מי?

opoli

New member
מי?

מי מחק לי את הסיכוי להתעשר? הייתה לי פה פירמידה של זהב ועכשיו הכל נגוז. בועת האושר התנפצה לי כאגוז בגינת שקד, כחוח בין שושנים, כזהב של שוטים. אני עוד אתנקם!
 

קפת

New member
אפשר קצת פרטים על נקמה?

שיטות, מספרים, טכניקות, חומרים...
 

opoli

New member
הנוסחה הסודית

בסיס ההנחה לנקמה ראויה הוא שגם ביחס למהירות האור, כמו ביחס לכל מהירות אחרת, מתקיים הכלל של חיבור מהירויות. לפי כלל זה, אם מכונית נוסעת ב0.99% ממהירות האור אז לכאורה דריסת המכונית צריכה להיות בכמעט פעמיים מהירות האור, אבל לא זה המצב. בבסיס המעיכה הראויה המהווה כשלעצמה תת-נקמה,יש להתבסס על ההנחה (פוסטולט) שמהירות האור קבועה לכל נדרס ולא משנה מה המהירות היחסית שלו, כלומר כולם נדרסים במהירות קבועה שמסומנת באות c (מהירות האור בריק היא 300 אלף קילומטרים בשניה). כתוצאה מהנחה יחידה זו נובעים דברים חדשים ומסעירים: התארכות הזמן: אם מישהו נע יחסית אל מכוניתי במחצית מהירות האור אזי כאשר אני אדרוס אותו ואסתכל על מחוגי השניות שלו אני אראה תזוזה של שנייה כל 1.15 שניות בשעון שלי. מי שנדרס לא חש בתופעה זו וחבל. התקצרות האורך: אם הננקם נע ביחס אלי במחצית מהירות האור אזי כאשר אני מסתכל על אורך הנקמה הוא מתקצר ב13% לעומת האורך ללא נקמה (אולי בגלל העדר כפות הרגליים?), אבל מי שבחללית לא יראה שום שוני. עליית המסה: יש לזכור כי אם הננקמת נעה ביחס אלי המסה שלה תהיה ב-15% יותר מאשר המסה שלה במנוחה, אבל נקמת ילד קטן עוד לא ברא השטן. ולבסוף בתחשיב הנקמה הראויה יש לזכור את נוסחת היחסיות הבו זמניות: שני ארועים רחוקים זה מזה מתרחשים סימולטנית, והננקם לא יבין מאיפה זה בא לו. ובמילים אחרות האנרגיה הקינטית של הנקמה, על-פי המשוואה המפורסמת E=mc2 שווה ל מחצית משקל הננקם בחלוקה מאוזנת למסה שלו ללא כפות רגליים ותלוי על אנקול.
 

קפת

New member
אלוהים שתשמור

כל זה תעשה בשביל להתעשר? אני חושבת (לעתים נדירות למדי) שלגנוב מהבנק הרבה פחות מלכלך. ואם יש לך גם אופנוע, אז אתה יכול להיות סלב ובנות ילחשו את שמך בלילות סגריריים ואחרים.
 

opoli

New member
זה לא העושר

זו הנקמה. אושר צרוף וטהור. וחוצמזה האופנוע שלי במוסך.
 

צ פ ו נ ה

New member
פתיחת מועדון מעריצים?

אטפח לך על השכם המגלומנית שלך ואגיד: עם רשע כזה אמנם הגענו למחוזות חשוכים בהסטוריה וחשיבה שכזו היא המקדמת את העולם אל קיצו המבורך! אבל אם מניחים לשניה את המדידות המאוסות האלו של טוב או רע, ומסתכלים על הנוסחה הסודית בטווח הקצר, אין אלא לאשר שמדובר בגאונות שאין שניה לה. ישר כח ואיחולי, כמו שהמורה לפיזיקה הרשע שלי היה נוהג וכנראה שעדיין נוהג להגיד. ובלי קשר, אם הבנתי נכון וכל מטרת הפורום הזה היא להוות כר פורה למגלומנים (כמוני) לשטוח את הגיגיהם חסרי הפשר (אך הנשמעים ממש מתוחכמים) בפני העולם, הרי שמצאתי את מקומי בעולם. נראה לי.
 

opoli

New member
טוב,

טוב, תני הגיג שנוכל לבדוק את הסחורה. ותפתחי גם כפתור אחד שנבחן את ההגיגים ביתר עיון
 

צ פ ו נ ה

New member
באמת תודה

"שנוכל לבדוק את הסחורה...תפתחי כפתור" - משל הייתי עז בשוק! כך מקבלים כאן עוברי אורח תמימים שמצאו מקום חמים להניח בו את ישבנם הענוג?! טוב, למען האמת בדומה למה שאמר גראוצ'ו היקר לפני שנים רבות, אין צורך לצפות לקבלת פנים חמה במקום ש-אני- מרגישה בו נוח... אהיה כנה איתכם ואודה שהמומחיות האמיתית שלי היא לא הגיגים העומדים בפני עצמם אלא חפירות ושיגולי שכל המנוסחים בקפידה ותוך שימת לב מירבית לבחירת המילים. טוב לא. זה בא לי כ"כ בקלות שאני אפילו לא חושבת וכבר יוצא לי איזה משפט. אגב, אם אני כותבת הודעות רק בשביל לראות את התגובות אח"כ זה מעיד על סוג של מגלומניה? או שיש לי בעיה אחרת? -האמת שלא אכפת לי אני מאוד מרוצה מעצמי בכל מקרה.
 
זה לא סוג של מגלומאניה

את סתם גרפומנית סטנדרטית. אבל אולי נמצא בך שימוש בכל זאת. ידוע שעל כל אריסטוקרט צריכים להיות לפחות 12 פשוטי עם כדי לקיים פיאודליה מתוקנת.
 

opoli

New member
ישבן

הערתך מקובלת עלי לחלוטין ואהיה מוכן, לפנים משורת הדין ומבלי שהדבר יהווה תקדים מסוכן, לבחון גם את ישבנך. ובנושא ההגיגים, החפירות ושוחות הקרב, שלא לדבר על השיגולים - איה הם?
 

צ פ ו נ ה

New member
לאט לאט...

כפי שמשתמע מדברי הקודמים - חזקה אני בדיבורים. וכך נוצר פרדוקס מעניין: אם אני מדברת על דיבורים, ובדיבור הספציפי הזה מדברת=דיבור ודיבורים=מעשה, האם זה אומר שבפעם הראשונה בחיי אהיה חזקה גם במעשה ולא רק בדיבור? או שיווצר פרדוקס משנה: לא אצטיין במעשה, היינו הדיבור, אלא רק בדיבור, להלן הדיבורים, ולא ייתכן שבאותו הזמן גם אצטיין וגם לא אצטיין באותו הדבר!!! מי שהבין מה לעזאזל כתבתי מתבקש לשלוח לי את התשובה בדואר יונים. נ.ב. ישבני מוכן ומזומן ועדיין ענוג להפליא כפי שניתן לצפות שמגלומנית תעיד על ישבנה. רק מגלומנים מעידים על עיסתם (יש לציין שישבני איננו דמוי עיסה)
 
הבעיה שלך

או לפחות אחת מהן, היא שאת חושבת שלזיין ת'שכל ולשדבר שטויות זה אותו דבר. אנחנו, מזיינים ת'שכל, את סתם מדברת שטויות. לפחות היית עושה זאת במעט חן/הומור/תבונה, אבל לא. גרפומנים זה חרא של דבר.
 

קפת

New member
לא הגזמת קצת, פ.ח.?

צפונה, אל תתרגשי ממנו. הגמילה מההתמכרות לחוקן גובה ממנו מחיר נפשי יקר. עוד מעט נכניס לו אלקטרודה לרקטום, זה האדולן של החוקנאים. וזה תמיד מרגיע לו את הנביחות. כזה הוא, חמור נובח ולא נושח. בבסיס הוא די מאמי, פודל מדובלל שהוזה שהוא צפע, אבל צריך לעקור לו את השיניים ולחלוב ממנו את הארס לפני כן. את בסדר את. מלאת חן/הומור/תבונה. אני אפילו מחבבת אותך, ותאמיני לי, שזה מאוד מאוד לא טבעי לי להגיד את זה ככה, בגלוי. מותקצפונהמותק.
 

צ פ ו נ ה

New member
מחמיא אך מטריד...../images/Emo9.gif

אני אישית מוצאת שחמורים הם בד"כ יצורים חמדמדים להפליא אבל מסתבר שגם אלוהים עושה טעויות לפעמים..... או שיתכן שמיודענו צריך למעשה להיקרא פ.כ. = פטר כלבה! אל תעלב פטר, ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה, מה לעשות. זיוני שכל עניין של טעם הם. (סוג של פרדוקס?) ואופולי - אני מבטיחה לך שיש בי הרבה יותר מישבן (יש חזה, ירכיים, בטן, גב...מה שעושה לך את זה
).
 

opoli

New member
הממממ...

בשביל רגליים טובות אני מוכן לה-פטר מה-חמור
 

קפת

New member
זהו, החלטתי

אני משנה את שם הפורום ל"הטרדה מינית הדדית בהסכמה".
 

opoli

New member
אחרי

אחרי שאנסת אותי בכפייה ותחת איום פרסומי שווא תחת שם העט שלי ומחיקת דברי המלומדים, ועכשיו הכל בהסכמה???? לא אתן לכך ידי! נ.ב. אם תפתחי כפתור אני יחזור מהתנגדותי
 
למעלה