מכאל איי כנס..

translover

New member
מתי ש..

מתי שתגיע אלי הודעה שלך בבקשה להמשך השליחה + שאני יהיה מחובר לאיסיקיו באותו רגע.. + במצב פנוי

DX Elad

New member
בעעעעעעע מה נסגר איתך?!?! בנאדם

מה אתה דפוק?! כך עובדים?! מזה צריך להיות.......?! עזוב אותך שטויות. Waldof Attack זה סאמפלר ולא סינטי! לא בונים שם שום כלים ששווה לנגן איתם כתוים. הוא לא שווה לתחת ה-Attack בנוסף לסאונד המסריח בטרוף שלא לא מגיעים לכלים ברמה מקצועית אלה למשהו ברמה של הכלים של ריזון (16 ביט אם אני לא טועה... ממש לא סגור). בכל מקרה, Trance Lover תגיד באיזה שניה בדיוק מופיע הסינטי ואני אגיד לך מה הדרך הכי טובה לדעתי שאפשר ליצור אותו. (יש לי ת´קטע)

translover

New member
תשמע רגע תקטע ..

יש ת´רקע עם הסימפונייה ההיא או מה שזה לא יהיה, ואז באות הנגיעות המלודיות הנקיות האלה.. דיי בתחילת הקטע וגם במהלך.. עליהן אני מדבר.. אם הבנת..

DX Elad

New member
סינפוניה... פחחח

קוראים לזה String בימינו... חוץ מזה אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר.... על ה-Noise שבא והולך (Cut off LP) זה בולשיט... ממש פשוט. אני חשבתי כבר מלודיה או משהו. בכל מקרה... לא לגעת ב-Attect חרא של כלי !!! ואם כבר Sampler שוב מבית ה-VST-ים הטוב בעולם יש לך את Kontack שאני מסתדר איתו מעולה! אחלה של דבר!! לא אוהב את ה-חוליו.. פחות מסתדר איתו ואל תנסו להכין לכם סאמפלים שהם One Shot עזבו אותכם... תנו לגדולים לעשות את העבודה הזאת... (בכל זאת קיק ממולץ לעשות לבד!)

gpeles

New member
אני דווקא

כן חושב שהוא מדבר על המלודיה שבאה בהתחלה, אל תשכח שהוא התשמש ב-Sine לא ב-Noise...........

Mike A

New member
רגע רגע

פתחתם פה דיון על הטרק שלי? שאני אבין
בכל מקרה, אני לא הולך לפתוח Absynth בשביל Sine Wave מסכן. אין פה סאונד טוב או לא טוב, סה"כ צליל הכי פשוט שאפשר ליצור. לא מבין מה הבעיה עם ה Attack.

gpeles

New member
רעיון!

אם משתמשים בהרבה צלילים שונים אפשר לפתוח abynth גם בשביל משהו מסכן ביותר, להפוך אותו ל-wav ולשהתמש בו בערוץ אודיו!

DX Elad

New member
פשש... רעיון מעולה

רק חבל שכבר משתמשים בזה שנים.... (הרבה מאוד שנים)

למעלה