מכבי חיפהVSמכבי פ''ת

Olympic Hero

New member
מכבי חיפהVSמכבי פ''ת

אצטדיון:קריית אליעזר שעה:17:15 שופט:איתן תבריזי שידור:ספורט 1(PPV, חינם ללקוחות הוט) מסגרת:מחזור 30 בליגת העל אחרי שחלום הגביע נגוז לו השבוע, מכבי חיפה תתרכז במשימה האחרונה שלה העונה. הירוקים שכבר איבדו את הסיכוי לזכות באליפות מאמינים שהם יכולים להשיג כרטיס לאירופה דרך אחד משלושת המקומות הראשונים של הליגה. ולא דרך המקום הרביעי אשר יוביל אותם לאינטרטוטו. שתי הקבוצות מגיעות אחרי הדחות כואבות מגביע המדינה. מכבי חיפה הפסידה להפועל ר''ג מהליגה הארצית, מה שגרר ביקורות רבות על יניב קטן, רוני לוי ושאר שחקני הקבוצה. מכבי פ''ת הושפלה ע''י אשדוד וגם היא נשארה מחוץ למפעל. הקבוצות שיגיעו עם מוראל נמוך ירצו להחזיר לעצמן מעט מהכבוד שאבד להם בשבוע האחרון. אם נתעלם מההדחה בגביע, הרי שהשבוע הזה נפתח בצורה מעולה עבור מכבי חיפה. הירוקים הציגו משחק קבוצתי ומהנה מול הפועל פ''ת, ואף הביסו אותה 6-1. רוני לוי שואף לשחזור היכולת הזו גם מול מכבי פ''ת, ולכן ההרכב יהיה זהה להרכב שפתח ביום שבת. גוסטבו בוקולי יחזור להרכב על חשבונו של ליאור רפאלוב, חיים מגרלשווילי יחזור לעמדת המגן השמאלי במקומו של אדורם קייסי. אלון חרזי שנפצע בספק למשחק, ואת מקומו ימשיך לתפוס רפאל אולארה. מכבי פ''ת מגיעה למשחק בלי שום לחץ. העונה של הלוזונים כבר גמורה – אחרי ההדחה מהגביע, גם הסיכוי להגיע לאירופה דרך הליגה קלוש, ולכן הם יתמקדו בלשחק כדורגל קליל ומהנה עם סיום העונה. בזמן שמגמאדוב עדיין חסר, פטריק סופו יחזור לסגל, וקיים סיכוי שהוא גם ישותף במהלך המשחק. השינוי היחידי שיערוך גיא לוזון זה החזרתו להרכב של רוביל סרסור לצידו של עומר גולן. הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אייל משומר, דקל קינן, רפאל אולארה(אלון חרזי), חיים מגרלשווילי, חבייאר דירסאו, עבאס סואן, גוסטבו בוקולי, שלומי ארבייטמן, יניב קטן, רוברטו קולאוטי. בהצלחה למכבי חיפה!!

Olympic Hero

New member
ההנהלה מתנהגת כמו שכונה

חוסר היציאה לתקשורת עם הודעה רשמית בנושא, סתם גורמת לנושא להיות מעיק. תלך מחר למשחק ותבדוק בקופות, אתה תכנס בכל מקרה(הימור שלי ל- 13-14).

באים בשביל לנצח, לא מיואשים.

יש לי הרגשה שההפסד מול ר"ג פתח לחיפה קצת את העיניים. טוב שהפסדנו. להוכיח שכל קבוצה אבל מנוער יכולה לנצח את חיפה במצב הנוכחי שלה. אבל לדעתי אנחנו ניקח את המשחק הזה, 1/2:0. בהצלחה אימפריה
.

Cade Foster

New member
היו לנו יותר מידי הפסדים "טובים" השנה

ובאף אחד מהם הקבוצה לא התעוררה.

Olympic Hero

New member
ההפסד היחידי שעשה "טוב" למכבי חיפה,

וגם זה בערבון מוגבל, זה ההפסד 4-0 לאספניול שהדיח אותנו מאירופה.

Cade Foster

New member
חחח דווקא זה לא

כי בעונה שהייתה גמורה ממילא, לא היה יכול לצאת שום דבר רע מלעלות עוד שלב באופ"א. אם היינו מתמודדים על האליפות באותה נקודה הייתי מסכים איתך. אבל בכללי אירופה הרסה לנו את העונה.

Olympic Hero

New member
גם ככה לא היינו עוברים את באנפיקה או ורדר

ברמן... או שעם חיפה של העונה... לכו תדעו.

adiryosef

New member
שמתם לב ש:

שתי הקבוצות (היחדיות אפשר להגיד) שהעיפו אותנו מאירופה בנתיים הגיעו לגמר של אותו מפעל.

Cade Foster

New member
../images/Emo6.gif נראה לי

שאתה היחיד שלא שם לב לזה עד עכשיו... כל המדינה כבר דיברה על זה!

eran 89

New member
זה בזיון מה שהולך עם ההנהלה בזמן האחרון...

למה מנוי לא יודע איפה הוא ישב 17 שעות לפני המשחק? רק לי נראה שמחכים עם ההודעה עד לרגע האחרון כדי שהאוהדים לא יימרדו בהנהלה בגלל שההחלטה היא למקם את האוהדים בשערים 6-8 או לפזר אותם בכל האצטדיון? בכל מקרה, מה שקורה בתקופה האחרונה עם כל הקטע של המנויים והכרטיסים מאוד מרגיז. זה התחיל באירופה, נמשך בלוד ור"ג, ועכשיו זה. מה עובר עליהם?!

lemmacantor

New member
שיתנו לחמד וכיאל לשחק!

ויושיבו את "הקפטן" על הספסל, ואינני מתכוון לחרזי. מה אולארה עושה בהרכב? איזה מוטיבציה יש לו? מקווה שהשחקנים יהנו מהמשחק וגם הקהל.

Cade Foster

New member
נו?

שעה וחצי לפני המשחק אני עדיין אמור לנחש איפה אני יושב? מה קורה איתם מישהו יודע?

Olympic Hero

New member
פשוט אוי ואבוי..

משחק איטי, גרוע, חסר קצב וחסר חשק. רק מילה אחת טובה על יניב קטן שמאוד רוצה להוכיח את עצמו משחק טוב. רק חבל שאין שום זכר לפרגון משבוע שעבר.

dios4

New member
מילה טוב, על מחצית 1

עד הדקה ה 70, כלומר 25 דקות במחצית השניה קטן לא עשה כלום.

אסִי

New member
קטן היה על הפנים

דירסאו היחיד שעושה משהו בקבוצה הזאת

למעלה