מכבי חיפהVSמכבי פ''ת

yarivlevi

New member
תגיד לנו אנחנו ראינו אותו משחק?

איזה יניב קטן ואיזה מילה טובה ?

Olympic Hero

New member
ההודעה הזו נכתבה אחרי המחצית הראשונה

ובמחצית הראשונה יניב קטן היה היחידי ששיחק באמת והתאמץ. זו שהמחצית השנייה שלו הייתה על הפנים זה כבר סיפור אחר...

yarivlevi

New member
התאמץ זה נחמד השאלה מה יצא מזה

יניב קטן והקבוצה נראו כמו מחסן גרוטאות במחצית הראשונה,במחצית השניה ואם הייתה אז גם במחצית השלישית ,באמת שאין צורך לעדן את המשחק של יניב קטן כי הוא היה חושך מצרים כמו כל הקבוצה בכל דקה נתונה של המשחק !

Olympic Hero

New member
רציתם אירופה, אה?

זה מה שקיבלנו. משחק מזעזע, חלש, מגעיל. אווירה של משחק אימון. חבל שבכלל המשחק הזה התקיים, הגיע הזמן לקפל את הציוד ולהתחיל להתכונן לעונה הבאה.

dios4

New member
אירופה?

מי רצה אירופה?עם יכולת כזו אנחנו נקבל בראש מקבוצה בליגה ט' מהולנד. חיפה של השנה בדיחה השחקנים בזיון המאמן עלוב..כולם.

Olympic Hero

New member
אני... והמועדון כולו...

וגם אם אתה לא רצית, וגם אם כל האוהדים לא רצו, זה עדיין לא מנע מהקבוצה להמשיך ולהכריז על הרצון להגיע לאירופה. חלאס עם הפסימיות והשליליות הזו. הרי כולם יודעים שאם נגיע לאירופה זה יעשה טוב מבחינת ההכנה של הקבוצה. שחר ירצה להעמיד קבוצה בסטנדרטים הרבה יותר גבוהים. בשביל הליגה... שחר לא ישקיע יותר מידי.

Cade Foster

New member
כל מה שאני רוצה

זה לא לחזור על עונה כמו זאת. אני הייתי מוותר על מה שעשינו בגביע אופ"א בשביל אליפות. ולשחקנים שלנו אין אופי חזק מספיק בשביל לספק את הסחורה בליגה יחד עם ימים יפים באירופה. אם מגיעים למצב שרק באחד מהמפעלים הקבוצה משחקת טוב, אני רוצה שהמפעל הזה יהיה הליגה.

תראה אם היית

לוקח אליפות 6 שנים רצוף בלי הישג באירופה היית אומר שאתה מוכן לוותר על האליפות לטובת אירופה אני לא מצטער אל אף רגע קסום השנה מגביע אופא זה היה יותר מתוק מהאליפות שנה שעברה

Cade Foster

New member
כל אחד וההעדפות שלו

בשורה התחתונה למכבי חיפה לא מגיע לשחק אפילו דקה במשחק אירופי.

בא לא נסחף

ראשית כל אני מאמין שבעונה הבאה מכבי תראה יותר טוב וגם השנה שנראנו גרוע בליגה באירופה בהחלט הגיע לנו לשחק ואם לנו לא מגיע אז לאף אחד בליגה לא מגיע

Cade Foster

New member
נכון, לאף אחד לא מגיע

אבל מה לעשות ששלוש קבוצות תמיד ישחקו שם במוקדמות, ועם הנטל הזה (בשבילכם ובשביל השחקנים זה לא נטל, אבל כשזה בא על חשבון הליגה זה נטל ועוד איך) אני שמח שאנחנו לא בין ה-3 האלה.

Olympic Hero

New member
אתה חוזר על המנטרה שאירופה פוגע בליגה

אני אחזור ואגיד, סגל יותר חזק(והסגל יתחזק בצורה משמעותית רק אם נקבל כרטיס לאירופה) יצליח לתמרן בין אירופה והליגה. העונה הסגל שלנו לא היה חזק, ולכן נכשלנו במשימה.

Cade Foster

New member
שים לב:

מכבי חיפה 98/9: רבע גמר המחזיקות, כשלון בליגה. הפועל ת"א 2000/1: רבע גמר גביע אופ"א, הפסידה לנו את האליפות. מכבי חיפה 2002/3: הגיעה לליגת האלופות, לא לקחה אליפות. מכבי ת"א 2003/4: הגיעה לליגת האלופות, לא לקחה אליפות. מכבי פ"ת 2004/5: הגיעה לגביע אופ"א, נעלמה לה במרכז הטבלה בליגה. מכבי חיפה 2005/6: הגיעה לשמינית גמר גביע אופ"א, נכשלה טוטאלית בליגה. הסטטיסטיקה לא משקרת. עוד לא קרה מקרה שקבוצה שהטביעה את חותמה באירופה התחילה בהשתלטות על הליגה. אחרי שהגענו לליגת האלופות וקיבלנו.. כמה זה היה? 5 מיליון דולר? היינו אמורים להקים פה קבוצה שתיקח אליפות כל שנה ותגיע לליגת האלופות כל שנה בלי לפגוע אחד בשני. זה לא קרה, וחזרנו למה שהיינו בשנות ה-90 המאוחרות ואולי אפילו גרוע מכך. לכן צריך לבנות הכל מחדש. לקחת אליפות איזה שנה-שנתיים ברצף, לנסות להגיע לליגת האלופות ואז לתקן את הטעות, ולבנות פה קבוצה חזקה מספיק כדי להפוך את הליגה הזאת למשהו סטייל ליגת הכדורסל בארץ.

Olympic Hero

New member
הסטטיסטקה לא משקרת

אבל היא גם לא אומרת את כל האמת. 99/98:מכבי חיפה מפסידה את האליפות בגלל דבר אחד:שחרור אלון מזרחי. מזרחי היה בכושר שיא באותה עונה, ואלמלא שחרורו אני רואה את מכבי חיפה מצליחים לזכות באליפות וגם אולי עוברים לוקומוטיב. אבל אוקיי, לגטימי... יש פה התנגשות. 01/00:הפועל הפסידו את האליפות לקבוצה טובה מהם(רמז:מכבי חיפה היו פשוט יותר טובים באותה עונה). אם הפועל של אותה עונה היו מתחרים העונה מול מכבי חיפה החלשה, הם היו יכולים לזכות באליפות במקביל לקמפיין באירופה. 02/03:להזכירך, מכבי חיפה כן יכלה לזכות באליפות. מדובר בהפסד של אליפות על חודם של 2 שערים בלבד. 2 שערים שהיו ממש לא קריטים כל עוד השוער שלך זה לא דודו "האורות סינוורו אותי" אוואט. והמאמן שלך לא יודע אם רוטציה זה מושג שאפשר להשתמש בו גם בעולם הכדורגל. 04/05:קבוצה שהגיעה בטעות לליגת האלופות גם נכשלה שם. וגם נכשלה בגביע כי לא הייתה מספיק טובה. מכבי ת''א לא הצליחה לא באירופה ולא בליגה. לא כי משהו פה התנגש אלא כי הם פשוט לא היו קבוצה טובה! 05/06:מכבי פ''ת? הצחקת אותי. ע''ע מכבי ת''א של עונה לפני זה. 06/07:אני מסכים, מכבי חיפה נכשלה העונה בליגה בצורה מזעזעת. אבל אני לא משוכנע ב-100 אחוזים שמכבי חיפה הייתה זוכה באליפות אם היא לא הייתה משחקת באירופה השנה. מכבי חיפה נכשלה העונה אך ורק כי היא לא התכוננה בצורה מתאימה. חומר השחקנים שלנו לא היה בנוי לזה. ושכחת לציין את מכבי חיפה של עונת 93/94 שהגיעה לשמינית גמר גביע המחזיקות(מפעל שאז היה יותר חזק מגביע אופ''א) ובכל זאת זכתה באליפות ללא הפסד אחד כל העונה. מילא ללא הפסד, היא הציגה את הכדורגל הכי יפה אי פעם של קבוצה ישראלית. ואתה יודע מה? אתה לא חייב להסכים עם כל מה שכתבתי. תן לי לגרום לך להסתכל על זה מכיוון אחר לגמרי. עד עונת 03-02 אף אחד לא האמין שקבוצה ישראלית יכולה להגיע לליגת האלופות. מכבי חיפה עשתה זאת ורשמה את עצמה באירופה. אם אף אחד לא מאמין שקבוצה יכולה להצליח גם בליגה וגם באירופה, אז מכבי חיפה צריכה לשאוף להיות הראשונה שמצליחה גם בזה. כי מכבי חיפה היא קבוצה ששוברת שיאים, ולא מוותרת בקלות.

Cade Foster

New member
לא אכפת לי מה אחרים חושבים

אני יודע למה הקבוצה שלי מסוגלת ואני יודע יפה מאוד שאנחנו יכולים להצליח בליגת האלופות מתי שהשחקנים רק ירצו. ועוד סטטיסטיקה מעניינת: החל מהעונה שבה חיפה הפסידה לרוזנבורג ועד לעונה הנוכחית (לא שיחקנו באירופה במשך ה-3 שנים האלה) חיפה לא רק שזכתה באליפות אלא גם עשתה את זה בקלילות. אבל הופ, איך שאנחנו מגיעים לאירופה הלכה האליפות. ועזוב אותך תירוצים עכשיו. דודו הוא אמנם שוער אוואר ולא אוואט, אבל דברים כאלה קורים, ומכבי ת"א הייתה יכולה להגיד אותו דבר אלמלא השוער שלהם היה עושה איזו שטות במהלך העונה שעלתה למכבי ת"א בנקודות (ובטוח הייתה טעות כזאת, אין שוער שזה לא קורה לו). שוב, אני מבין אתכם למה אתם רוצים אירופה. זה יותר מרגש מהליגה המשעממת שלנו, האווירה פי 10 יותר טובה (סליחה, פי 100 לפחות) והשחקנים משחקים הרבה יותר טוב. אבל כמו שלחם זה מזון בסיסי וגלידה זה קינוח, ככה גם הליגה זה הבסיס ואירופה זה הקינוח.

Olympic Hero

New member
אבל אתה שוב סוטה מהנושא

אפשר לשלב בין הליגה לאירוופה. אפשר גם לחם וגם גלידה. כל הגישה התבוסתנית הזו היא הדבר ההפוך ממה שמכבי חיפה האמיתית מייצגת.

Cade Foster

New member
אפשר בטוח שכן

אבל הבעייה היא שמכבי חיפה נוקטת בגישה של הילדים: רוצים לחיות רק על גלידה.

למעלה