מי שמעלי אתם מכירים את החוקים אז יאללה להפציץ ..
M Mr Slider New member 11/5/06 #1 מי שמעלי ../images/Emo98.gif אתם מכירים את החוקים אז יאללה להפציץ ..
M Mrs ButterFly New member 11/5/06 #5 ../images/Emo204.gif מי שמעליי מוזר בטירוף.. המזכ"ל הבא של בני עקיבא ייבחר בימים אם לא בשבועות הקרובים!!!!! ואני עדיין לא מימשתי את הזדמנותי להיות מדריכה\קומונרית\אנעארף!!!
../images/Emo204.gif מי שמעליי מוזר בטירוף.. המזכ"ל הבא של בני עקיבא ייבחר בימים אם לא בשבועות הקרובים!!!!! ואני עדיין לא מימשתי את הזדמנותי להיות מדריכה\קומונרית\אנעארף!!!
א איתמר זלק New member 14/5/06 #8 מי שמעלי כול הזמן מי שלא מכיר אותו חושב שהוא בת אבל מתפדח כשהוא מגלה שהוא בן
י יונת יש רק 1 New member 14/5/06 #9 אהה..הוא בן?? הייתי בטוחה עד עכשיו שהוא בת..תודה איתמר שהארת את עיני=]
E elivnat New member 15/5/06 #13 מי שמעליי היא תלמידה מאוד אגואיסטית ולא מתחשבת שלא מודיעה למורה שלה על כל פיפס שהיא עושה ושאוהבת לריב עם המורה שלה
מי שמעליי היא תלמידה מאוד אגואיסטית ולא מתחשבת שלא מודיעה למורה שלה על כל פיפס שהיא עושה ושאוהבת לריב עם המורה שלה
כ כבשה פלורסנטית New member 15/5/06 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שמעלי כל היום מדברת על בית הבובות ומסתבר שגם על "בית בובות".... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שמעלי כל היום מדברת על בית הבובות ומסתבר שגם על "בית בובות".... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
E elivnat New member 15/5/06 #15 רחלי, שששצ!!! מי שמעליי היא נורא פעילה במועצת תלמידות והיא ידעה מה יהיה בערב איכות הסביבה למרות שהיא לא ארגנה אותו... וגם היא נורא שמחה "לבוא" ליום הורים...
רחלי, שששצ!!! מי שמעליי היא נורא פעילה במועצת תלמידות והיא ידעה מה יהיה בערב איכות הסביבה למרות שהיא לא ארגנה אותו... וגם היא נורא שמחה "לבוא" ליום הורים...
כ כבשה פלורסנטית New member 15/5/06 #16 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את הורגת אותי מצחוק וואייי אם אילנה הייתה נכנסתתתת זאת שמעלי אוהבת מאווווווווווווווווווווווווווווד את המחנכת שלה, ונורא רוצה שהיא תמשיך איתה גם בכיתה י"ב, ואפילו אחרי כןןןן!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את הורגת אותי מצחוק וואייי אם אילנה הייתה נכנסתתתת זאת שמעלי אוהבת מאווווווווווווווווווווווווווווד את המחנכת שלה, ונורא רוצה שהיא תמשיך איתה גם בכיתה י"ב, ואפילו אחרי כןןןן!!!
E elivnat New member 15/5/06 #17 חחחחחח ראית את הלבבות הקטנים את יותר ממני אוהבת את המחנכת אז בבקשה זאת שמעליי נורא התבאסה מזה שהמחנכת לא יצאה איתנו לשבת סמינריון כי היא רצתה שגם המחנכת תהיה איתנו באותו חדר!!
חחחחחח ראית את הלבבות הקטנים את יותר ממני אוהבת את המחנכת אז בבקשה זאת שמעליי נורא התבאסה מזה שהמחנכת לא יצאה איתנו לשבת סמינריון כי היא רצתה שגם המחנכת תהיה איתנו באותו חדר!!
כ כבשה פלורסנטית New member 15/5/06 #18 ../images/Emo6.gif זאת שמעליי מה זה אוהבת ביולוגיה, במיוחד את המורה, והיא לא יכולה בלי זה בגלל זה היא תישאר שם גם אחרי י"ב
../images/Emo6.gif זאת שמעליי מה זה אוהבת ביולוגיה, במיוחד את המורה, והיא לא יכולה בלי זה בגלל זה היא תישאר שם גם אחרי י"ב
E elivnat New member 15/5/06 #20 ארררררר טוב חלאס זאת שמעליי נורא אוהבת שיעורי ספורט והתבאסה לגלות שהיא לא יכולה להשתתף יותר בשיעורי ספורט, ואל תכחישי את זה... אני ראיתי כמה בכית בגלל זה... סורי לא יכלתי להתאפק...חעחעחעחע
ארררררר טוב חלאס זאת שמעליי נורא אוהבת שיעורי ספורט והתבאסה לגלות שהיא לא יכולה להשתתף יותר בשיעורי ספורט, ואל תכחישי את זה... אני ראיתי כמה בכית בגלל זה... סורי לא יכלתי להתאפק...חעחעחעחע