מכאניות.

MajoR_ToM

New member
פיכסה אחת , פיכסה פיכסה

אנשים כמוך , מפריעים לי . את המערכת . את חושבת בכל כך קטן - המעגל הוא הרבה יותר גדול - הכל הוא מעגל אחד גדול - הבית ספר הצבא האוניברסיטה , הניוון והמוות . MTV זה לא מוזיקה . אין שם שום ביטוי לשום רגש .

אייייכס

MTV?! אני?! ממש לא... אמ.טי.וי זאת רשת ממוסחרת מלאה שטויות ששוטפות ומנוונות את המוח. שלא לדבר על שירי ``אני כוסית שמרוויחה מליונים`` ששולטים שם ובגדול. דיברתי על מוסיקה אמיתית. מוסיקה שנוגעת. חוצמזה, שמוסיקה זה לא רק להאזין,זה גם ובעיקר לבצע בעצמי. התראפיה הכי טובה שהצלחתי למצוא, עד כה.

themeandi83

New member
מדבר

כן כולם מרגישים ככה מידי פעם, והדרך הכי טובה להפתר מזה היא לעשות טיול ארוך לבד או עם חברים סתם כדי לצאת מהשגרה... ואם כבר טיול אז אחד למדבר כי שם ממש לבד . בלי כלום המדבר הוא מקום יפה אם אתה רוצה להיות לבד ולחשוב...

MajoR_ToM

New member
הבעיה היא

שזה לא רגע ריגעי זה אמת ככל שאתה מנסה לחשוב על זה יותר אתה בעצם מנסה להיתעלם . למדו להשלים .

מתח

New member
אתה מה שאתה רוצה

אנחנו לא רובוטים. אנחנו רובוטים אם אנחנו רוצים. מוזיקה היא הכוח הכי חזק ביקום בשבילנו. בעצם מה זה מוזיקה? לא, עזבו, אני לא אכנס לזה. אבל הנקודה היא שבשבילי, כל יום, אם לא הייתה שם מוזיקה, אני מזמן לא הייתי פה. אני לא מדבר על בריטני ספירס, דרך אגב. ממוזיקה מלאנכולית, לקלאסית. מוזיקה שנוגעת בנשמה, לא בהורמונים. מוזיקה מוסיפה גוון לחיים. גוון שרב אהבה יכולה להוסיף. את יכולה להסתכל על זה כחיבוק ונשיקה, לימודים וחרא, אבל אני כבר מזמן לא עושה מה שמצפים ממני. נמאס לי מכל הזיוף הזה. קראתם את התפסן בשדה השיפון? כולם מזוייפים, כולם. הדרך היחידה לצאת מהמעגל הזה היא להיות אתם. אני זה מוזיקה, זה אהבה והמין היפה, זה אומנות, זה מחשבים, זה הנאה, זה כל מה שאני אוהב לעשות. ובגלל זה לא אפור לי. אחרים היו מתים בחיים שלי, אך אני חי ונהנה. זאב בודד לפעמים, אבל תמיד בסדר. רק שהאהבה חסרה כרגע, ולא הייתה כבר תקופה, וזה הדבר היחיד שכואב. אבל אהבה רגעית היא לא בדיוק מה שאני מחפש עכשיו, אז כשזה יגיע, זה יגיע. במילים אחרות - מה שאתם עושים מחייכם, כך הם יהיו. אם תחשבו שהם אפורים, הם יהיו אפורים. למעשה, אם לא תחשבו שכולם מזוייפים, אלא תהיו בטוחים שכולם אמיתיים, אתם גם תהייו מאושרים. הכל בתפיסה. וזה הכל.

MajoR_ToM

New member
חח , הספר הוא דוגמא מעניינת

כי על פי התפסן בשדה השיפון גם הולדן מזוייף . גם הוא . ... אני מנסה להיות אני . אבל אני מודע לכך שגם אני מזוייך לפעמים מבחוץ . לפחות אני לא משקר לעצמי . אדם יכול להאמין שהוא מאושר , אך האם זהו אושר אמיתי או רק משהו שהוא מאושר ממנו בגלל שהוא יודע שהוא צריך להיות מאושר ? וכמה מאיתנו באמת יודעים להבדיל ?

מתח

New member
זיוף

כולנו מזוייפים בסופו של דבר, כי החברה לא מרשה לאנשים ללכת ולהיות הם, חלשים ככל שיהיו. אף אחד לא יכול ופשוט לבכות ולהספר לכולם כמה שרע לו היום בבית-ספר בלי לקבל בוז מכולם. העניין הוא, שיש כאלה שלא שמים זין וחיים בדרכם שלהם, ויש כאלה שחיים בדרכם של הכל. זה ההבדל. הולדן ניסה לעשות הבדל. העניין הוא, שכולנו רוצים זוגיות, ולמצוא זוגיות כאשר אתה שונה מכולם זה קשה, כי טיפוסיים לא רוצים קשר לשונים, זה חוקיות בסיסית. כמובן שגם באיזשהו שלב תפגש שונה גם כן..... אבל הזמן, כמה זמן, ואין זמן, אין זמן.

MajoR_ToM

New member
הרחבה בנושא

הגעתי בעצמי למסקנות האלו מזמן כבר החיים כל כך קצרים , ככל שניראה שיש יותר זמן , יש פחות ממנו תחשבו מה נישאר לנו - מהחיים האמיתיים ? צבא , אוניברסיטה , וזהו . מוות קליני . למה אין לנו אומץ לירדוף אחרי החלומות שלנו ?

lirona

New member
לא בדיוק

זה נכון, חלק ממה שכתבת אבל כנראה לא חשבת באופן מופשט יותר.. האם חשבת על יותר מסתם לקום בבוקר לחזור הביתה וללכת לישון...? האם חשבת גם על ``דברים שעושים את החיים``... אני מניחה שלא ... וסתם אני מנחשת שאת שומעת מוזיקת מטאל ורוק כבד בזמן שאת שרוייה על מיטתך ובוהה בקירות.... בזמן הזה תנסי אולי לשמוע מוזיקה שמחה שתעלה חיוך על פניך , אל תנסי לחשוב על העתיד אלא תיחי את הרגע... ותעשי באמת מה שגורם לך לשמחה אך תוך מוסר וכבוד...ואם עכשיו חייך הם לא כל כך מדהימים זה לא אומר שהם לא יהיו עוד...

למעלה