מי שנורא מתעניין

isackris

New member
לא נכון!

האמת אין לי ynet בחו"ל... אבל כל מה שאני לא יודע/מבין בשבילי לא קיים

מידע נוסף על המילגות

מס' המילגות הוכפל השנה לנוכח הביקוש הרב. הגידול העיקרי הוא במס' הלומדים באוניברסיטה וזה אומר שלמרות כל הקשיים היוצאים ברובם לא נשברים וממשיכים ללמוד ולהתקדם. אגב, הכתבה בהחלט אוהדת לנושא ולה.ל.ל אבל תמיד שוכחים לצייןאת מס' הטלפון שהוא כידוע 1700707073

rigoletto111

New member
זה לא ייראה כמו פרסומת?

אם בכל הודעה יהיה המספר טלפון, בצורה מובלטת, וזה עוד 1700, זה נראה כמו פרסומת. ורק מחזק את הרושם (הלא נכון!!!!) שהל"ל ארגון מיסיונרי להחזרה בשאלה. והחרדים הרי מאוהבים בדימוי הזה. תאמין לי שחרדי שירצה את המספר יגיע אליו גם בלי שהוא יפורסם תחת כל עץ רענן.

הפניה היא לתורמים ומתנדבים

מס' הטלפון חשוב משום שמסיוני אני יודע שכל כתבה כזו יכולה לגרום למאות אנשים לרצות להתנדב או לתרום. רק בודדים יטרחו לחפש את מס' הטלפון ולהתקשר. לעומת זאת כתבה בה יש בוקסה (מסגרת נפרדת) בה יסופר על הצרכים של ה.ל.ל בתרומות ומתנדבים יכולה להביא לעשרות טלפונים. בדרך כלל כתבה כזו מביאה לפניות מעטות יחסית של יוצאים. אגב, גם הפירסומת שעשינו לאחרונה ברדיו פנתה למתנדבים ותורמים.

rigoletto111

New member
אבל הנקודה שהתכוונתי אליה היא

שזה יחזק את התדמית של הל"ל בעיני החרדים (שלא מתקשרים ושמפחדים להתקשר) כארגון מיסיונרי ש"חוטף ילדים" ולא כארגון שמסייע לאלו שכבר החליטו. כי מי שמפרסם באינטנסיביות את ה"טלפון הישיר" שלו , אז זה נראה כמו שיווק מאסיבי, ועושה קולות של שיווק מאסיבי , אז... וזה חבל, לא?

חבר יקר, לא להגזים.

כשיש כתבה על בעלי חיים נטושים בד"כ הם מוסיפים כל מיני מספרים לאירגוני בע"ח, כנ"ל כל כתבה על פיקוד העורף ומה לא. עז מה נראה פה מיסיונרי? ודעתי האישית: זין מה שהם חושבים, העיקר מי שרוצה להגיע למספר המיוחל שימצא אותו.

rigoletto111

New member
ההבדל

ההבדל שהכלבים לא מזהירים את בניהם הכלבלבים מפנייה לארגון בע"ח. ואם אתה משווק את המספר, אתה כמו "דעת אמת" שמטרתו להוציא בשאלה מקסימום אנשים...וזה ממש לא העניין פה.

אני ראיתי גם את החלק של מוטי

וגם את האחים פיליפ, וסיפרתי בצבא לכל המשקיות ת"ש שזה חברים שלי

למעלה