מי ?

לורה..

New member
מי ?

לעצור לרגע,לנוח לא לטפל,לנקות,להרגיע יום מתוח להיות לרגע בתוך בועה של עצמי אם לא אדאד לזאת ,אז מי? לשכוח דאגות להשיל מעליי תלאות לדעת שאוכל לרוץ לקצה העולם וביתי שלי ימתין לי,יהיה קיים, לרוץ לשכוח לא לתת תירוץ לתת לנפש מנוח, מי יטפל,מי ירגיע מי ראשי-הילדים על הכר יניח, מי יקרא סיפור,מי תמיד יהיה שם... מי.? אני בשר ודם... גם. מין בת-אדם, הרוצה שלווה נעטפת באהבה...

גילית.

New member
פגישה עם עצמי,

לורה התחברתי נורא למה שכתבת, גם לי יש הרבה פעמים תחושה שאין לי זמן לעצמי, וחוף פרישמן תל אביב, זו נקודת המיפלט שלי, שם אני קובעת מדי פעם פגישה עם עצמי, הים החול השקיעה מרגיעים לי את הנשמה, ואז אני יכולה שוב להמשיך בתהליך הנתינה לכולם, מאחלת לך שתמצאי את הרוגע לו את זקוקה, תהיי קצת אגואיסטית, ותקחי זמן לעצמך נטו, חיבוק ממני- אם זה עוזר גילית

לורה..

New member
פסק זמן.....?

פשוט מקסימה את...למרות שאותך אני לא מכירה,אבל יודעת זאת בתוכי... לך חוף פרישמן ת``א,ולי חוף הים בחיפה...אבל... תמיד בראש-הבעל,הילדים,הדאגות,תמיד חושבת מה יכול להיות... אולי זה כי אני טיפוס מ``נוגה`` כמו שכתוב בספר ההוא:``גברים ממאדים ונשים מנגה``...אולי??? לקחת פסק-זמן זה חובה..חובה על כולנו,אבל....לא תמיד זה אפשרי בדיוק כשצריך. תודה לך... מקסימה את כתמיד. שלך לורה. (בצ`ט לורה30)

למעלה