מי שמעליי יודעים חוקים... קדימה
ש שתיקה אחרונה New member 21/1/07 #8 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifמי שמעליי אוהבת את כח האהבה של הדיימונדז
ש שתיקה אחרונה New member 21/1/07 #10 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifומי שמעליי כמוני../images/Emo9.gif או שאני טועה?
T The Next Top Model New member 22/1/07 #18 מי שמעליי היא... הבן אדם שאני הכי הכי אוהבת בעולם הזה. *דאגימסתכלעלייבמבטחשוד*, תקנא, בריטי חמוד שלי.[:
מי שמעליי היא... הבן אדם שאני הכי הכי אוהבת בעולם הזה. *דאגימסתכלעלייבמבטחשוד*, תקנא, בריטי חמוד שלי.[:
ש שתיקה אחרונה New member 22/1/07 #19 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifמי מעליי בנאדם מדהים../images/Emo70.gif
P Pushoka New member 23/1/07 #22 מי שמעליי היא אהובתי ../images/Emo99.gif ואשתי לעתיד, וחברתי, והמושלמת שלי, והמדהימה שלי, והמקסימה שלי, והמוכשרת שלי, השירו'ש שלי ועוד הרבה שלי
מי שמעליי היא אהובתי ../images/Emo99.gif ואשתי לעתיד, וחברתי, והמושלמת שלי, והמדהימה שלי, והמקסימה שלי, והמוכשרת שלי, השירו'ש שלי ועוד הרבה שלי
P Pushoka New member 23/1/07 #24 מי שמעליי ממש ממש חמודה ../images/Emo99.gif שצריכה להפסיק לנסות להכניס אותי לרשימת הסגידה