מי שמעלי

Mr Slider

New member
מי שמעלי ../images/Emo98.gif

אתם מכירים את החוקים אז יאללה להפציץ ..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif מי שמעליי

מוזר בטירוף.. המזכ"ל הבא של בני עקיבא ייבחר בימים אם לא בשבועות הקרובים!!!!! ואני עדיין לא מימשתי את הזדמנותי להיות מדריכה\קומונרית\אנעארף!!!

מי שמעלי

כול הזמן מי שלא מכיר אותו חושב שהוא בת אבל מתפדח כשהוא מגלה שהוא בן

elivnat

New member
מי שמעליי

היא תלמידה מאוד אגואיסטית ולא מתחשבת שלא מודיעה למורה שלה על כל פיפס שהיא עושה ושאוהבת לריב עם המורה שלה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שמעלי כל היום מדברת על בית הבובות ומסתבר שגם על "בית בובות".... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

elivnat

New member
רחלי, שששצ!!!

מי שמעליי היא נורא פעילה במועצת תלמידות והיא ידעה מה יהיה בערב איכות הסביבה למרות שהיא לא ארגנה אותו... וגם היא נורא שמחה "לבוא" ליום הורים...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את הורגת אותי מצחוק
וואייי אם אילנה הייתה נכנסתתתת
זאת שמעלי אוהבת מאווווווווווווווווווווווווווווד את המחנכת שלה, ונורא רוצה שהיא תמשיך איתה גם בכיתה י"ב, ואפילו אחרי כןןןן!!!

elivnat

New member
חחחחחח

ראית את הלבבות הקטנים
את יותר ממני אוהבת את המחנכת אז בבקשה
זאת שמעליי נורא התבאסה מזה שהמחנכת לא יצאה איתנו לשבת סמינריון כי היא רצתה שגם המחנכת תהיה איתנו באותו חדר!!

../images/Emo6.gif

זאת שמעליי מה זה אוהבת ביולוגיה, במיוחד את המורה, והיא לא יכולה בלי זה בגלל זה היא תישאר שם גם אחרי י"ב

elivnat

New member
ארררררר

טוב חלאס
זאת שמעליי נורא אוהבת שיעורי ספורט והתבאסה לגלות שהיא לא יכולה להשתתף יותר בשיעורי ספורט, ואל תכחישי את זה... אני ראיתי כמה בכית בגלל זה...
סורי לא יכלתי להתאפק...חעחעחעחע

למעלה