מי שקטן נשאר קטן?

תולו

New member
את יושבת לידי בסרט ?

כן, כן,גם אני בסרט הזה. או לפחות הייתי. הבנות פה הרגיעו אותי בצורה הכי טובה שיש. לא. לא לתת תוספת. אין שום סיבה. אם הוא עולה במשקל, יש חיתולים קקי פיפי, הילד חיוני ונחמד - ל ה ר ג ע. מציעה מאד בכל פעם שאת נכנסת לחדר של האחות, כשדברים לא נראים לך - תתחילי לזמזם שיר של שלמה ארצי - זה עובד מצויין, מסנן את כל רעשי הרקע.

וואו איזה כיף של תשובות

ממש חשבתי שתגידו שהייתי לא אחראית שלא עקבתי עד עכשיו בכל שבוע... וגם פחדתי שיתברר שהוא ממש קטן, (אפרוחונית כתבה שרוני עלתה 450 גר' בשבוע!!! או שטעיתי?) אז הקצב טוב? ואפילו טוב מאוד כנראה. למזלי האחות רמזה, לא לחצה ולא כלום, רק אמרה שאולי הוא קצת קטן. (אולי אמרו לה להגיד כך לכולן באופן אוטומטי?
) החלטתי סופית, לא להתרגש ממנה. כמה קל להן לגרום לנו לפקפק בעצמנו. ורד לשאלותייך הוא נולד בשבוע 38 (שזה מן הסתם מבושל למדי לפורום הזה)הערכת משקל אז אם אני זוכרת נכון היה 2.500 והוא הפתיע לטובה. אורך שלו עכשיו 52 ס"מ, היקף ראש לא ראיתי איפה זה כתוב, יכול להיות שלא מדדו? הוא נמצא על הגרף התחתון, מאיפה בכלל הביאו את הגרפים האלה שלהם אם כולכן אומרות שהוא בסדר(??!!). ממש עשיתן לי את היום, ההרגשה שהוא ניזון טוב ממני ולא צריך יותר, ממש משמחת אותי.

זה לכולן

מצטערת קראתי הכל הכל הכל, אבל אני לא יכולה לענות לכל אחת באופן אישי, אני שמחה לראות את הקונצנזוס שקים לגבי זה מאוד הרגעתן אותי. תודה

פלגיה

New member
זה הגרף התחתון - אחוזון 10

יש גם כאלה של אחוזון 3. בפורום הנקה פתחו עבורם תת קבוצת תמיכה מיוחדת. ומי שוקל כל שבוע? זה בדיוק מתכון ללחץ.

מה שחשוב זה לראות

שהוא לא "שובר" עקומות כלפי מטה (וגם לא כלפי מעלה בצורה מוגזמת כשמדובר בתינוקות תמ"ל). כל זמן שהוא נשאר באחוזון שלו (אפילו אם זה אחוזון 10!) זה תקין. לדעתי, אתם אפילו עליתם באחוזונים. הכל בסדר

ariane

New member
אחוזון:

עדן התחילה אחוזון 3 ועכשיו היא אחוזון 5 ונשארת תקוע שם... התחילו לבלבל לי את המוח עם המשקל שלה אבל בסוף אמרו לי שזה בסדר. אבל היא כמעט לא גדלה בחודש האחרון וזה מדאיג אותי. אני מקווה שעד לפעם הבאה יהיה שינוי. אבל מה שחשוב לי זה שההתפתחות שלה תקינה... והיא מה זה חכמה הילדה שלי
... וגם אם לא, אני חולה עליה וזה מה שבאמת חשוב.

תולו

New member
ואני ראיתי אותה היום../images/Emo99.gif

והיא מהממת ! מדושנת ומאושרת

ariane

New member
תודה

גם הפצפון שלך מה זה מתוווווק... רציתי לקחת אותו אבל לא נעים לגנוב מאחרות........ במיוחד אחרות בעלות עגלה שכזו

למעלה