שיש סיכוי שיקבל ביקורת שלילית. אחרת זה מאבד מהאפקט של האובייקטיביות והאמינות. מה הטעם לשאול אם אני מצפה רק לתשובה חיובית? ובאותו הקשר, עדיין לא קבלתי תגובה על התמונות
וכשאני אומר שלילית הכוונה לתגובה לא מתאימה מגעילה ובוטה. תגובה ביקורתית שטוענת שאינך מתאים לתחום כן תקבל כאן והיו לא מעט שקיבלו תגובות שטוענות שאינם יכולים לדגמן כי אין להם את הנתונים. אנו בפורום מתעקשים לתת ביקורת בונה ולא ביקורת שתוריד לאנשים את הביטחון העצמי ותהרוס להם את החלום. נכון לא כל אחד יכול לדגמן, אבל בענף הדוגמנות יש הרבה ענפי משנה וגם בחור או בחורה שלא נראים מדהים יכולים למצוא את עצמם באחד הענפים המשניים, תצוגות איפור שיער ועוד..
להעליב זה כבר ממש מגעיל! ותאמת עוד לא ראיתי תמונות של אנשים מכוערים בפורום, ראיתי תמונות של הרבה אנשים שפשוט לא מתאימים לדגמן אבל אף אחד מכוער באמת לא ישים את התמונות שלו בפורום דוגמנות.. ונכון מי ששם את התמונות שלו בפורום צריך לדעת שגם יכולות להיות תגובות לא טובות אחרי הכל יופי משתנה בעיני המתבונן..
יש אנשים שלא מתאימים לענף. זה הכל. -אנשים שונים זה מזה וזה בעצם מה שעושה אותנו מיוחדים אחד אחד. ולכן אני מאמינה שאין אנשים מכוערים - כל אחד שונה במראה.
לביקרות שלילית כמו קללות והתבטאויות מגיעולת. אני התכוונתי לבונה. כמו "אין טעם שתלך לסוכנויות". בנו יש לי שאלה, אני חושש להכנס לדוגמנות כי אני לא יודע אם אני באמת מתאים. היייתי ממש שמח לעשות בוק במחיר מינמלי - תמורת פרסום בחינם בעבודות הראשונות. הבנתי שיש הסדר כזה, נכון ? אתה מכיר סוכניות ספיצפיות שקיים אצלן כזה הסדר? אני שולח מיילים עם תמונות לסוכניות שונות ורק אחד החזירו לי תשובה. זה מקובל שאפם התשובה שלילית לא חוזרים אליך ?
תראה מניסיוני ראיתי הרבה מאוד פעמים שסוכנויות מעדיפות פשוט לא לחזור לבחור או בחורה במקום להגיד לו לא. חוסכים לעצמם את העניין הזה ופשוט לא חוזרים אלייך, זה קיים זה קורה וחבל שכך. בקשר לבוק. ישנן סוכנויות שבמידה ויחתימו איתך יעשו לך בוק ואתה תשלם עליו באמצעות מתן אחוזים מעבודות עתידיות שלך. הדבר לא קיים בכל הסוכנוית ולכל סוכנות סיכום שונה. מראש אני ממליץ לך אם אתה מתכנן לעשות בוק לא להסתפק בבוק במחיר מינמלי כי בדרך כלל בוק במחיר מינימלי כך גם הוא יראה מינימלי. אז לפני החלטה על בוק אתה צריך לשקול את כל האפשרויות. מקווה שעזרתי קצת בנו.
את רואה, אין ממש לא נעלב מדבר כזה. להפך זה אמיתי וכנה. באותו הקשר, איזה תמונות מהאתר הבא יש טעם להעביר לסוכניות (לגיטימי שתגידי שאף אחת) http://hozt.net/userphotos.php?userid=MTE4Nw==&numinpage=100