מי תעזור לי???

מי תעזור לי???

ראיתי על מישהי מכנסיים מאוד יפים וקיבלתי ממנה את האתר בהם נמכרים המכנסיים אלה כעקרון מכנסי ריקוד וספורט איכותיים מבד נמתח במידות 1-4 גדולים מאוד בדוגמאות משגעות קיבלתי את כתובת האתר של החברה אבל לא ברור איפה ניתן להשיג בארץ. הבנתי ממנה דשיש מספר מקומות שבהם מחזיקים מכנסים של החברה יש למישהי מושג? אני מאזור אשקלון אבל אין לי בעיה להגיע לקנות במרכז וכאלה כתובת האתר www.margarita.co.il

lee_1

New member
מצאתי טל' של החנות באתר

04-9856642 זה מספר טל' של איזור הצפון אולי תוכלי לבדוק איתם אם יש גם סניפים במרכז

lee_1

New member
מצאתי גם כתובת ../images/Emo9.gif

קיבוץ סער , גליל מערבי

איזה חמודות../images/Emo13.gif

דיקלו ביררתי לך איפה אפשר להשיג אותם, אז הנה התגובה שקיבלתי מהיצרנית: בחנויות "i dance" במרכז שוסטר רמת אביב ובקניון גבעתיים, בראשון בקניון הבאר וברחוב ביאליק 2 <שם החנות דאנס איין> ובירושלים-בללושקה בקניון מלחה. אני קניתי אותם בווינגייט, אז תדעי שיש גם שם! ורק רציתי להגיד למי שקונה - גם אם הממדים שלכן גדולים, אל תקנו את המידה הכי גדולה. אני אישית לקחתי מידה 2 ואני לא קטנה בכלל :) הם נראים קטנים אבל נמתחים....

בטח

הכי זול שאני מצאתי, וגם זה דרך "פרוטקציות" זה 255 למכנס. בעיקרון זה עולה בין 269-300 מכנסי ה3/4 עולים קצת פחות, בסביבות ה230 ש"ח. :)

את קנית בחנות i dance בשוסטר?

כי בפעם האחורנה שביקרתי שם לא היה יותר ממידה 40-42 הכי ענקקקקקקקקק 44

לא, אני קניתי

דרך החנות בווינגייט ודרך חברה של המשווקת. אבל בכל אופן - אלה מכנסי ספורט והם מתרחבים <יחי הלייקרה!> , מה גם שהם באים במידות 1-4 וזה כך בכל החנויות, אז לא הגיוני שלא היה שם יותר מ44 ...... תנסי למדוד את מידה 1 או 2, לפי מה שאני זוכרת בפעם האחרונה שראיתי אותך זאת המידה שתתאים לך :)

מצטערת המכנסיים האלו לא מתאימות לי

הם נצמדות איפה שאני לא אוהבת אבל יש לי חברות מקלוניות שקונות שם ואני ראיתי את מה שהן קונות חוץ מזה שכל מכנס שם משכנתא

שמחה לעדכן!!

מצאתי אתר בו תפתחו רובריקת "בגדי ארובי" והמותג מרגריטה כל שלל המכנסיים המשגעים. מידות 1-3

למעלה