בכלל אני גם בום ועם הארץ בכל המקצועות ברמה של ילד שלא גמר תיכון וכשאני רואה בחורה הלב מחסיר פעימה (האמת תלוי מי) חוסר ניסיון בחיים, ללא משענת, קנה רצוץ, רחמנות על עצמי...
הגדולים חוזרים בשאלה???. מצחיק אותי איך בכתבות האלה כל יוצא הוא מינימום עילוי. האמת, אני מכירה אותך וקצת קשה לי להאמין שזה מה שספרת על עצמך אבל, חייבת להודות שלא יכולתי שלא לגחך...
כל בני המשפחות המיוחסות וואלה ואני חשבתי שאצולה קיימת רק באנגליה בעצם מה אני מקשקשת, למה לא? יש פה את "אצולת הממון" אצולת ההי-טק ועוד כמה אצולות < אני עייפה, גמורה מעוד שבוע מתיש >
הכתב שאל אותי, אם הוצאתי ציונים טובים בבגרות, אמרתי לו כן, בסדר. אז הוא אמר לי אם הצלחת תוך שנה זה אומר שהיית עילוי, אמרתי לו שאני לא אומר כאלה דברים. הוא לא נרתע ופירסם שהייתי עילוי (לפחות הוא לא כתב, שכך אמרתי).
זה קשה בגרויות? כמה זמן זה לקח לך ? במה מתבטא הסיוע של הלל בלימודים? אתה חושב שניתן ללמוד את החומר תוך כדי שירות צבאי? אודה לך מאוד אם תענה לי בפרוט כי אני מתחיל להיות ספקטי לגבי הנושא הזה.
זה קשה ללמוד לבגרות גם אם יש לך ראש טוב החומר הרב שדוחפים לך בזמן מועט מצריך אותך להשקיע המון. הלל נותנת 6000 ש"ח שזה יפה אבל רחוק מלומר שאתה מסודר. לגבי צבא אני לא יודע.
זה הנקודה שהכי חשובה לי כי אין לי איפה להתגורר בארץ ועם החסכונות שלי אני אחזיק מעמד מקסימום 2-3 חודשים... אגב אמרו לי שבתור חוצניק אני אקבל שירות מקוצר מישהו יודע משהו בנושא? ותודה לכוווולם על ככככללללל התשובות המפורטות ...
דיברתי הבוקר עם מוטלה, והוא מאוד לא אהב שכתבו עליו שהוא היה עילוי, ועוד שהשתמע כאילו שהוא אמר זאת. אגב גם אני חושב שלא צריך להיות עילוי כדי להבין שאין אלוהים, מספיק לדעתי גם hi-q 70
תקרא את ההודעה שלי לפני שאתה מגיב. עליך, כבר הייתי אומרת שאתה לא יכול להיות עילוי! אל תקרי hi-q כי אם I.Q טוב זו הייתה סתם קטנוניות.. ואתה צודק. אפילו אני עם I.Q של ציפור שיר זייפנית - הבנתי סוף סוף (אם כי בגיל מאוחר, יחסית לעילויים שפה..)