מי שפיר בבני ציון.. מישהי יכולה להמליץ?

taliali

New member
מי שפיר בבני ציון.. מישהי יכולה להמליץ?

היי, אמא יחידנית לעתיד, עם תאומים בבטן, בן ובת, שבוע 17 - ממחר
. יש לי תור ליום ראשון בבני ציון למי שפיר, בדיקה בגלל גורם הגיל. תהיתי אם מישהי יכולה להמליץ, או לתת כמה מילות הרגעה על הבדיקה.. תודה, Tali42

כשאני הייתי אמורה לעבור הבדיקה

לפני שנתיים וחצי בי"ח כרמל היה נחשב למרכז הטוב והבטוח ביותר למי שפיר. בסופו של דבר החלטתי לחכות לשבוע 32, מה שהתברר כהחלטה לא משהו, כי ב 32 כבר לא הסכימו לעשות לי הבדיקה. אוסלנדר אמר שאם אחד התאומים יהיה לא תקין, לא יוכלו להבחין מי הוא מי ולכן לא הסכים לבדוק... אז החיזוק הגדול ביותר שיכולה לתת לך זה על עצם ביצוע הבדיקה בזמן. בהצלחה. מחברותי הבנתי שממש ממש לא כואב. בהצלחה.

taliali

New member
תודה, היה לי תור לכרמל,

אבל הבנתי שמי שתבצע לי את הבדיקה היא לא מישהי מהרופאים הבכירים שם, וזה די הלחיץ אותי... אני מקווה שעשיתי את הדבר הנכון..

באמת?? הבנתי שבענייני תאומים

הם מקפידים לקבוע אצל הרופאים היותר ותיקים ומנוסים... לא משנה... את יודעת אצל מי תעשי בבני ציון?

taliali

New member
גם אני הופתעתי.

מראש שמעתי שרק בכירים מבצעים את הבדיקה הזו. בבני ציון זה יהיה או פרופ. גונן או רופא נוסף שלא זוכרת את שמו - אבל הבנתי שהוא גם בכיר במחלקה.

../images/Emo45.gifמעולה!!

אני יודעת שזהו מעמד מלחיץ. נסי לנשום... לפני, בזמן, ואחרי... בהצלחה רבה

taliali

New member
אכן ד"ר זמברג

לא ידעתי עליו, אבל הוא ממש היה נחמד. תודה

מירלה37

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה../images/Emo45.gif, אמנם אני ילדתי

בבני ציון ולא עשיתי שם מי שפיר אבל אני יודעת שהוא נחשב לבית חולים מעולה, עם רופאים מהשורה הראשונה אז אין לך מה לדאוג...... לגבי הבדיקה עצמה, מרגישים דקירה קטנה (כאילו לוקחים בדיקת דם מהבטן) וזה ממש לא נורא, אני הייתי במנוחה ארבע ימים אחרי (לי היה הריון קצת בעייתי אז זו היתה ההמלצה של הרופא) אני מניחה שבגלל התאומים אז גם לך יגידו לנוח כמה ימים. ושוב בהצלחה לתוצאות טובות

10יוד

New member
היי, אני עשיתי לפני פחות מחודש -

ואין לי בעייה לתת לך מילות הרגעה - לפחות ע"פ החוויה שלי: זו באמת בדיקה לא קשה ולא מכאיבה בכלל. דקירה קטנה וקצת לא נעים לכמה שניות - וזהו. אחרי זה יושבים כ-20 דקות בחדר המתנה. לי הרופא אמר שמומלץ לא לנהוג אחרי זה (אז אולי כדאי שתבואי עם מישהו), לנוח 24 שעות ולא להתקלח 24 שעות. קיבלתי תשובה טלפונית תוך שבועיים (עשיתי באסותא) - אבל אמרו לי שבדרך כלל שולחים בדואר תוך שלושה עד ארבעה שבועות. אני חושבת שהקטע של אי-המקלחת היה לי יותר קשה מהבדיקה - אבל התגברתי...
המון בהצלחה - ובאמת אין לך ממה לחשוש!

לא נעים אך בהחלט לא נורא

העניין עם תאומים שאת לא מספיקה לנשום עמוק אחרי הבדיקה והנה באה כבר עוד אחת... הבדיקה בסה"כ באמת לא כואבת, אל תסתכלי על המחט וזה יעבור מהר. אני עשיתי את הבדיקה בשבוע 19 אצל דר דרוגן ברמבם. חשוב לבקש מס טלפון כדי לברר את תוצאות הבדיקה. אל תסתפקי באמירה שהם יודיעו לך את התוצאות. אני קבלתי תוצאות לאחר חודש וזו הייתה מריטת עצבים קשה ביותר. הרשי לעצמך לנוח לפחות ארבעה ימים לאחר הבדיקה, זכרי שעם תאומים הסיכון גדול יותר. מחזיקה לך אצבעות שיעבור בשלום ושתהינה תוצאות טובות. בסיום הבדיקה שלי יצאתי לנוח מחוץ למחלקה בסמוך לשחרור יילודים. באותו הרגע השתחרר מהמחלקה זוג צעיר עם תאומים. בעודי דומעת מהתרגשות, עצמתי עיינים והתפללתי חזק להגיע לרגע המיוחל הזה בו אצא מבית חולים עם שני סלקלים מלאים. התפילה הועילה, בשבוע הבא אנחנו בני שנתיים. בקרוב אצלך.

nina L

New member
היי,

אני עברתי מי שפיר לתאומות בשבוע 31 בגלל בעיות ועבר בסדר. לא כאב, הרגשתי מעולה. נוחי אחר כך, כמתבקש. בהצלחה!!!

nina L

New member
נו, וכמובן, אני אמא לשתיים מהממות בנות 2 ושמו

ושמונה חדשים

sheli05

New member
עשיתי מי שפיר ברמב"ם אך שאר הבדיקות

בבני ציון, מחלקה נהדרת, מקצוענית ואנושית, אוכלת את הלב שלא ילדתי שם. הבדיקה עצמה לא מאוד נעימה אך בהחלט לא כואבת, מהירה וללא תופעות לוואי. יום אחרי הייתי בעבודה. לקחתי מגבונים לנקות את הבטן מהפולידין וחשבתי חיובי. בהצלחה

מ ור

New member
../images/Emo45.gif מומלץ מאוד

פרופ' גונן ופרופ' דגני המבצעים את הבדיקות שניהם מיומנים מקצועיים ומומלצים בהצלחה

taliali

New member
תודה לכולן על העידוד והתמיכה

הלפטופ שלי שבק חיים ביום חמישי בערב, ורק עכשיו קיבלתי את החלופי.. אז תודה לכולן, עברנו את הבדיקה היום. אני והתאומים.. שתי דקירות, ובאמת, לא הסתכלתי, עבר מהר. פחדתי לנשום כדי שהם לא ייפגעו. מי שדקר אותי היה ד"ר זמברג, והיה מאד נחמד ורגיש לכל השאלות והעניינים. הייתי עם אחותי, ועכשיו אני מתפדלעת לי עד ליום שלישי.. לפחות.
ענק לכולן. תודה, T42

judith4

New member
מחזיקה אצבעות להמשך

וד"ר זמברג תאמיני לי רבות היו משלמות כסף טוב כדי להידקר על ידו.

למעלה