אתה מה שאתה רוצה
אנחנו לא רובוטים. אנחנו רובוטים אם אנחנו רוצים. מוזיקה היא הכוח הכי חזק ביקום בשבילנו. בעצם מה זה מוזיקה? לא, עזבו, אני לא אכנס לזה. אבל הנקודה היא שבשבילי, כל יום, אם לא הייתה שם מוזיקה, אני מזמן לא הייתי פה. אני לא מדבר על בריטני ספירס, דרך אגב. ממוזיקה מלאנכולית, לקלאסית. מוזיקה שנוגעת בנשמה, לא בהורמונים. מוזיקה מוסיפה גוון לחיים. גוון שרב אהבה יכולה להוסיף. את יכולה להסתכל על זה כחיבוק ונשיקה, לימודים וחרא, אבל אני כבר מזמן לא עושה מה שמצפים ממני. נמאס לי מכל הזיוף הזה. קראתם את התפסן בשדה השיפון? כולם מזוייפים, כולם. הדרך היחידה לצאת מהמעגל הזה היא להיות אתם. אני זה מוזיקה, זה אהבה והמין היפה, זה אומנות, זה מחשבים, זה הנאה, זה כל מה שאני אוהב לעשות. ובגלל זה לא אפור לי. אחרים היו מתים בחיים שלי, אך אני חי ונהנה. זאב בודד לפעמים, אבל תמיד בסדר. רק שהאהבה חסרה כרגע, ולא הייתה כבר תקופה, וזה הדבר היחיד שכואב. אבל אהבה רגעית היא לא בדיוק מה שאני מחפש עכשיו, אז כשזה יגיע, זה יגיע. במילים אחרות - מה שאתם עושים מחייכם, כך הם יהיו. אם תחשבו שהם אפורים, הם יהיו אפורים. למעשה, אם לא תחשבו שכולם מזוייפים, אלא תהיו בטוחים שכולם אמיתיים, אתם גם תהייו מאושרים. הכל בתפיסה. וזה הכל.