מכבי חיפהVSהפועל ת''א

Cade Foster

New member
היה לנו מזל גדול

שהפועל הבקיעה בדקה ה-92 ולא לפני זה. אני אוהד מילאן אתם יודעים... והמבין יבין האמת, יקום הבנאדם שבאמת האמין שחיפה תדרוס את הפועל 6-0 אחרי המחצית הראשונה. מה, אתם לא מכירים את הקבוצה שלכם? כשהם יודעים שהניצחון בכיס הם לא מתאמצים. למזלינו הם הראו את זה הפעם כשהיתרון היה 3-0 נגד הפועל ת"א, ולא כשהתוצאה היא 0-0 נגד בני יהודה. חרזי וקטן המצטיינים שלי. לא סתם הם 2 הקפטנים של הקבוצה. ואיזה גולללל של קטן הייתי בהלם... ואני נשבע לכם, בהרחקה של אבוקסיס שמחתי יותר ממה ששמחתי בשלושת השערים שלנו ביחד. ולא בגלל שהפועל נשארו ב-10 שחקנים, אלא רק בגלל שזה אבוקסיס. זבל של בנאדם. כשהוא יצא לכיוון חדר ההלבשה אחד האוהדים זרק עליו סנדויץ' (או לא זוכר מה זה היה), כ"כ הייתי שמח אם זה היה נכנס לו לתוך הפה. בקשר לשחקנים: אולארה וקינן עם משחק הגנה מצויין, וכמובן חרזי. ממגרשווילי התאכזבתי קצת אבל לצערי זה לא חדש. הוא לא אותו שחקן שאהבתי לראות לפני 2 עונות. דירסאו היה חלש והתקרית בסיום (אגב עד שלא חזרתי הבייתה ואבא שלי סיפר על האגרוף לא תיארתי לעצמי שזה מה שקרה) מעוררת בי בחילה. זה השחקן שהכי הערצתי מאז שהוא הגיע, פייטר אמיתי ואחד שנותן 100% מעצמו. הוא איבד את כל ההערכה שלי אליו ברגע אחד. מילא היה נותן את האגרוף לאבוקסיס, הייתי מעריך אותו אפילו יותר מקודם, אבל ראבק, לשחקן בקבוצה שלך?! גועל נפש. כל הזמן אמרתי שאחד מהשניים-דירסאו או אנדרסון צריך ללכת כי הם לא הולכים ביחד, תמיד אמרתי שאנדרסון צריך לעזוב. אחרי היום אני כבר לא בטוח, וטוב דירסאו ככל שיהיה. דברים כאלה הם דברים מגעילים. אגב אנדרסון, הופתעתי ממנו לטובה אבל חבל שהוא עשה כ"כ הרבה סלאלומים שמתאימים יותר למסי ולא לקשר אחורי. מסודי נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה, ולמען האמת גם זה לא הספיק בשביל להתרשם ממנו. ועכשיו לעניין של ארבייטמן וקולאוטי. השניים האלה לא הולכים ביחד, לא יעזור. כל אחד מהם מנסה להוכיח שהוא יותר טוב מהשני וזה פוגע בקבוצה. ספרתי פעמיים שיכלו למסור אחד לשני ולהשאיר אותו מול שוער-ושניהם רצו לעשות את זה לבד. וגם הסלאלומים המטורפים של ארבייטמן (יפים ככל שיהיו) מחזקים את מה שאמרתי. לא יודע אם ארבייטמן חלוץ הוא לא-אבל זה או הוא בהרכב או קולאוטי. ומרוני לוי גם התאכזבתי. הוא סיים את המשחק כשהוא עושה רק 2 חילופים, זתומרת ויתר על חילוף. אני לא מבין, יהרוג אותו להכניס את בן בסט כשהתוצאה 3-1, 10 דקות לסיום? ולמה משומר במקום קטן? למה לא לדרוס את האדומים? ועדיין אני לא קורא לו להתפטר, בניגוד לאנשים אחרים פה (וכן אלי הכוונה אליך, ממש התאכזבתי לראות אותך כותב את זה). טוב סליחה על החפירה, אבל זה מה שהיה לי להגיד :)

Cade Foster

New member
כמה תיקונים

לא יודע אם ארבייטמן חלוץ הוא לא=לא יודע אם ארבייטמן חלוץ או לא** אחרי היום אני כבר לא בטוח..=אחרי אתמול אני כבר לא בטוח

b o k o l i

New member
עשו ממנו יותר ממה שהוא בהרבה

חלוץ טוב לא יותר מזה חחחחחחח סתם מחמיצןןןןןןןןןןןןןן טוב ואפילו יותר מזה

למעלה