מכבי חיפהVSהפועל ת''א

שאלה.. אני מגיע מחר למשחק

אני יורד במרכזית המפרץ.. איזה קו אני לוקח לבת גלים? (וכל כמה זמן יש אם מישהו יודע..) וכמה זמן זה הליכה עד לאצטדיון מבת גלים?

Hatotah1

New member
קו 103 או 113 מגיעים לבת גלים

אתה יכול לבדוק באתר של אגד www.egged.co.il את הלוחות זמנים. בעיקרון יש כל 10 דקות אחד מהם.

Hatotah1

New member
אה, וזה 2-3 דקות הליכה

האיצטדיון ממש נמצא מעבר לכביש מהתחנה.

אסִי

New member
מאיפה אתה מגיע?

יותר פשוט להגיע עם רכבת ישר לבת גלים.

Olympic Hero

New member
מכבי חיפהVSהפועל ת''א

אצטדיון:קריית אליעזר שעה:20:50 שופט:איתן תבריזי שידור:ערוץ 10 מסגרת:מחזור 15 בליגת העל בשנים האחרונות הפכו מכבי חיפה והפועל ת''א ליריבות מושבעות על המיקום בצמרת. השילוב ברצון של הקבוצות להיות טובים יותר, אטרקטיביים יותר ומצליחים יותר, תמיד גרם לנו ליהנות ממשחק כדורגל משובח ומרתק. מכבי חיפה עברה שבוע לא קל. לאחר ההפסד לבני יהודה בשבוע האחרון, המועדון היה כמו הר געש שרק מחכה להתפרץ. בקבוצה מבינים שהמשחק מול הפועל יהיה הזדמנות אחרונה כדי לחזור לצמרת, ובדרך להוכיח לכל המבקרים שהספידו את המועדון מהר מידי. רוני לוי יצטרך להסתדר מחר ללא גוסטבו בוקולי שמורחק עקב צהובים, ואת מקומו ימלא חבייאר אנדרסון. בנוסף מבצע לוי עוד שינוים בהגנה, כאשר מגרלשווילי ומשומר המגנים צפויים לרדת לספסל בעוד קינן וקייסי יחזרו להרכב, ואלון חרזי יחזור לתפקד בעמדת המגן הימני. לוי גם התלבט השבוע ארוכות בנוגע לשיתופו של אלן מסודי במשחק. הקונגלזי לא הרשים אומנם במשחק גביע הטוטו שנערך השבוע, אך המאמן צפוי לתת לקשר הזדמנות אחרונה על פניו של ליאור רפאלוב שאכזב במשחק הליגה האחרון. הפועל ת''א מגיעה למשחק במיקום ליגה קצת יותר טוב מהירוקים. הקבוצה של שום באה במומנטום לאחר ניצחון על הרצליה בשבוע האחרון מצמד של אוגבונה. האדומים ניחנים העונה באופי התקפי מאוד, ולכן שום צפוי לפתוח עם אוגבונה לצידו של ברדה, ולהגביר את הסיכויים שלו בהתקפה. הפועל ת''א יערכו שינוי כפוי אחד כאשר טל חן יעדר עקב פציעה, ואת מקומו יתפוס חבייאר פאס שיתפוס בחזרה את מקומו בהרכב. הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אלון חרזי, דקל קינן, רפאל אולארה, אדורם קייסי, חבייאר דירסאו, חבייאר אנדרסון, אלן מסודי(ליאור רפאלוב), שלומי ארבייטמן, יניב קטן, רוברטו קולאוטי. בהצלחה למכבי חיפה!!

eran 89

New member
אם רוני מוציא את רפאלוב לטובת מסודי

ורואה שמסודי לא עושה כלום על המגרש, שיעשה חילוף מצידי כבר בדקה ה-20. בהצלחה לקבוצה!! מחר טירוף

רוני לוי שיכור?או שהוא משתמש בסמים?

למה משומר חוזר לספסל?ולמה מסודי פותח?מילא רפאלוב לא טוב אז הוא יורד לספסל,אבל מסודי היה טוב??? שיהיה בהצלחה!!

מה אני אגיד...

התיאשתי כבר אם מסודי עדיף מליאור...כנראה שאני באמת מפגר בכדורגל...בכל מקרה שיהיה בהצלחה הלואי ונביס אותם בעז``ה!!!

GOLDBRG

New member
אני מתתתת ללכתתתתת... שאלה

אבל אמא שלי לא נותת לי בגלל מבחן יום שני באנגלית... בכל מקרה אני מקווה שאצליח לשכנע אותה... במקרה שכן אצליח- אני ילך בהסעה של האוהדים... עכשיו יש בעיה... יישארו כרטיסים בטוח?אני לא רוצה שיהיה מצב שאני יישאר בחוץ...

Olympic Hero

New member
ישארו כרטיסים

אבל זה תלוי אם אתה בררן לאיזה יציע, ואם יש לך מספיק כסף לקנות מבוגר במקרה ואין יותר נוער?

crazy Chihuahua

New member
יש הסעות מהמרכז?

ויש מצב שישארו בקופות כרטיסים לנוער ליציע של הפועל, פשוט אני הולך עם חבר אוהד הפועל אז אני אהיה ביציע שלהם לצערי

``ההערכה שהאיצטדיון לא יהיה מלא``...

כך נכתב ב-N.R.G...ובלי קשר סחתין ליוסי איזה שערים יפים נתן הילד שלנו.../tapuzforum/images/emo45.gif

למעלה