מי תרצו לארח בפורום?

nitsansh

New member
מי תרצו לארח בפורום?

הגולשים מוזמנים להעלות הצעות לאנשים שאתם מעונינים לארח בפורום.
אלה יכולים להיות כל מי שיש לו קשר לאוניברסיטה הפתוחה - אנשי סגל,, עובדים, בעלי תפקידים באגודת הסטודנטים או סטודנטים ללא תפקיד שירצו לספר על לימודיהם.

nitsansh

New member
מה אתם מעדיפים באופן כללי?

אנשי סגל בכירים ( מדרג ראש מחלקה ומעלה)
רכזי קורסים או מנחים
בעלי תפקידים באגודת הסטודנטים
סטודנטים ובוגרים

ora10010

New member
רעיון מקסים, לדעתי גיוון אירוח בפורום מכול תפקיד

בכול פעם נציג אחר מרשימתך...

סקרמנטה

New member
גם אני בעד מגוון אירוחים

רכזי ומנחי קורסים - מצוין. לדעתי אירוח כזה צריך להוות עבורם גם מנוף לשיווק הקורס (וגם יח"צ למנחה המסוים שיתארח), ועבורנו ייתן תשובות והבהרות. הייתי מציעה להתחיל עם קורסים מרחיבי דעת, עם קדימות לקורס במדעים כי רוב הסטודנטים לומדים חברה/ רוח.
אגודת הסטודנטים - גם להם האירוח יכול להיות יופי של יח"צ.
סטודנטים ובוגרים - גם זה רעיון מצוין. אני הייתי שמחה אם סטודנטים ותיקים ובוגרים ישתפו אותנו בחוויית הלימודים שהיתה להם לאורך השנים. אפשר ללמוד הרבה מניסיונם של אחרים.
סגל בכיר - לי אישית לא יהיו שאלות. אולי לסטודנטים אחרים יהיו.

nitsansh

New member
שמות שחשבתי עליהם...

בעל התפקיד הבכיר ביותר שבא בחשבון הוא דיקן הסטודנטים.
במחלקה שלו הייתי מעונין לארח את המדור שמטפל בבעלי צרכים מיוחדים.
בדרג של ראשי מחלקות אני מעונין לארח את מוסטפה כבהא מהמחלקה להסטוריה, יהדות ופילוסופיה.
מרכז הקורס שנמצא אצלי בראש הרשימה הוא אייזיק לובלסקי, המרכז של ג'נוסייד.
אם מדובר בקורס מרחיב דעת במדעים אז המועמד המוביל לדעתי הוא מרכז הקורס "גנטיקה של האדם".

באגודת הסטודנטים אני כבר הצעתי לארח את היושבת ראש הילה קורדנה והנשיאה היוצאת מעיין מור בזמן שעוד אפשר היה לדבר על שרשור משותף שלהן...
כיום עומד על הפרק אירוח של מעיין לאחר פרישתה מפעילות באגודה, עם אופציה לאירוח משותף עם המחליפ/ה שי/תבחר ביום שני הבא.
אני מקווה שהילה תקנא ותרצה גם להתארח... :)

ora10010

New member
אייזיק לובלסקי - אדם מקצוען ואנושי ביותר!

הוא היה המדריך שלי בסמינריונית השנייה והאחרונה, מלא קסם אישי ונועם מקצועי!

סיימתי את התואר עם חיוך והוקרה בלב למפגש עם מרצה מדריך ואדם מיוחד שכזה באו"פ

ora10010

New member
מדריך בכתיבת סמינריונית - ד"ר יצחק (אייזיק) לובלסקי

ד"ר יצחק (אייזיק) לובלסקי - מומחה/מרצה בתחום לימודי אסיה
ומכיוון שבסמינריונית שלי בחרתי לכתוב על גנדהי במסגרת קורס הקולוניאליזם האירופאי, הוא היה המדריך שלי

חפש בגוגל לפי שמו: את הקוח שלו DOC. (ד"ר יצחק (אייזיק) לובלסקי), שם מופיעה רשימת קורסים שלימד/מלמד באו"פ (לתואר ראשון):
"מרעיון לממשות: תומס ג'פרסון, איש רנסנס אמריקני בעולם של מהפכה";
"חירויות הפרט והמבנה החוקתי בדמוקרטיה פדרלית בארה"ב";
"בין ציון לציונות: תולדות התנועה הציונית, 1881-1914";
"אירופה – ערש הלאומיות";
"ג'נוסייד";
"זכויות האדם ביחסים הבין-לאומיים".

אני מציעה לך ליצור קשר עם מוקד סטודנטים באי-מייל והם יוכלו לומר לך במדוייק ([email protected])
הוא אדם מפרגן ומעודד, מדבר בגובה העיניים, מקצוען ואנושי.
אותי בכול אופן בשני המפגשים שהיו לי עימו במסגרת הכתיבה הסמינריונית, הרשים לטובה בהשוואה למדריכה הקשוחה+ שליוותה אותי בסמינריונית הראשונה.

nitsansh

New member
תמשיכו להעלות הצעות... הכל ייבדק

אירוח של בעל תפקיד באו"פ וגם באגודה מחייב אישור רשמי.
סטודנטים לא צריכים אישור מאף אחד....
מי שמעונין יתקבל בברכה

asky3

New member
ממ"חים

הייתי רוצה לדעת למה אין פתרונות מלאים לממ"חים ויש רק פתרונות סופיים?(משמעותי יותר בקורסים ריאליים).

אגב יצא לי לשאול רכזת הוראה בקורס מסויים, למרות שנראה לי ששאלתי על פתרונות למבחנים, על זה היא אמרה " למה לא להסתכל על חצי כוס המלאה"?.

מעבר לזה שמי שלא הגיש ממ"ח ספציפי, לא אפשרי לו לדעת מה התשובות הנכונות כדי לבדוק אם מה שעשה נכון. גם כשמגישים ממ"ח ויודעים מה הפתרון הנכון עבור שאלה ספציפית עדיין קורה שלא מבינים למה אותה תשובה נכונה ואיך מגיעים לזה .

לכן הייתי רוצה לדעת ממי שאחראי על העניין הזה.

&nbsp

באלגברה ליניארית 1 דוקא יש פתרונות מלאים לממ"חים...

לצערי זה די יוצא דופן...
באינפי' 1 במתכונת הישנה היו מפרסמים פתרונות מלאים רק לשאלות נבחרים.
אגב, גם בכימיה לא מפרסמים פתרונות מלאים לממ"חים, אבל יותר מרגיז אותי שמי שלא שולח ממ"ח לא יודע מהן התשובות בכלל, ואז מתחילים סטודנטים לשאול מי עשה ממ"ח ואם הוא יכול לפרסם מהן התשובות הנכונות...

nitsansh

New member
את כנראה מתכוונת לראש שה"ם - המרכז לשילוב טכנולוגיות בהוראה

מרחוק.

למעלה