מכבי ניצחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kedeman

New member
אני יכול לתת לך כמה סיבות

1. למכבי יש המון פירגון כל הזמן - אז לא מפרגנים להם במיוחד כשהם מצליחים. 2. כשההם ניצחו בגביע יול"ב זאת היתה הפתעה. גם כי אף אחד לא חשב שהם ינצחו וגם כי אף אחד לא ידע שיש גביע כזה. ואי אפשר לקרוא למכבי הקבוצה של המדינה השחקנים העיקריים שם הם זרים. הם מגיעים לפה מסיבה אחת - לנצח. לקחת גביע. זה לא מייצג את הספורט הארץ בכלל - כי כמעט ואין שם שחקנים מהארץ. וזה לא מייצג את הארץ - כי יש להם המון כסף כדי לשלם לשחקנים האלה. אז כולם יודעים שמכבי תנצח. זה לא הפתעה, זה רגיל.

קשתונה

New member
לא הבנתי את הקשר?

לא אמרתי שמכבי היא הקבוצה של המדינה, מעולם לא טענתי ככה.... אני גם לא חושבת ככה....

kedeman

New member
הייתי בטוח שראיתי את זה קודם

איפשהו למעלה בשרשור הזה או בשרשור השני שרבתן עם גיא ורועי....

fresh mishmesh

New member
המממ... דווקא הרוב שם מישראל

7 ישראלים (שארפ רק עם אזרחות ישראלית, ועדיין- הוא כבר לא פה רק בשביל גביע) מול 5 או 6 זרים... להגיד שכמעט ואין שם שחקנים מהארץ זו הגזמה בוטה... לאן זרקת את גור שלף, יותם הלפרין, טל בורשטיין...?

הרוב שם מישראל??

בלותנטל נהיה איכשהו ישראלי בזכות השחיתות שהולכת במשרד הפנים אז הוא קיבל כנ"ל לגבי שארפ כנ" גם לגבי דיון תומאס כל השאר הם זרים ויש 3 ישראלים.. הפכו אותה לקבוצה של המדינה זאת לא קבוצה של המדינה לא מייצגת את הכדורסל בישראל ולא מייצגת אף אזרח בארץ

קשתונה

New member
גיא!@

מכבי ת"א מייצגת את ישראל באירופה כי היא קבוצה ישראלית!!! ככה גם כל קבוצה אחרת שמשחקת באירופה!!! אם היא הפועל ירושלים ת"א או הפועל ג'לג'וליה!!! חלאס עם האנטי מכבי הזה!!! זה שאתם אוהדים הפועל ת"א לא אומר שאתם חייבים לשנוא כל הזמן!!!

אני לא מסכים איתך..

מכבי לא קבוצה ישראלית ולדעתי הם לא מייצגים את ישראל.. זהו..

קשתונה

New member
זה כזה

לעשות דווקא ולהיות אנטי מכבי... כל עוד זה מכבי תל אביב היא מייצגת את ישראל אין מה לעשות ויש שם את בורשטיין, ושלף, וספר (בערך), הלפרין, בן שימול, והם ישראלים...כמו שבגליל יש זזרים ובירושלים יש זרים ובכל מקום יש זרים אז גם במכבי יש זרים...זה לא משנה את העובדה שהיא קבוצה ישראלית...לא סמל ישראלי לא הייצוג הישראלי אלא קבוצה ישראלית...כמו גליל ,י-ם,הפועל ת"א,בני השרון וכו... וכל קבוצה כזו שעולה לשחק באירופה...מה לעשות אם תרצה או לא מייצגת את ישראל באירופה... ולירושלים היה המון על הכתפיים והם לקחו את זה בענק ושיחקו אותה הכי תותחים!!! ותל אביב כיכבו כי הם הגיעו לפיינל פור של היורופ-ליג גם אם לא לקחו מקום ראשון...הם עדיין הגיעו לפיינל פור. כל קבוצה שמשחקת באירופה או בעולם ויוצאת מהמדינה שלנו...היא סוג של ייצוג! כמו שכל אחד שיהיה ספורטאי ויתחרה בעולם יהיה מישראל...כי יותם (לדוגמא) הוא סייף...אבל כשהוא בתחרות בעולם הוא יותם הסייף מישראל! אין מה לעשות ככה זה... אתה לא רוצה שמכבי תייצג אותך, מן הסתם כי אתה שונא אותם, אבל תנסה רגע לחשוב על זה אחרת- קבוצה שמצליחה בחוץ ומייצגת את ישראל. כן גם ת"א וגם ירושלים נכון! אבל ירושלים כבר לקחה את הגביע שלה? ות"א נשקה לו? עכשיו תור מכבי. קצת פירגון

קשתונה

New member
זה כזה

לעשות דווקא ולהיות אנטי מכבי... כל עוד זה מכבי תל אביב היא מייצגת את ישראל אין מה לעשות ויש שם את בורשטיין, ושלף, וספר (בערך), הלפרין, בן שימול, והם ישראלים...כמו שבגליל יש זזרים ובירושלים יש זרים ובכל מקום יש זרים אז גם במכבי יש זרים...זה לא משנה את העובדה שהיא קבוצה ישראלית...לא סמל ישראלי לא הייצוג הישראלי אלא קבוצה ישראלית...כמו גליל ,י-ם,הפועל ת"א,בני השרון וכו... וכל קבוצה כזו שעולה לשחק באירופה...מה לעשות אם תרצה או לא מייצגת את ישראל באירופה... ולירושלים היה המון על הכתפיים והם לקחו את זה בענק ושיחקו אותה הכי תותחים!!! ותל אביב כיכבו כי הם הגיעו לפיינל פור של היורופ-ליג גם אם לא לקחו מקום ראשון...הם עדיין הגיעו לפיינל פור. כל קבוצה שמשחקת באירופה או בעולם ויוצאת מהמדינה שלנו...היא סוג של ייצוג! כמו שכל אחד שיהיה ספורטאי ויתחרה בעולם יהיה מישראל...כי יותם (לדוגמא) הוא סייף...אבל כשהוא בתחרות בעולם הוא יותם הסייף מישראל! אין מה לעשות ככה זה... אתה לא רוצה שמכבי תייצג אותך, מן הסתם כי אתה שונא אותם, אבל תנסה רגע לחשוב על זה אחרת- קבוצה שמצליחה בחוץ ומייצגת את ישראל. כן גם ת"א וגם ירושלים נכון! אבל ירושלים כבר לקחה את הגביע שלה? ות"א נשקה לו? עכשיו תור מכבי. קצת פירגון

קשת הקשיבי לדבריי...

דבר ראשון, היא לא מייצגת את המדינה. דבר שני, היא לא מייצגת אותי. דבר שלישי, ההתלהבות מהפועל ירושלים וגם קצת מהפועל תל-אביב (אם יורשה לי להוסיף...) הייתה בגלל שזאת קבוצה אחרת שהגיעה להישג ולא מכבי... קבוצה כזאת שקונה שחקנים כדי שישבו על הספסל ולא ישחקו בקבוצות אחרות לא רוצה שתייצג אותי. קבוצה שלוקחת גביע ואליפות כמעט כל שנה-איכס מה זה? איפה הליגה? איפה הספורטיביות? ככה זה שיש כסף...

תן לי לתקן אותך..

"קבוצה שלוקחת גביע ואליפות כמעט כל שנה" זה כל שנה לא כמעט כל שנה! זה גועל נפש זאת שתופעה שצריך להוקיע! מכבי זה איכס גועל נפש פאק מכבי סקיפר פאק מכבי! ערב טוב

THE sky angel

New member
אם יורשה לי לומר -ויורשה לי-

פשוט סתמו ותעמדו בצד!!!!!!!!!!1 מה לעשות שאנחנו כאלה טובים??!???!?!?! מה הקשר לכסף!?!??! אתם מדברים מתוך דעות קדומות ומפגרות אולי אם תסתכלו קצת על המשחק ועל הרמה שלו תבינו למה אנחנו מנצחים כל הזמן אז סתמו כבר!! נראה לי הקנאה מדברת מתוככם שקט ותנו לשמוח בכיף!! (זה לא נגדכם או משו פשוט אתם מדברים שטויות!!) -(מצטערת אם יש פה מילים לא במקום זה מתוך אושר ענקייייייי!!!)-

אנחנו כבר הבנו מזמן למה אתם מנצחים.

רק שחורים יש בקבוצה ושתדעי לך אין פה שום דעה קדומה!! אם את אומרת שזאת דעה קדומה את כנראה לא יודעת מזה.. אני כבר אוהב ספורט מאז שאני זוכר את עצמי אז אל תבלבלי לי את המוח על דעות קדומות...

בוא נאמר ככה..

מתוך 100% אליפויות בישראל מכבי לקחו 97% כל השאר זה הפועל ת"א וגליל עליון..

fresh mishmesh

New member
אין 3 ישראלים

ובלות'נטל ותומאס לא נכללו בספירת ישראלים שלי... אתה מוזמן להסתכל ברשימת השחקנים שפורסמה בחוברת שקיבלו בידיעות אחרונות... יש שם 7 ישראלים ו-5-6 זרים, בדיוק כמו שכתבתי קודם... והזר היחיד שכתוב שם כישראלי זה שארפ. אהה, וסתם שתדע- גם בשאר הקבוצות יש שחקנים שהמוצא שלהם הוא לא מהמדינה של הקבוצה

kedeman

New member
אבל....

תחשבי על זה שיש 5 שחקנים על המגרש? רוב הזמן יש שם יתרון לשחקנים הזרים. סבא שלי הגדיר את זה פעם יפה מעניין מי ינצח את הפיינל פור השנה הכושים שלנו או הכושים שלהם (זה לא בכוונה גזענית.. פשוט צינית)

למעלה