מכבי חיפהVSמכבי פ''ת

Olympic Hero

New member
לא נכון בהכרח...

אך אחד במועדון לא רצה שזה מה שיקרה העונה. אני מאמין בלב שלם שאם בסופו של דבר כן נגיע לאירופה, מכבי חיפה תעשה הכל כדי להעמיד קבוצה שתעמוד ב-2 המסגרות וגם תצליח.

Cade Foster

New member
אני לא חושב שזה חכם

קודם כל להגיע לאירופה ואז לבנות קבוצה. אני חושב שצריך לבנות קבוצה חדשה לגמרי שתרוץ עונה-שתיים ותתחבר ואז יהיה אפשר לדבר על אירופה.

אסִי

New member
אני רוצה אירופה

לא בשביל השחקנים, לא בשביל המאמן. בשבילי. בשבילנו. בשביל הקבוצה. בשביל אלה שכן משקיעים בה. בשביל הקהל. בשביל יעקב שחר.

קשה לדעת מה עדיף

מצד אחד באירופה יש רגעים קסומים ולפי ``מקורות אסי בע``מ`` זה ידרבן את האחים עופר לתמוך בקבוצה מצד שני לא כל שנה נעשה את מה שעשינו השנה באירופה וגם לא יזיק לקחת חופש מאירופה ולהתרכז בליגה

בושה אבל מגיע לנו!

לא ראיתי את המשחק רק קראתי ששיחקנו זוועה לא מגיע לשחקנים האלה אירופה שיהיו כבר זעזועים בקבוצה הזאת!

מי היה מאמין?

בתחילת העונה שלא ננצח 3 משחקים רצוף עדיין יש לנו צ`אנס בהחלט אחרון לעשות את ה`הישג` הזה חוסר יציבות משגע שוב פעם לא ראיתי בגלל שבת ושוב פעם הפסדנו בעצם לא הפסדתי כלום

dios4

New member
קטן בזיון

אתמול אחרי שהוחלף לא לחץ יד לתומר חמד וירד ישר לחדר ההלבשה.. מה הוא חושב לעצמו?רונאלדו?חחח הבדיחה הזה. לכל אלה שקיפצו עכשיו לעניין הכסף, להירגע, העניין התנהגותו של ה 'סמל' שלכם.

למעלה