מכאל איי כנס..

translover

New member
מכאל איי כנס..

שמע אחי בטרק שלך שעוד לא סיימת ששלחת לי ת´התחלה שלו SM1 נדמה לי.. אני יודע שאפשר עם המון ´כלים´, אבל בכלזאת, רציתי לדעת עם מה עשית ת´נגיעות המלודיות היפות האלה, עם איזה אינסטרומנט.. ?

Mike A

New member
../images/Emo13.gif

Waldorf Attack. תעשה רק אוסילטור אחד ותעשה אותו Sine Wave. תעשה אותו ככה שאפשר לנגן עליו, ז"א בחצי העליון של הקלידים שם. קצת אטאק, בשביל להוריד את הביפ בהתחלה, קצת ריליס והרבה דיליי.

rondadon

New member
זה פלאג-אין של פרוטי???

או של תוכנה אחרת... ובכלל...מישהו יכול להמליץ לי על פלאגאינים של פרוטי לופס?

DX Elad

New member
המלצה...

לא להשתמש בפאגינים של Fruity Loops :) גם סוג של המלצה לא? אולי רק ה-גרנאלייזר שווה נגיעות. חוץ מזה שום כלי של פרוטי לא ממולץ לשימוש. אם אתה מתחיל אז בסבבה. תעבוד עם 3xOSC שזהו כלי שמשלב 3 אוסוליטורים (=סוגי גלי FM) תלמד סוגי סיטנזה. עם ה-SimSynth לא ממלוץ לעבוד, לא תשיג ממנו הרבה (מדובר על הגירסא של פרוטי לא המלאה!) אז מה נשאר? TS-404 יש לי חבר שעובד ברמה גבוה אבל בכל זאת משתמש סיטני הנ"ל למרות שהוא נחשב ללא איכותי הוא מצליח להוציא ממנו דברים מדהים! אגב אני מדבר על Alo Malo.

translover

New member
בוא אני יגיד לך מה אני חושב..

מעבר לזה שאני בקיובייס ורב הפלאגים השווים של פורטי העברתי לקיו´, אני לא אותך כלכך, TS404 פלאג ע-נ-ק, ואין לריסון משהו בכיוון שמתקרב אליו, הREBRITH זה הדבר הכי מגעיל שיש.. ואם מדברים על סימסינט, יש לה באסים כאלה כבדים שחבללך על הזמן,.. עכשיו בכללי, פרוטי תוכנה יותר טובה מריסון, לא התלהבתי לא מהאי סדר בריסון(2) ולא מהסאונד תוצר המעפן, חוץמיזה יש לה ת´בנקים של הסמפלס והאורצ´סטרה שבאמת סבבה ויש מגוון, זה הקטע הנחמד,.. אבל בכללי פרוטי הרבה יותר נוחה וטובה. OSC3X יש בו כמה נחמדים, אבל לא רציני בכלל.. אבל למי אכפת עם יש לך כלכך הרבה פלאגים קטלניים בחוץ להלביש..

translover

New member
מה שכן,.. לריסון יש את זה בפלאגים..

יש כמה כלים שמאד אהבתי שם, אבל בכלזאת, מעדיף את האלה מבחוץ.. למשל כשיש לך את REATKOR3, אתה פשוט מנתח איתה כל דבר היא מושלמת

rondadon

New member
תודה לכם...אבל...

עדיין לא המלצתם לי על שמות של פלאגאינים שאני יוכל להביא..... ובקשר למתחיל או מתקדם.....מבחינת הידע על סביבת פרוטי לופס אני מחשיב את עצמי באמצע עם נטייה לכיוון מתקדם....

DX Elad

New member
ממ... טוב שיהיה :)

Well, ישנה חברה אחת! עם סינטים ברמה... Native Instrumnet ! לא ראיתי סינטים אחרים שמגיעים למרמה הזאת! Native Instuments Pro-53 * ל-52 יש סאונד מסריח בכל מקרה הסאונד שופר אולי פי 2 אם לא יותר ב-Pro-53. מה שאני לא אוהב בסינטי הנ"ל היא יכולת הסינטזה המאוד מצומצמת שלו. ישנם רק 2 צורות של סינטזה (Saw,Squer) אולי באוסוליטור השני יש Sine אבל הוא שווה לתחת... Native Instuments FM-7 * הסינטי הכי טוב שיצא איי פעם ללא ספק!. הסינטי הנ"ל לא מוגבל בכלום! פשוט כלום!!! יש לו 7 אוסוליטורים ויכולת רחבה של אפקטים ואלמנטים אחרים. הבעיה בו היא שהוא מאוד מאוד מסובך וצריך ידע בסיסי אם לא יותר מבסיסי כדי לעבוד איתו. Native Instuments Absynth * גם כן סינטי מצויין! הוא יותר מיועד יותר למוזיקת עולם בשל היכולת האין סופית שלו ובשל משחקי הסאונד ואפקטים שמאוד פשוטים לבצעם בו. הבעיה היחידה בו שהוא מחוייב לעבוד עם תוכנה צמודה (חיצונית לסיקוונסר) והיא תופסת הרבה ממשעבי המערכת. בכל מקרה, עם אתה עובד בצורה של ערוצי אודיו לא צריכה להיות לך שום בעיה לעבוד איתו (אני מאווווודדד שונא לעבוד על ערוצי אודיו !) The Bass Line - TBL (לא של NI) מיועד לבייסלינים... מאוד פשוט והסאונד שלו טוב+. אין הרבה אפשרויות אבל בכל מקרה הוא מספק את העבודה. עוד?

MidNight Flame

New member
Pro-53 אי אפשר בלעדיו!!!

אפילו אני שלא יוצר נהנה לשחק בכפתורים שלו חחחח
והצלילים? סווווף הדרך!

DX Elad

New member
בהחלט.... אתה רוצה שאני אזרוק עליו

דבר כזה כמו הקיאקטור?! שאגב גם הוא של Native Instruments למי שלא יודע :)

gpeles

New member
כן אבל זה לא פועל

שלח לי שוב עשו לי אינטרנט בכבלים לפני כמה ימים אז זה יעבור מהר

למעלה