מי שעומד מתחתי!! (משחק)

ellapr41

New member
מי שעומד מתחתי!! (משחק)

מזמן לא היה לנו משחק פורום.. אז.. מי שעומד מתחתי!!! אני חושבת שכולם מכירים אבל בכל זאת אני אסביר.. אני מתחילה וכתבת הודעה כמו: מי שעומד מתחתי רואה האלופה2. ואז מי מאיתנו שרואה האלופה2 (למה שמישהו יעשה כזה דבר?!? חחח סתם..) משרשר מתחתי עוד עובדה, ומי שבמאמת עושה את מה שכתבו משרשר לו... הבנתם?? סבבה!! בואו נתחיל לשחק... ושימו
לשרשר נכון אחרת זה יחרפן את כל המשחק... =\ מי שעומד מתחתי עשה סדר פסח כמו שצריך (כולל את כל ההגדה..)

tiky2

New member
אני! אני!../images/Emo3.gif

מי שעומד מתחתיי הוא בלונדיני/ת!!!
(<הא, איזה יופי. אפילו יש סמיילי מתאים!!!
D

מאיוש33

New member
נו, אף אחד פה לא בלונדיני??../images/Emo68.gif

למרות שאני לא בלונדינית אני אמשיך את המשחק כי אין הענות כל כך גדולה אליו...
מי שמתחתי חושב שבשום פנים ואופן לא צריך להיות "כוכב נולד 5 " [
]

Tu Lus

New member
אני אני אני אני אני!!

פששש 5 פעמים. התרגשתי. טוב, מי שמתחתי: דיבב דמות מסוימת יותר מפעם אחת

miaBaby

New member
אני...

היה פעם משחק כזה.. רק שזה היה מי שמעלי... מי שמתחתי... זה חדש לי :) טוב... מי שמתחתי: מת לסיים עם הבגרויות (חחח חייבים להיות פה לפחות 10 ילדים כאלה XD)

חח אני! XDDD

בגרויות. מי ייתן ונסיים אותן כמה שיותר מהר! אוקיי, אז... מי שמתחתיי... מת על ג'אנק פוד! P:

Hawkgirl

New member
הו הגיע הזמן

יאללה תביאו ג'אנק פוד #%$%$#&&%$#&%$ למרות שאני לא אוכלת הרבה ג'אנק פוד XD אבל לא שוללת אף פעם את האפשרות! XD ואנשים, אני די מאמינה שמותר לכם להגיב גם אם אתם לא תואמים למה שנכתב בהודעה האחרונה XD אז... מי שמתחתיי אכל חמץ בפסח! (יא כופרים! #&%$#&%$#&%$ XDDD )

miaBaby

New member
אני (???)

אבל זה בגלל שאני צריכה להעלות 2 קילו! ואני שונאת מצה! אז מטעמי בריאות דפקתי חמץ... P: מי שמתחתיי... לא מצליח להרדם XD

Hawkgirl

New member
אטאשי?! (אני?!)

לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא מסוגלת להירדם בימים האחרונים O: תסתכלו אפילו על ההודעה שלי לפני מיה, באיזה 1 בלילה(ואפשר לומר כבר 2 בלילה). הייתי כל כך עייפה אתמול שנרדמתי בסלון בזמן שהיו אצלנו אורחים %$#& ולמרות זאת לא הצלחתי להירדם בחדר מרוב שיש לי מחשבות בראש #&%$%$#& בכל מקרה... מי שמתחתיי לא עשה קורס דיבוב O:

porky169

New member
בעקרון לא עשיתי../images/Emo134.gif

כי היה לי רק שיעור אחד וזהו מי שמתחתיי אוהב את כוורת

tiky2

New member
איך ידעת??!!../images/Emo6.gif

מתה עליהם! כ"כ מטופשים שזה כזה חמודדד!!!
אממ... מי שמתחתיי... שונא ללכת לים! (מכשיל, הא?)

Hawkgirl

New member
ממש לא מכשיל XD

אני ש-ו-נ-א-ת את הים. אני לא מבינה מה אנשים מוצאים בו. אטו.. מי שמתחתיי אוהב לצייר D: *נותנת לעצמי את האופציה להגיב אחרי הוהוהו XDDD סתם סתם.. XD *

qweenDDD

New member
אוהבת לצייר

אבל יוצאים לי חירבושים, אני מש צריכה להתאמץ שיצא יפה מי שמתחתי מת מעייפות אחרי אירוח פסח של כל המשפחה כולל שמונת'לפים ילדים...

miaBaby

New member
עייפה הרגע קמתי...

בוקר טוב... מי שמתחתיי.....אוהב קפה

yotam2233

New member
ברור אבל עם 2 כפיות סוכר

מי שמיתחתיי מה אתה חושב על תורת הקוואנטים, האם עזרה, מה הייתה מטרתה, ואיך היית משפר אותה אילו יכולת?

tiky2

New member
המממ...

שאלה של "מה דעתך על..." היא לא ממש הגדרה שבנאדם יכול להזדהות איתה, או להשתייך אליה... נסיון נחמד, בכל אופן..

Hawkgirl

New member
לי זה נשמע..

כאילו למישהו הייתה פה עבודה לחופש והוא לא עשה אותה *מבט חשדני* בכל מקרה, כמו שתיקי אמרה, אתה לא אומר פה משהו על מי שיהיה תחתיך X: אלא שואל שאלה, מקווה שלא אכפת לך אם אני אמשיך X: מי שמתחתיי מדבב בסוס-לנד(או איך שלא קוראים לסדרה הזו XD )

mikeys barking

New member
ואם חברה שלי בסוסלנד? ../images/Emo3.gif

נו, עד שיש לי מחשב לא תיתנו לי להשתתף? ;] *חסר לכם שלא* זאת בר, והיא מדובבת את טיני- חזירה שנראית כמו פרה. מי שמתחתיי מכור/ה לקולנוע ^^ (אהםכמוני)

מאיוש33

New member
אני?

לא יודעת אם אני מכורה לקולנוע..אבל מאוד אוהבת! אממ..מי שמתחתי שבר פעם איזשהו חלק בגוף

ellapr41

New member
אני שברתי..

3 אצבעות ביד.. ונקעתי פעמיים את אותה הרגל.. וגם קרעתי את הגיד ברגל הזאת =\.. ופרקתי ברך.. מה לעשות? אנלא יודעת לשמור על עצמי.. חחח =) מי שעומד מתחתי יודע לדבר ב3 שפות..

למעלה