר. יכולת ההתבטאות והכתיבה שלי הן על הפרצוף- לכן אם אתה רוצה אתה מוזמן להתעמת איתי פנים מול פנים!

אלה סליחה...

אם פגעתי בך. זה היה בלהט הויכוח... אבל בואו נעשה סולחה, כולנו יהודים...

go golan go

New member
רועי

אתה הכי חמוד בעולם! (למרות שתהיה יותר חמוד אם לא תאהד את הפועל....)

רועי אני בעד..

תקשר לסרגיי ותדאג לפרטים.. אני מאחל הצלחה רבה לסקיפר בולניה במשחק! ואמן שמכבי יפיסידו קבוצה של שחורים אין אף ישראלי גועל נפש.. יאלה סקיפר!!!

fresh mishmesh

New member
אחד המשחקים המותחים שראיתי

אי פעם... אבל ממש נהניתי לראות אותו
מכבי היו גדולים
ענקיים

THE sky angel

New member
היה משחק פשוט מכובד נהניתי

פשוט מכל רגע !! הם דואגים לעשות לנו התקף לב כל פעם מחדששש!!! אחחח איזה קבוצה כפרה עלינוווו!!!!!!!! אחח איזה ניצחון מדהיםםםם אמא הייתי בהלם איזה משחקקק!!! היה פשוט מעולהה !!!!!!!! אני כל כך מאושרת איזה מתנת חזרה הביתהה!! :)

s h e e p i t

New member
את לומדת מהר מה שאני מלמדת אותך

הא ? בכל אופן ברוכה הבאה! מקווה שהיה טוב...

tuty fruty

New member
לא תבינו אותי לא נכון...

ואני שמחה שניצחנו אפילו מאוד! פרקר פשוט גדול... אבל מבחינת משחק זה היה משחק גרוע!!!

השרשור הזה לא חשוב אז אני מנצל"ש...

"בקומה שנייה בבני-ברק משפחה של חרדים..." קניתי הדיסק החדש של שוטי הנבואה!!! איזה דיסק אדיר, מומלץ בכל בית בישראל...

קשתונה

New member
יודעים מה הכי מרגיז?

אני אשמע כמו רחל....אבל חוסר פירגון... למה שהפועל ירושלים ניצחו כולם שמחו ושהפועל ת"א כמעט הגיעה לטופ...כולם שמחו... אבל פתאום שזה מכבי אז לא..איכס זה מכבי....

קשת כמה הבהרות..

שירושלים זכו בגביע רק אוהדי הפועל ירושלים שמחו שהפועל ת"א הגיעה כמעט אף אחד לא דיבר על זה בקושי.. רק ממכבי עשו עניין.. ומכבי זה תמיד היה איכס ותמיד יהיה איכס..!

קשתונה

New member
אז אתה טועה מותק

כשירושלים ניצחו עשו מזה המון! וזה היה חגיגה גדולה ואמרו שיש עוד יצוג בכבוד למדינה סוף סוף!!! ואני בטוחה שאם הפועל ת"א היתה מנצחת היא גם היתה מקבלת אותו יחס...

למעלה