מי שעומד מתחתי!! (משחק)

Hawkgirl

New member
בואנה את מזוכיסטית או מה?! XD

ואני תוהה אם לדבר עברית, אנגלית וקצת יפנית נחשב? XD בכל זאת, אני כן מצליחה לנהל שיחות עם חברים ביפנית XD קצת בעילגות ובטח עם כמה טעויות, אבל עדיין מבינים אחד את השני XD אמממ.. מי שמתחתיי סיים לימודים O:

tiky2

New member
יופי, למה לא...../images/Emo4.gif

תדרכי, תדרכי. ואז גם תפזרי קצת מלח מעל...

NanyGosh

New member
../images/Emo3.gif אני!

סמייתי גם סיימתי! לפני 3 שנים ^^ ונחשו מה... אחרי צבא צפויים עוד לימודים... אההההההההההההה!!! התסכול התסכול.. מי שמתחתי מכור לקרמבו
(לא מכורה אבל זה בהחלט טעים)

אני!!!

סוף סוף משהו שמתאים לי!!! אני כל המשחק עוקבת ולא מתאימה לשום "הגדרה"!!! מי שעומד מתחתי: אוהב פו הדב!!

qweenDDD

New member
חולה על פו הדב!!!

לא יודעת להסביר את זה....פשוט מוצ'י כזה מי שמתחתי זוכר באיזו שנה פרצה מלחמת יום הכיפורים (בלי להציץ...)

tiky2

New member
'73... [דההה]../images/Emo3.gif

המממ... מי שמתחתיי.... אממ... מי שמתחתיי הסתפר בחצי שנה האחרונה

miaBaby

New member
חורים בבגדים...ארנקים על הרצפה...

כרטיסי אשראי, שעונים, מזומנים, ושאר ירקות... יש לי נטייה למצוא דברים קטנים בכל דבר... והכי יעיל ... על המדרכה!!! והשאלה הבאה נשארת בנושא: מי שמתחתיי מצא פעם כסף ברחוב

אני מצאתי

פעם שקל, פעם חצי שקל, ופעם עשרה שקלים- זה כיף זה נחמד! מי שמתחתיי אוהב לשיר בקריוקי / או לפחות לא מתנגד..

Hawkgirl

New member
*מרימה את היד וקופצת במקום*

אכן! ^__^ אני לפעמים מקליטה את עצמי שרה שירים עם פלייבקים שאני מוצאת ^__^ זה שאני לא מרוצה מהתוצאות של השירה שלי זה כבר עניין אחר XD אממ.. מי שמתחתיי עבר מתישהו בית

ellapr41

New member
אני עברתי 3 פעמים.. =)

1) מגבעתיים למרילנד 2)ממרילנד לרעות 3)מבית אחד ברעות לבית אחר ברעות 4)מבית אחר ברעות לבית אחר אחר ברעות (כי שיפצנו את הבית האחר ברעות..חחח) 5)ומבית האחר אחר ברעות עברנו חזרה לבית האחר ברעות (כי נגמר השיפוץ) אם מישהו עקב אחרי מעללותי ברחבי רעות אני מבטיחה לקנות לו סוכריה על מקל במפגש פורום הבא (שבועות?).. מי שעומד מתחתי מעל 154 סמ..

Tu Lus

New member
אני עברתי יותר

נולדתי ברחוב במוצקין וכמה שבועות אחר כך עברנו לרחוב ליד שלוש שנים אחר כך עברנו שוב לרחוב אחר באותה קריה אחר כך שוב עברנו בקריה ואז עברנו לאיפה שאנחנו היום. הרבה הא?

אני!

אני 1.59 ועברתי המון פעמים: ירושלים-רמת רחל- בית שמש-גן יבנה- עוד בית בגן יבנה
חיחי
מי שמתחתיי לא סובל סודוקו
(אני דווקא אוהבת)

אני אני!!! (ריקוש הממוש ממשתמש של חברה...חח)

שברתי יד פעם אחת, זזה לי העצם באותה יד ולא חזרה למקום עד היום (זה היה בכיתה א' ואני בכיתה ט'- חשבו לבד..חח) שברתי רגל, זרת פעמיים, נעלתי מרפק, התעלפתי 4 פעמים, פתחתי סנטר וראש, נכנס לי עץ מתחת לציפורן ברגל פעמיים (מהספסל בחוג התעמלות..חח ובפעם השניה זה היה באמצע תחרות=/ ) שברתי שיניים יום לפני החתונה של אח שלי (תיקנו באותו יום ב"ה=] ) התרסקתי על הגב בטטיול השנתי ש כיתה ח' ועד היום אני סובלת מהתוצאות...נקעתי ת'אגודל במשחק מחניים...יש לי דלקת גידים במרפקים מההתעמלות...
טוב זה מה שאני מצליחה לזכור...מספיק?! חח אני בטוחה שזה היה מרתק
ובגלל שכבר ענו לזה אז אני לא אכתוב מי שמתחתיי...

אני מתנצלת..בכלל הגבתי למאיוש...(ריקוש)

היא שאלה אם מי שמתחתיה שבר פעם משהו בגוף... למי שמתחתיי יש עיניים כחולות=]

Tu Lus

New member
אני, כמו כן גם קולה רגילה

מאז שהחלטתי שזה ממש לא בריא (מי חשב שמשקה שחור יהיה כל כך פופולרי?!) אז מי שמתחתי מסתבר לא אוהב תוכניות ריאליטי
נראה מי זה יהיה.

Tu Lus

New member
אני לא שונאת אותה

כי אני לא מכירה אותה בתור בן אדם אבל אני ממש לא אוהבת אותה ואת השירים והתדמית. לא הסגנון שהייתי רוצה לשמוע או לראות על המסך. מי המתחתי לא מסכים עם זה שטיפקס נולכים לייצג אותנו באירוויזיון!

למעלה