מכבי חיפהVSהפועל ת''א

adiryosef

New member
בהצלחה לחיפה

אם ננצח את הפועל זה יהיה מצוין מאוד. הלוואי הייתי יכול להגיע למשחק הזה אבל לא יצא לי(אני גר בדרום).

Benn Is Kane

New member
אחרי יום כמו אתמול...

שבו גם הוויזארדס, גם הרייבנס וגם בארסה הפסידה, ו-4 טורים בטוטו עם 11, מישהו שם למעלה חייב להחזיר לי, ואין דבר טוב יותר מלהחזיר לי עם מכבי חיפה. יאללה חיפה, בהצלחה. מקווה שמסודי לא ישחק, או שישחק בנוסף לרפאלוב (ואז אנדרסון ישב בצד). היה לי חלום אתמול בקשר למשחק. חלום ממש מוזר. במחצית הראשונה אולארה כבש מאיזה 40 מטר לחיבור, ובמחצית השנייה קטן, ורפאלוב השלימו 3-0 חלומי על האדומים. אני אסתפק גם ב1-0, אבל אם לחיפה בא לדרוס קצת, אין לי בעיה שזה יבוא על חשבון הפועל ת"א.

ולי גם היה חלום אבל שילשום

שיהיה עוד פעם 1 - 0 קטן לנו ושארבייטמן יכבוש ...

Benn Is Kane

New member
קונה את זה בכל מחיר...

בעצם, שיט, אנחנו בליגה הישראלית... באמת יש מצב שמישהו יבוא ויציע לי לקנות את המשחק...
.

חח גדוללל אני בעד החלום של ה3-0.../tapuzforum/images/emo45.gif

בהחלט מגיעה לי הצגה מהקבוצה מירושלים זה לא קרוב...אגב 5-0 גם יתקבל בברכה...חח

adiryosef

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

יאלה חיפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה המשחק הכי טובבבבבבבבב שלה העונהההההההה עד עכשיווווווווווווו איזה כיףףףףףףףףףף 3-0

דעתי על המחצית

את כל הקרדיט אבל את כולוווו מגיע לרוני לוי ואני יסביר למה ..... המחצית הזאת ראינו שכולם כולל כולם חוץ אוליי מיניב שהם באותו רמה אפחד לא הרס לאפחד כולם נילחמו וכולם היו טובים כולל מסודי אנדרסון ואולארה זה מראה לנו איך המאמן התותח שלנו יכול לסדר לכל אחד מחליף כולל בוקולי שהוא השחקן השנה במכבי חיפה ... שרק ימשיכו לתת גולים במחצית השניה וככה נעלה למקום 3 ניראה לי .... לעומת ביתר שאם זנדברג או מירוסביץ' פצועים אז לפי דעתי ביתר לא שווה אגורה שחוקה !!!!

Olympic Hero

New member
פשוט תענוג

מכבי חיפה סוף סוף משחקת כמו מכבי חיפה שאנחנו אוהבים ומכירים. ויותר מזה, לא מדובר בסתם משחק מול הכח או בני יהודה, מדובר פה בתבוסה מול הפועל ת''א. אסור, פשוט אסור לחיפה לרדת למטה במחצית השנייה. צריכים להמשיך בכל הכח להביס את הפועל ת''א. ניצחון בהפרש גבוה פה, יבהיר לכל הליגה שחיפה עוד לא אמרה את המילה האחרונה שלה. נקודות אור: יניב קטן - ווינר ענקי. היה במקום הנכון ובזמן הנכון כל המשחק. במשך שבוע שלם דיברו על זה שהוא לא נכנס מספיק לסטיסטיקה, והצמד שלו בהחלט השתיק את חלק מהמבקרים. אלון חרזי - כמה שקט השחקן הזה נותן. למען האמת, הוא הפתיע אותי מאוד. אחרי ההופעות האחרונות שלו בתור מגן ימני, העדפתי לראות אותו רק בתור בלם. אבל היום נותן משחק טוב מאוד. שלומי ארבייטמן - פשוט כיף לראות איזה כח רצון ומוטיבציה יש לילד. זה מעפיל על ההחמצה שלו מול חצי שער ריק. נקווה שבמחצית השנייה הוא גם יכבוש. דקל קינן - משחק מעולה. שקט ומנהיג כמו בלם גדול נקודת חושך: מסודי - תעיף את הדבר הזה מהצוואר שלך, אתה בחיפה ולא בסיביר. אבוקסיס - תת רמה, בנאדם עלוב ושחקן עוד יותר. אדום מוצדק, ואני מקווה שירחיקו אותו ליותר ממשחק אחד, כי מה שהוא עשה היה מכוער ואין לזה מקום במגרשי הכדורגל.

O n y X

New member
הגיע הזמן שירחיקו את אבוקסיס

איך הוא לא מורחק בכל משחק שהוא משחק בו אני לא מבינה...

אין מנוססס

מגרשווילי צריך לעוףף דחוף אין הוא לא מתאים לרמה של חיפה ! נווו כל מי שרצה את רפאלוב הוא ניכנס ולא הורגש בכלל ... לפי דעתי אותו סגל צריך להישאר רק להביא מגן שמאלי טוב ואם יש מגן זר אז במקום דירסאו .... !

adiryosef

New member
שוב זה קורה

כל פעם זה קורה , כל פעם חיפה משחקים טוב במחצית הראשונה קורעים את המגרש,ובמחצית השנייה לא רואים שום דבר שדומה לחיפה ,אם חיפה הייתה ממשיכה לשחק כמו במחצית הראשונה היא הייתה מנצחת אפילו 5-0 ,אבל זה לא רק השחקנים אשמים,אני מאשים בזה בעיקר את רוני לוי שלא הישתמש עם החילופים,לא יכול להיות שהפועל תל אביב ב10 שחקנים יכניסו לנו 2 גולים ,איפה המאמן?איפה החילופים?רוני לוי תמיד עושה את החילוף הראשון בדקה ה75 זה כבר ממש מעצבן. שלמה שרף צדק הפועל ניצחו אותנו 2-0. הדבר היחיד שהיה טוב במשחק זה קטן,משחק מצוין שלו ובלי קשר לשתי השערים,עשה הגנה,התקפה והכל,מגיע לו כל הכבוד.

adiryosef

New member
ובקשר למגרלשווילי ודירסאו

לזרוק את שתיהם מחוץ לסגל לפחות לחודש ,דירסאו ממש הגזים וגם רואים בטלויזיה שמגרלשווילי שם עליו על הצוואר ראשון את היד.

Olympic Hero

New member
מה מגרלשווילי עשה?

התגונן ובצדק. דירסאו האשם המרכזי במה שקרה שם.

adiryosef

New member
אני יודע

אבל אם תשים לב מגרלשווילי ראשון שהתחיל עם הידיים שהוא ניסה לתת דחיפה לדירסאו מהצוואר .

Olympic Hero

New member
אני לא יודע אם אתה רציני או שאתה

משחק אותה ראש קטן. אם דירסאו, עזוב דירסאו, אפילו אם מוחמד עלי היה מנסה לאגרף אותי, אני הייתי מנסה לבלום אותו בחזרה(סביר להניח שזה לא יהיה רעיון חכם בעלעיל, אבל זה סיפור אחר.) חבל שגם כאן מוצאים להאשים את מגרלשווילי. אני תומך בשיחרורו של חיים מהקבוצה רק בגלל שהוא סובל כאן, והאוהדים בהחלט עושים את זה בלתי נסבל יותר.

dios4

New member
צודק בהחלט

האוהדים הרסו לחיים את הבטחון,אני מאמין בו, ובשחקן כמו חיים אמשיך להאמין והוא עוד יגיע רחוק האוהדים שלנו ידועים בזה שהם כל תקופה מוצאים שחקן להוציא עליו את התיסכול שלהם.. אז היה אופיר קופל, מסודי, חיים..

למעלה