מי ששיחרר את החטופים היה בעיקר ביבי ולא טראמפ

1ספי11

Well-known member
משפט שרק שונא ישראל ואדם שונא עצמו (מעבר לשנאתו ליהודים אחרים בשל השקפת עולמם) יכול להוציא תחת ידו. אין אלא להתעצב על כך שיהודים (נניח לצורך הדיון) התדרדרו לרמות שפלות כאלה, שבדרך כלל שמורות לאחרוני האנטישמים הנלוזים בעולם, ולרחם על יהודים אלה על מצבם הקשה.

יהי רצון שיזכו במהרה להשתחרר ממצבם זה, בכל דרך שצריך, ועד שזה יקרה אין מנוס אלא להכיר בהיותם חלק מהקבוצה שאיננה עומדת עוד עם ישראל השפויה.
אני והעולם לא מחויבים לשיח השנאה שלך.
שנאת היהודים יצאת מהטנופת הימנית פשיסטית.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני והעולם לא מחויבים לשיח השנאה שלך.
שנאת היהודים יצאת מהטנופת הימנית פשיסטית.
לא תמיד שיטת ההשלכה עובדת יקירי. לכתוב משפטי שנאה ואז לדבר על שיח השנאה של האחרים כביכול, בחייאת זומזום, אפילו אידיוט דמגוגי כמוך לא יכול להאמין שזה יעבוד לו.

הרבה בריאות והצלחה לך ולכל שאר הנבלות הסרוחות שונאות ישראל ובעלי השנאה העצמית החולנית.

(סלח לי אם לא אקרא את תגובתך. יש גבול לרמת הגועל שאני מוכן לספוג שעות לפני כניסת השבת).

מיצינו.

1ספי11

Well-known member
לא תמיד שיטת ההשלכה עובדת יקירי. לכתוב משפטי שנאה ואז לדבר על שיח השנאה של האחרים כביכול, בחייאת זומזום, אפילו אידיוט דמגוגי כמוך לא יכול להאמין שזה יעבוד לו.

הרבה בריאות והצלחה לך ולכל שאר הנבלות הסרוחות שונאות ישראל ובעלי השנאה העצמית החולנית.

(סלח לי אם לא אקרא את תגובתך. יש גבול לרמת הגועל שאני מוכן לספוג שעות לפני כניסת השבת).

מיצינו.
אתה משליך כאן את שיח השנאה.
הימין הוא יצרן השנאה הפורה ביותר כפי שאמר עבדו של נתניהו.

למעלה