מכבי ניצחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WillbiTe

New member
רבע ראשון הם שיחקו כמו זונות

הכי גרוע שראיתי בחיים שלי צאסק"א הראו להם מזה קבוצה 7 שלשות במישחק זה מטורף אולדן משוגע הוא בלי ספק היה השחקן הכי טוב על המגרש אבל זה לא היה מספיק בשביל שהם ינצחו... צאסק"א קבוצה מצויינת...פשוט למכבי הלך טוב...אי אפשר להשוות את המשחק הזה למשחקים הקודמים שבהם הם גירדו את הניצחון....המשחק הזה הם הוכיחו שהם מסוגלים...והם יכולים יותר.. היה טוב...

S a l i t

New member
וואי איזה משחק מטורף היה.

יש לנו גם הרבה מזל שצ'סק"א כלכך אלימים כי עשינו במחצית האחרונה המון נקודות תודות לפאולים שלהם קיצר אנחנו שולטים. וזהו.

go golan go

New member
עכשיו אני בכלל מתעבת את הבצפר!!!

רציתי לנסוע מחר עם קשת לתל אביב לראות את המשחק בגני יהושוע, אבל יש לי מתכונת בתנ"כ ביום ראשון, אז אני לא יכולה לנסוע. חרא!

The Mo0o0o Girl

New member
איך היה לי ברור ש...

את תפתחי את השרשור הזה!!!!!!!!!!!!!!!! מותק שלי אני מתה עליך!!!
אני.

THE sky angel

New member
הודעה חשובה לכוווולם!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה שאתם מדברים ככה!! (שונאי מכבי למיניהם!!) ועכשיו אני לא אדבר כאוהדת מכבי מושבעת, אלא בתור בנאדם! בשעה שכל דבר שמדובר על ישראל הוא רע, אז כל פרסום קטן וטוב וייצוג מדיני שלנו לטובה (כמו מכבי ת"א בכדורסל או לחילופין הפועל ירושלים או הפועל ת"א) שמייצגת אותנו בעולם, אנחנו צריכים לשמוח שיש דברים טובים לפחות ברמה המדינית במציאות המוזרה והרעה שלנו!!! זה ממש מעצבן אותי שאתם מדברים ככה ולא בתור אחת שאוהבת את מכבי אלא בתור סתם בנאדם שקורא את הוויכוח המיותר הזה..... אני לא יודעת אם שמתם לב אבל זה משו שחשבתי עליו.. בזמן המשחק בא איזה שחקן של צ'סקא לשחקן של מכבי (לא בטוחה איזה אבל הוא לא היה ישראלי!!!!) וקילל אותו וזה, אז חשבתי שלהיות שחקן בישראל במציאות הקשה הזו, ובמיוחד שאתה לא יהודי, ממש קשה ולדעתי דורש המון כוח ואומץ... *אני לא הכי טובה בהתבטאות בכתב אבל אני מקווה שתפנימו.. תודה!*

מאוו Boaz

New member
זה מה זה לא משנה!

כולם נראים בסופו של דבר אותו הדבר.. (רוסים) וזה גם לא גזעני רק שכולם נראים שם רוסים גדולים שמסריחים מוודקה! וזה רק משחק כדורסל וכולנו אחים (גם הרוסים) אז בואו נפסיק לדבר שטויות!

go golan go

New member
לא... הוא היה שחור......

(ואין באמירה הזאת שומדבר גזעני!) זה שקילל היה שחור- או אולדן או בראון. אני לא זוכרת מי בדיוק. ושארפ קם עליו ומוני פנאן משך אותו אחורה. זהו.

tuty fruty

New member
איזה משחק ענק!!!!../images/Emo87.gif

זה היה משחק מעולה! אפילו דמעה הייתה לי שניצחנו וצעקות מאבא כי התפרעתי כל פעם שפרקר בעלי לעתיד קלע סל!!!! אמא מסכימה אפילו שאני יתחתן איתו!!! פרקר אתה כזה מלך!!!! אני כל כך מאושרת!!!

kedeman

New member
הניצחון אולי היה צפוי

אבל ניצחון בהפרש כזה גדול????

THE sky angel

New member
במיוחד בשביל זה הכינותי מראש

מומלץ לקריאה גם לשונאי מכבי למיניהם!!!! יום צהוביק שיהיה לכולםםםםםם!!!!!!!

kedeman

New member
יפה להם!

אני מקווה שלא תפסתם אותי בתור שונא מכבי אני יותר אפאטי אליהם - אני לא אוהב אותם, אבל אין לי דבר נגדם

THE sky angel

New member
זה הכי לא משנה עכשיו כל זה חסר טעםם

כיייייייייייי weeeeeeee rrrrrrrr the championsssssssssssss - of the worlddddd!!!!!!! היה משחק ענק ואל תגידו שלאאאאאאאא 40 הפרששששששש!!!!!!!!!! יוווווווווו היה כזה ענקיייייי!!!!!!!1 לסיוווווווםםםםםםםם אני אפתח בכמה שירי מכבי ענקיייייםםםםם!!!!!! -אוווווווווווווווו אני צהוב בנשמהההההההההההה מכבי תלאביב הצהובההההההההההה הכל הולך פה במלחמהההההההההה כפרה עלינו אנחנו אלופי אירופההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! -הוווווווווווווו נולדתי לאהובבבבבב את המגן דוד אני צהוב בווריד מכבי תלאביבבבבבבבבבבב כפרה!!!!!!!!!!!!!! -צהוב עולה עולה!!! צהוב עוללהה עולהההההה צהוב עולה עולהההההההה!!!!! -מכבי מכבי מכבי תלאביב בחורף בקיץ בסתו ובאביבבבבב!!!!!!!!!!1 -"ואת הנשמה הצהובה שליייייי היחידה שמדליקה אותיייי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל הייקוםםםםםםם!!!!!!" -כולם יודעים שאירופה צהובה, אירופה צהובה, אירופה צהובהההה!!!!!!! -"כלללללל הארץ צהובה צהובהההההה !!!!!!!" אין אין עלינו עשיתם לי תשבוע ואת החודש הזה מתה עלייכם מכבי המדהימים שלייייי!!!!!!!!!!!!!! :) אין יותר מאושרת ממני ברגע זה שום דבר לא יכול להרוס לי את הרגע הזה אני מתההההה!!!!!! אני לא מאמינההההההה זה כמו חלום שמתגשםםםם!!!!!!

go golan go

New member
../images/Emo47.gifצ ה ו ב ע ו ל ה ! ! !../images/Emo165.gif

אלופים! פשוט מדהים! היה משחק כל כך גדול!!!! הם לא סתם אלופי אירופה! כל כך הגיע להם התואר הזה! הכי בעולם!!! ומי שאומר שהמשחק היה משעמם לא מבין בגרוש! זה היה כדורסל אמיתי! פשוט נפלא! אני עדיין נפעמת ונרגשת מכל המשחק הזה!!!!

למעלה